Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gerçek ?ampiyonu ??Liverpool?? Belirler!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Slavia Prag´in artik Seri Basi olamamasini sagladilar simdi ve bizimlen 3 turda eselesmesinide engellemis oldular böylelikle !!! ücüncü turda Seri basi olan en az puanli takimdi slavia prag.

ya birde bu bizim türk medyasi yokmu. Bir yerde fenerbahce basarisi olarak gösterildi bu karar. Bilmem e-mail yagmuru filan demisler. Ben bu konuyu takip ettigimden böyle bir e-mail yagmuru girisimi olsada gelismedigini biliyorum. Yani mesele fb yi olmadigi kadar becerili ve güclü bir camia olarak göstermek.

Basket bol final four istanbul seciminde kayip aziz emicenin girisimlerine bagladilar yaaaa. Milleti iyice aptal yerine koydular. Eurovision yarismasinin ayni salonda yapilacagini bilmiyor ya millet. At atabildigin kadar. Edited by: sanatik
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• aziz yildirim avrupa birligi'ne de sokar bizi isterse [img]smileys/smiley36.gif[/img]

avvupa bivligi
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Beyler bu topicde bo? ç?kt?..

Yorum

• her yerde trabzon art?k belirler ?ampiyonu avrupa türkiye hiiç farketmez..
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• febeye kadar ball? bi tak?m görmedim yaw[img]smileys/smiley7.gif[/img]adamlar avrupada s?f?r çekiyor ama CL ye direkt kat?l?yor! liverpool CL ?ampiyonu oluyor ama tam üç öneleme oynamak zorunda b?rak?l?yor! bunun neresi mant?kl? yaw[img]smileys/smiley7.gif[/img]in?aallah seney febeye milan,bayern münih,monaco ç?karda yine s?f?r çekerler[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
            Yükleniyor...
            X