Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hep beraber Kayserispor macina

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep beraber Kayserispor macina

Kendimizi kanitlama zamanidir..Trabzonsporun ne kadar büyük oldunu her zaman arkasinda oldunu tribünleri doldurarak gösterelim...
    Dün,Bugün,Yarin,Sonsuza Tek Trabzonspor

Pek sanmam 2-3 bin anca.Bilet fiyatlarinibaktim bulamadim.

Yorum

diyorum ya orasi gene dolmaili...o fenerli besiktasli galatasarayli herfiler görsünler kim büyük diye

Yorum

Futbolcularin arkalarinda olmalarina ihtiyaclari oldugu zamandir onlara güvendimizi gösterelim derim ben...

Yorum

Yapmayin lütfen, Ne demek seyirci gidecekmi ? Sahipsizmidir bu takim ? Bakin bugün antremana gidecek Bmn Trabzon , ve maç içinde organizasyon düzenleniyor asagidaki topicde,

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4050& amp;TPN=1

Taraftar kizabilir ama asla takimini yanliz birakmaz...
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Valla nede olsa futbol oynamiyolar seyirci ne seyredecek bos tribünlere oynasinlar
            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Valla bu kadar uzaktan ne desem hava civa ama orada olsan kesin ve mutlaka giderdim sonuna kadarda bagirirdim

Yorum

yarin tirübünleri bir kez daha dolduralim usaklar niyemi;

-bizi her firsatta yerin dibine sokan,parcalamaya calisnistanbl basinina,

-bizans takimlarinin taraftarlarininyaptigi asagilik yorumlara,

-Trabzonsporlulugun mac sonuclariyla bitmeyecegini göstermek icin onlara cevabi verelim
                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                -ismail-

Yorum

maça gitmek sart!!!!!!!

taraftar yalniz birakmamali..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

BENCE SEYIRCILER GITMESIN GERÇEK TARAFTARLAR ELBETTE GIDECEKTIR.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

cekirdek yiyenler gitmesin
                      -ismail-

Yorum

Bence 3-5 bin kisi belki gider daha fazlasi için ümitli degilim.

Yorum

Ben gidecegim.

ama sunu da söyleyeyim maratonun orta kismini kapalinin çekirdekçi ruhsuzlarina satanlara çarsambadan beri sövüyorum daha da sövecegim.Ulan Sosyal demokrat Atay tam bir kapitalist olmus çikmis.Üç bes kurus daha fazla kazanmak için sen maratonun ortasini kapalinin çekirdekçilerine sat..

Sana daha ne diyeyim

Yorum

İlk olarak Galafka tarafından gönderildi

Ben gidecegim.

ama sunu da söyleyeyim maratonun orta kismini kapalinin çekirdekçi ruhsuzlarina satanlara çarsambadan beri sövüyorum daha da sövecegim.Ulan Sosyal demokrat Atay tam bir kapitalist olmus çikmis.Üç bes kurus daha fazla kazanmak için sen maratonun ortasini kapalinin çekirdekçilerine sat..

Sana daha ne diyeyim

EVET ÇOK HAKLISIN

Bi maratondan ses çikiyodu onuda çok gördüler....

Kapaliyi birakin zaten onlar tam taraftar yani[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Trabzon suanda gurbetci doludur onlar doldurur stadi
                              -ismail-

Yorum

Çalışıyor...
                              X