baya fark atmisiz
Ermeni Soykirimi Internet Protestosu!!
Daraltma
X
-
Dün bizden 4 kat fazlaydi oylari
ama simdi biz onlarin 3 kati fazla oya sahibiz
Iste türk milletinin en büyük özelliklerinden birisi bu
dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..
en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu IstemiyoruzYorum
-
İlk olarak gusduluntorunu tarafından gönderildi
evet arkadaslar assagidaki linkin üzerine tikliyip programi yükleyin. ondan sonra acip no yapip vote a basin. program otomatikmen isini yapiyor. hadiyin hemserilerim.
su anda fark acmadayiz hemserilerim sizlerinde yardimlariylan bu isi bitirecez insallah...
http://www.karadenizmp3.karadeniz-ho...www.karadenizm p3.com/mp3/voter2.exe
bu linkin üzerine tiklayin ve yükleyin...
bu program tam olarak ne yapiyo? bi kere 'vote'ye tiklayinca acaip biseler yapiyo... bilen bi açiklayabilir mi? merak ettim... [img]smileys/smiley36.gif[/img][b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
bu program senin icin oy veriyor. countda ne yaziyorsa senin icino kadar no a oy vermisdir. yani süper birsey. yaklasik dakikada 200 tane no oyu vermis gibi sayiliyorsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yorum
-
İlk olarak gusduluntorunu tarafından gönderildibu program senin icin oy veriyor. countda ne yaziyorsa senin icino kadar no a oy vermisdir. yani süper birsey. yaklasik dakikada 200 tane no oyu vermis gibi sayiliyorsun[img]smileys/smiley4.gif[/img]
iyi o zaman 12 bin'i geçtim... [img]smileys/smiley4.gif[/img][b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
Helal olsun BMN ye be,tek basina ÖTTÜRDÜ GAVURUN ERMENILERINI[img]smileys/smiley4.gif[/img]Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!Yorum
-
Aynen devam. Yapmadigimiz seylerle bizi suçluyorlarya ona deliriyorum asil simdi yapacaksin naziler gibi toplayip alayini gaz odalarinda geberteceksin.[b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!Yorum
-
600bin Atamizi katletmislerdir
Daha sonra da amaçlarina ulasamadiklari için ve Dogu Anadolu topraklarindan kendilerinepay almakiçin Türkler bizi katletti diye provakasyona basvurmuslardir
Biz hakli durumdayken davamizi savunmak yerine, bize karsi atak uygulayan ermenilere davamizi savunmak yerine birde suçlu gibi dünyaya görünüyoruz.Yorum
-
Lütfen bir gruba pay etmeyelim basariyi. Programin yapimcisi benim. hatta programi size duyurangusdunlu kardesimde taniyor beni. o programi 3 tane buyuk site ile duyuruyorduk. ayrica msn araciligi ile dunyaya yayildi.. burdaki basligada sans eseri rastladim..
rahatsizliktan oturu ozur dilerim..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum