herhalde yani.bu zaman da taraftar yaninda olmali. büyük trabzonspor camiasina bu yakisir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hep beraber Kayserispor macina
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildiValla nede olsa futbol oynamiyolar seyirci ne seyredecek bos tribünlere oynasinlar
senin aramaz takim rahat ollll giden gitsin arkadaslar farkimizi gösterelim yine unutmayin ki
TRABZONLU OLMAK HER NE OLURSA OLSUN AYRICALIKTIRR!!!SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Yorum
-
Geçenki maçta yine bagirmayacaklarsa takimi ateslemeyeceklerse kimse gitmesin maça bize bagiran adam lazim çekirdekçiler tv karsisinda izlesin maçlari.Ama ben inaniyorumki taraftarimiz maça gidecek ve tezahüratlariyla yeri gögü inletecek, (INSALLAH)İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
bence bilet fiyatlari gayet normal ben 3 tane maraton bileti aldim simdi geldim stadin oradan ve taraftarimiz simdilik bilet almadigini gördüm sadece gurbetten gelen vatandaslarimizin bilet aliyorlardi ama bana göre bu aksam stadin yarisindan çogu gene dolacaktir.çünkü trabzonspor taraftari büyüktür ve bu büyüklügünü bu maçta da göstereceginden eminim daha önceleri oldugu gibi...pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

son macta gorduk seyirciyi oturmak isteyen evinde otursun ne isi var maçta????
Yorum