Biçakçi'nin kini | |
![]() | BIÇAKÇI'DAN 2.DARBE FUTBOL Federasyonu Baskani Levent Biçakçi'nin Trabzon'a olan kini bitmek bilmiyor. Gürcistan ile oynanan Dünya Kupasi Grup Eleme maçi sonrasinda Trabzonlular'i, 'Statta Türk bayragindan çok Gürcü bayragi vardi' seklinde elestiren ve büyük tepki alan Biçakçi, simdi de, 2012 Avrupa |
Sampiyonasi için UEFA'ya verdigi stat ve sehir listesinde Trabzon'u göstermeyerek, Trabzon'a olan kinini ortaya koydu. TRABZON'U ALMADI BIÇAKÇI'nin listesine göre, Türkiye'nin 2012 Avrupa Sampiyonasi Finalleri'ne ev sahipligi yapmasi halinde bir çogu yenilenecek statlarin oldugu 7 sehirlik liste söyle: Istanbul (Olimpiyat Stadi-Sükrü Saraçoglu Stadi), Bursa (Yenilenecek), Izmir (Yenilenecek), Ankara (Yeni stat), Konya (Yeni stat), Kayseri (Yeni stat), Antalya (Yeni stat). Biçakçi'nin Trabzon'a yer ayirmadigi listeye, memleketi Kayseri'yi de yeni bir stat projesiyle eklemesi tepkiyle karsilandi. ÖZAK&ATALAY DEVREDE TRABZONLU üst düzey bürokratlar basta olmak üzere, pek çok Trabzonlu vatandas Biçakçi'ya telefon, fax ve e-mail yoluyla tepki koymak için harekete geçti. Öte yandan Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve AKP Trabzon Milletvekili Faruk Özak'in da, Biçakçi'ya bu tepkileri iletmek ve listeye Trabzon'u da ekletmek için yogun bir trafik içinde oldugu belirtildi. sayin !!!!! biçakçinin en son magrifeti |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2012 Listesinde TRABZON yok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2012 Listesinde TRABZON yok
Etiketler: Yok
-
Su adami bir yerde görsem bogarim ya da kiçina tekmeyi basarim..
Ne kil ne embesil bir adamdir.. tam bir kukla tam bir futbol vahili. adam hukukçu ama federasyonun kararlarinda adalet yok. bu kötü hukukçu adam futboldan çakmiyor federasyon baskani oluyor. Allah bize sabir versin.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
-
ya inanamiyorum... kayseri nedir ki oraya stad yapiyolar?!? turistler gelip pastirma mi yicek orda? salak herif burda Sümela Manastiri yok mu? gerizekali herif kafasina göre turistik mekanlar seçmeye çalismis...
neyse sinirlenmeyelim ne de olsa biz düzenleyemeyecegiz 2012'yi...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
ya tutamiyorum kendimi...
biçakci sen git o yeni stadlari baska bi yere diktir...
maymun herif, aptal herif seni!Edited by: yattara11[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Trabzonspor'u ve Trabzonu vatanperverlik açisindan sinamaya, degerlendirmeyene Fenerbahçe Beylerbeyi Temsilcisi Levent Biçakçi'nin ne de baskalarinin haddi vardir. Eger Türkiye'nin TEK FUTBOL KENTI olan Trabzon'u listeye koymamislarsa bu onlarin kaybi, ayibidir.
Avrupa Sampiyonasi için Türkiye'ye gelmesi olasi; Ingilizler, Almanlar, Fransizlar, Hollandalilar sormazlar mi Trabzon nerede diye.
Ne zaman yurtdisindan misafirim gelse ve konu futboladönse, bana önce Galatasaray'i sonra Trabzonspor'u soruyorlar. Çünkü elin Almani, Ingiliz'i nereden hatirlayacak Fener'i, Besiktasi. Avrupa'da bir halt ettikleri mi var!
Yeter ki o sampiyonayi Türkiye alsin. O maçlar Trabzon'a seve seve (s..e s..e) gelir.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Bu Adam Tam bir O...u C....u Ikinci lig takimlarinin statlarini yaptiracaklar ve bu stadlardan 3-4 tanesinde 2.lig maclari oynanacak[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Utanmadan kandi memleketi olan Kayseriyi listeye almis...
Bu arada federasyonun Bursaya ikinci stad Jesti oluyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]
hem Bursa ve Istanbulun arasinda kac km fark varki orayi listeye aliyor bu serefsiz...
kARADENIZ INSANI FUTBOLLA YATIP KALKIYOR...HANI KARADENIZ SEHIRI????
Yeni bir Protesto zamani arkadaslar1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
BEN BIR BAYANIM
ONUN IÇIN LANET HERIFE MAALESEF HIÇ BIR SEY SÖYLEYEMIYORUM....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]........."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
neyse sinirlenmeyelim ne de olsa biz düzenleyemeyecegiz 2012'yi...
Usta öyle deme.. birde baktin 2012 biz aldik o zaman ne olacak?? konya kayseride mac mi itleyecegiz???
Trabzon sehirine yapilan ayiptir...Türk futbolunun EN ÖNEMLI sehiridir TRABZON...
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildiİlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
neyse sinirlenmeyelim ne de olsa biz düzenleyemeyecegiz 2012'yi...
Usta öyle deme.. birde baktin 2012 biz aldik o zaman ne olacak?? konya kayseride mac mi itleyecegiz???
Trabzon sehirine yapilan ayiptir...Türk futbolunun EN ÖNEMLI sehiridir TRABZON...
orasi öyle ama ben sinirlerimi yatistirmak için bahane ariyorum...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Abicim ne demisler...
NAMUSLULAR NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMADIKÇA HIÇBIRSEY DÜZELMEZ...
BURDA BIR TARAFIMIZI YIRSAKTA NAFILE...BIR YERLERE ADAMLARIMIZI GETIRMEMIZ LAZIM....
BIÇAKÇI ITINE NE SÖYLEYEYIM BUGÜN ONU KEMIKLE BESLEYENLER YARIN TEKMEYI BASAR O ZAMAN GÖRÜSELIM....."TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
Guests
ben bu onun bunun çocugu biçakçinin verdigi karara sasirmadim. ama çokta lazim degil trabzonda maç, aktug eger baskanin yerinde ben olsam bu onun bunun çocugu yüzünden milli takimlardaki bütün oyunculari çekerim. bu serefsiz geldiginden beri bizi eziyor.
BIÇAKÇI ANNENI ÖPSÜN SENIN TRABZONLULAR TAMAMMI...
DISHONOURABLE, BASE, STUPID, FAT BRUTE PEOPLE,
BU YAZIYI SAKIN OLA KIMSE EDIT'LEMESIN. PLEASE..
Yorum
Yorum