Sivas'tan bile daha çok istiyorum düşmelerini.Buradan düşüp Bank Asya'dan da düşsünler.Amatöre kadar yolları var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Antalyaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ertuğrul (58) geçen sene de böyleydi.
o şerefsiz zaten bi bizim maçlarda böyle oynuyor, rakibe top oynatmamak tek derdi !!
bu takımı fb maçındada izledim fenerin yürüye yürüye kaleye geldiği, antalyalı oyuncuların fb lilere faul yapmaktan kaçındığı(!) o maçıda izledim, şimdi gelde bu takımın teknik direktörüne oyuncusuna küfür etme, ulan kornerlerde bir adamları onur a yapıştı resmen var mı böyle birşey yaa bize karşı ne kadar çirkefleşiyor bu odunlar karması !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Antalyaspor oyuncusu gibi kendine çirkef.
Kendilerine yakışan yorumları yaptılar.
Hatta bir ara yanlış duymadıysam ''Beşiktaş'' diye bağırdılar. .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Antalya'da oynadigimiz bir macta takimimiza koro halinde küfür etmislerdi köpekler. Ne alip veremedigimiz olur bizim Antalyaspor ile. Tarihten beri hic bir zaman yanimiza bile yaklasamamis bir kulüp ne ister bizden?
Baska basliklarda da belirtmistim eskiden. Antalyaspor'dan pek haz etmem dogrusu.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalyaspor oyuncusu gibi kendine çirkef.
Kendilerine yakışan yorumları yaptılar.
Hatta bir ara yanlış duymadıysam ''Beşiktaş'' diye bağırdılar. .
Sedat,Ertuğrul bu iki adamdan nefret ediyorum. Suratlarını görünce tüküresim geliyor.En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 12:01.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Kanuni Anadolu - Yunus Emre Anadolu ortaokul basketbol maçlarında yapılan "Burası leş gibi yunus kokuyor" tezahüratlarının kopyası olan "burası leş gibi hamsi kokuyor" tezahüratlarıyla yaratıcılıkta sınır ve seviye tanımayan Antalya taraftarlarına selam olsun...
Gereksizler...
Düşünüyorum da, Antalya birinci ligde olmasa ne kaybeder Türk futbolu?
Sanırım hiç!
Tıpkı Denizli'yi aramadığımız gibi...
İkinci lige düşme yolunda kendilerine sonsuz başarılar dilerim...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Mehmet Özdilek kariyerinde kimin yardımcı hocalığını yaptığı belli ediyor..
Çirkeflikleri kimden öğrendiği açık.. Malum İsviçre maçlarındaki çelme ve tekmeleri de meşhurdur..
Futbolcuları da elbet hocalarından görüp öğrenecek..
Hayır asıl bjk'ye karşı kaç yiyeceklerini merak ediyorum ben..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
O korner atışlarından sonra yüzündeki ifade; "Ulan ne taktik be, bir gol olsa dünya alem beni konuşacak" cinstendi.
Beyin bedava nasıl olsa...
Bursaspor'da Ertugrul Sağlam'ın yaptığını yapmaya gram cürret edemeyecek bir adam işte böyle aptal saptal fair-play'dan uzak taktikler geliştirir.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
Yorum