Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gerçek ?ampiyonu ??Liverpool?? Belirler!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçek ?ampiyonu ??Liverpool?? Belirler!!

o rezil maçi unutmak mümkünmü?? pes para etmez, futbol cahili bir klübe verilen alin terimizi, emeklerimizi unutmak mümkünmü?? bariz bir sekilde yenilen 3 puanimizi tabelamiza ekliyor ve bu eziklerin haketmedigi o puani asagiya aliyorum.. allahim sen sabir ver, hala kahroluyorum.. kahrolmamak eldemi??

iste tüm türkiyeye gerçek sampiyonu ispatlamamiz için bir firsat.. liverpool - milan maçi.. bu maçi liverpool kazanirsa keyfim kat kat artacak çünkü liverpool galibiyeti halinde hepimizin de bildigi gibi bu ezikler öneleme oynayacak.. türkiyede ne sekilde maç kazandiklari avrupaya çikinca ne sonuç aldiklari ortada.. bir liverpool galibiyeti bence bu ezikleri kupanin disina itecek ve trabzonsporda allahin izniyle ve yillarin hirsiyla sampiyonlar ligine tek basina katilacaktir..

gerçek sampiyonu tüm türkiyeye göstermek senin elinde..

YÜRÜ BE LIVERPOOLLLL!!!
    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

LIVERpooolllllllllllll da burda ne isi var...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

YÜRÜ BE LIVERPOOLLLL!!!

Asla yanliz yürümeyeceksin!...
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Abi bence sampiyonlar liginde bizim gruba gelsin de ezikler souncu olarak bitirsinler.
        <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

umrunda degil ne yapdiklari.

yeterki biz girelim. gerisi önemli degil.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

DUYDUGUM KADARIYLA LIVERPOOL UN YENMESI DE ARTIK ÖNEMLI DEGILMIS. INGILIZ FEDERASYONUNUN ALDIGI KARARA GÖRE LIVERPOOL KUPAYI ALSA DA ALMASA DA SAMPIYONLAR LIGINE KATILAMAYACAKMS. ONUN YERINE 4. OLAN EVERTON KATILIYOMUS. YANI BU DA FB NIN SAMPIYONLAR LIGINE DOGRUDAN KATILMASI ANLAMINA GELIYOMUS DUYDUGUM KADARIYLA. KESIN BILMIYORUM. EGER ÖYLEYSE BEN BU FB NIN SANSINA TÜKÜREYIM.

Yorum

Ben ne öyle biliyorum.

Balli fener.Yoksa hayatta giremezlerdi s.l.ne

Yorum

yahu geçen senedePorto-Monoco'yu yenip kupayi alinca bunlarda Sampiyonlar ligine baliklama daldilardi.Bu ne bal yahu!...[img]smileys/smiley7.gif[/img] Edited by: BADALOGLU
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Su anda bu konu net degil aslinda. UEFA, bir ülkeden en fazla 4 takim katilabilecegini söyleyince Ingiliz federasyonu da ilk 4 takimin gidecegini açikladi. Liverpool ilk 4'e giremedigi için su an kupayi alsa da gidemeyecek gibi görünüyor. Ama bu isler belli olmaz. Sayet Liverpool kupayi alirsa Ingiltere'den 5 takim katilmasi yönünde kulis yapacaklardir. "SL sampiyonu seneye de bu kupada oynamali" mantigi ile bastiracaklardir. Eger bu kabul görürse FB de ön eleme oynamak zorunda kalabilir. Ama bütün bunlarin anlam kazanmasi için Liverpool'un kupayi almasi lazim, aksi halde bu tartismalar gerek klmayacak zaten.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

liverpool hadi al su amcida sade biz katilalim samliginegörsün ezik fener
                    FIRTINA61

Yorum

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yalniz degilsin!

Arkanda Trabzonspor var
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Arkadaslar aslinda bakildiginda Liverpool la ayni kaderi paylasiyorus sayilir. Onlarda 90 li yillarin basindan beri liglerinde sampion olamiolar ama gördüünüs üsere C:L finaldeler. hem Kaderdasimis hemde Fener'in ezikliginin ortaya cikmasi icin ;

YOU WILL NEVER WALK ALONE LIVERPOOL !!

saygilarimla

DJ Ofkopat[img]smileys/smiley20.gif[/img]
                          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
                            İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

YÜRÜ BE LIVERPOOLLLL!!!

Asla yanliz yürümeyeceksin!...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

IMZA
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

İlk olarak metehan tarafından gönderildi
                              Su anda bu konu net degil aslinda. UEFA, bir ülkeden en fazla 4 takim katilabilecegini söyleyince Ingiliz federasyonu da ilk 4 takimin gidecegini açikladi. Liverpool ilk 4'e giremedigi için su an kupayi alsa da gidemeyecek gibi görünüyor. Ama bu isler belli olmaz. Sayet Liverpool kupayi alirsa Ingiltere'den 5 takim katilmasi yönünde kulis yapacaklardir. "SL sampiyonu seneye de bu kupada oynamali" mantigi ile bastiracaklardir. Eger bu kabul görürse FB de ön eleme oynamak zorunda kalabilir. Ama bütün bunlarin anlam kazanmasi için Liverpool'un kupayi almasi lazim, aksi halde bu tartismalar gerek klmayacak zaten.

Metehan arkadasimizin dedikleri dogru. Ben de ayni noktayi Sampiyonlar Ligi topigindebirkac kez vurgulamistim.

Ben konuyu Ingiltere`den takip ediyorum. UEFA`nin her ulkeden maksimum 4 takim kararindan sonra Ingiltere Federasyonu`da ligde ilk 4 sirayi alan takimlari gondermekarari aldi. Bu konu, en azindan simdilik, burada kapanmisdurumda. Ingilizler kulis bile yapsa bu durumun degisecegine inanmiyorum. Cunku eger UEFA kuralini bir kez deldirirse bu konu emsal teskil eder ve ileridekaosa donusebilir.

Ozetle, bu konuda bosu bosuna umitlenmeye gerek yok. Kafanizi yordugunuza degmez...
                              "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                              Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

Çalışıyor...
                              X