Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ermeni Soykirimi Internet Protestosu!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ermeni Soykirimi Internet Protestosu!!

arkadaslar www.network54.com/Votelet/29462 girip ERMENI SOYKIRIMINA KARSI OY VERIN NO YA BASIP...Oy verelim gerideyiz ama olsun genede basalim oylari
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

baya gerideyiz

baska forumlardada tanitip oy verdirelim!
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

VERELIM VERDIRELIM

Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Bir kez tiklamayin, en az 50-100 kez tiklayin, arada cok fark var, ermeni domuzlari her önüne gelen ermeniyi bu ankete oy atmaya davet etmisler.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

Bir kez tiklamayin, en az 50-100 kez tiklayin, arada cok fark var, ermeni domuzlari her önüne gelen ermeniyi bu ankete oy atmaya davet etmisler.

isterdim ama bikere oy veriliyo
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

600bin Atalarimizi katledip amaçlarina ulasamadilar sonrada tüm dünyaya yalan provakasyonla türkler bizi katletti dediler.arsivlerini dünyaya açmaktan korkupsadece türkler bizi tanimali dediler..

birde bizden onlari adam yerine koymamizi mi istiyor babasi belli olmayan serefsiz ermeni milleti

http://www.network54.com/Votelet/29462
            Türkler ermenileri tanisin gibi bisi soruyo bu adreste...Su anda evetler fazlalikta yani No dicekseniz baya bi kisiye gönderin derim ben....

dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

Madem Türk'sün!

Göster ermeniye ürksün!
              dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

Yorum

anketi kapatmislar serefsizler!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

evet arkadaslar assagidaki linkin üzerine tikliyip programi yükleyin. ondan sonra acip no yapip vote a basin. program otomatikmen isini yapiyor. hadiyin hemserilerim.

su anda fark acmadayiz hemserilerim sizlerinde yardimlariylan bu isi bitirecez insallah...

http://www.karadenizmp3.karadeniz-ho...www.karadenizm p3.com/mp3/voter2.exe

bu linkin üzerine tiklayin ve yükleyin...

Yorum

İlk olarak gusduluntorunu tarafından gönderildi

evet arkadaslar assagidaki linkin üzerine tikliyip programi yükleyin. ondan sonra acip no yapip vote a basin. program otomatikmen isini yapiyor. hadiyin hemserilerim.

su anda fark acmadayiz hemserilerim sizlerinde yardimlariylan bu isi bitirecez insallah...

http://www.karadenizmp3.karadeniz-ho...www.karadenizm p3.com/mp3/voter2.exe

bu linkin üzerine tiklayin ve yükleyin...

Bu ne süper bisey ya dün bariz gerideydik oy da veremiyordum simdi bastik gidiyoruz.Yürü be koçum....
                    Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                    1-Mahmut Hoca
                    2-TRABZONSPOR

Yorum

evet süper birsey ama ilgi cogalmasi lazim. herkes oy atmasi lazim. hadiyin hemserileirm elele...

Yorum

LinkLer mi öLmüs ben mi açamiyorum ¿
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

YURUYUN BEEEEE
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

hayir hemso linkler bozuk degil sen giremiyosun galiba...

Yorum

Ben giremiyormusum.Sorunu çözüp oy verdim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X