Kendimizi kanitlama zamanidir..Trabzonsporun ne kadar büyük oldunu her zaman arkasinda oldunu tribünleri doldurarak gösterelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hep beraber Kayserispor macina
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yapmayin lütfen, Ne demek seyirci gidecekmi ? Sahipsizmidir bu takim ? Bakin bugün antremana gidecek Bmn Trabzon , ve maç içinde organizasyon düzenleniyor asagidaki topicde,
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4050& amp;TPN=1
Taraftar kizabilir ama asla takimini yanliz birakmaz...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
yarin tirübünleri bir kez daha dolduralim usaklar niyemi;
-bizi her firsatta yerin dibine sokan,parcalamaya calisnistanbl basinina,
-bizans takimlarinin taraftarlarininyaptigi asagilik yorumlara,
-Trabzonsporlulugun mac sonuclariyla bitmeyecegini göstermek icin onlara cevabi verelimBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
maça gitmek sart!!!!!!!
taraftar yalniz birakmamali..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Guests
Ben gidecegim.
ama sunu da söyleyeyim maratonun orta kismini kapalinin çekirdekçi ruhsuzlarina satanlara çarsambadan beri sövüyorum daha da sövecegim.Ulan Sosyal demokrat Atay tam bir kapitalist olmus çikmis.Üç bes kurus daha fazla kazanmak için sen maratonun ortasini kapalinin çekirdekçilerine sat..
Sana daha ne diyeyim
Yorum
-
İlk olarak Galafka tarafından gönderildi
Ben gidecegim.
ama sunu da söyleyeyim maratonun orta kismini kapalinin çekirdekçi ruhsuzlarina satanlara çarsambadan beri sövüyorum daha da sövecegim.Ulan Sosyal demokrat Atay tam bir kapitalist olmus çikmis.Üç bes kurus daha fazla kazanmak için sen maratonun ortasini kapalinin çekirdekçilerine sat..
Sana daha ne diyeyim
EVET ÇOK HAKLISIN
Bi maratondan ses çikiyodu onuda çok gördüler....
Kapaliyi birakin zaten onlar tam taraftar yani[img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum