Futbolun eskiden beri asansör takımı Antalyaspor'a nefretim dünkü maçtan sonra katlandı. Ne kadar çirkef bir teknik direktör ve seyirci topluluğu varmış, midem bulandı. Stad rezaleti de ayrı bir konu, böylesine iş bilmez , beceriksiz yöneticiler tarafından yönetiliyor işte.
Antalyaspor
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bu antalya takımı TRABZONSPOR maçlarına hep özel bir motive ile çıkıyor. Diğer maçlarını izlemem ama bizim maçlarda adamlara sanki ekstra güç veriyorlar.
Çok çirkefleşiyorlar . fbden 28 dk 4 gol yiyen adamlar akşam nerdeyse bizi yiyecektiler !"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
antalyadan çok hakeme bakmak lazım bu hüseyin göçek ne kadar kötü hakem işin kötüsü lig bitene kadar daha 1-2 maçımıza daha verirler.
adamlara tekme forma çekme düdükten sonra topa vurma barajı 6 metreye kurma serbest bunları hakem ayarlayacak yoksa futbolcuya kalsa topun üzerine bile oturur.
istanbula gidip fark yiyen bir takımın bize direnmesi de çok ilginç bunların beşiktaş ve galatasarayla hatta bursayla oynayacakları maçları merak ediyorum.EN IYISI BIZIZ:Yorum
-
Bütün yaptığınız çirkeflikler bir yana kendi topraklarınızdan çıkan ve ailesi hala sizin aranızda yaşayan bir futbolcuya utanmadan küfür etmek ayrı bir meziyet olsa gerek..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
futbol dışında herşeyi yaptılar.resmen adamlar faul yapmaya odaklanmış.şahsen dünkü maçtan hiç bir şey anlamadım ve çokta sinir bozucu bir maçtı.oyun çok durdu.bu gibi zihniyettekiler yüzünden Türk futbolu ilerleyemiyor''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya DoğanYorum
-
UĞUR İNCEMAN, İMZAYI ATTI !..

Medical Park Antalyaspor, transferin son gününde Beşiktaş'tan orta saha oyuncusu Uğur İnceman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Hasan Subaşı Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun katıldığı imza töreninde Uğur İnceman kendisini 2 yıllığına Medical Park Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Uğur İnceman, yeni takımında başarılı bir performans sergilemek istediğini söyledi.Yorum
-
ARYAN TAJ, 3 YILLIK İMZA ATTI

Medical Park Antalyaspor'un sezon başında İngiltere'den getirdiği İran asıllı Türk vatandaşı Aryan Taj ile üç yıllık sözleşme imzalandı.
Kırmızı-beyazlı ekip ile tüm kamplara katılan ve A takım kadrosunda yer alan Aryan, İngiltere ikinci lig takımlarından Northwood ve Barnet takımlarında forma giydi.
19 yaşındaki futbolcunun zaman zaman A2 takımda forma giyeceği belirtildi.
Kaynak: http://www.antalyasporum.comYorum
-
Antalya'ya jeneratör cezası
Elektrik kesintisi Medical Park Antalyaspor'a pahalıya patladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzon maçındaki elektrik kesintisi sırasındaki jeneratör arızası nedeniyle Antalyaspor’a 30 bin lira para cezası verdi. Cezanın, düzenlemelere aykırı nitelikte jeneratör çalıştırılması ve maçın uzun süre durması nedeniyle verildiği bildirildi. Kurul ayrıca Gaziantepli Murat Ceylan’a, Konyaspor maçında rakip oyuncuya hakareti nedeniyle 2 maçtan men cezası verdi.
Kaynak: http://www.fanatik.com.trYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum