Beyaz TV - Derin Futbol

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • oflukaan
    • 16.06.2007
    • 1599
    • İstanbul

Beyaz TV - Derin Futbol

Beyaz tvnin dikta etmeye çalıştığı başlıklar...

ŞİKE yapan cezaevinde yatmasın
    RTE' a kumpas kurulduysa aziz yıldırımada kumpas kuruldu
    aziz yıldırım siyasetten içerde
    aziz yıldırımı ergenekondan alamadılar şikeden aldılar
    Trabzonun tapesi saklandı
    Trabzon da şike yaptı
    KUPA boşta kalacak
    sportif yargı bitti
    şikeyi yapan futbolcu yok
    tapeler sahte
    En son oflukaan tarafından düzenlendi; 21.01.2014, 03:27.
  • MURAT İNCE
    • 13.04.2007
    • 192
    • MEMUR
    • Trabzon

beyaz tv.nin her şeyi sahteki
    L İ M A N

Yorum

• cyberentalpi
      • 22.07.2005
      • 4947
      • İzmir

Kimler nedir ?
      Beyaz Tv i.melih gökçek in kanalı
      kısaca akp ne isterse onu soyler

sunucu denen solaryum şebeği ertem şener Ts düşmanı. Rüştü nün bir yerini öptü. sikecilerin öpmedigi yerini bırakmaz
      Hatta Ts 'ye CL kuraları çekilirken fb yi gönermediler Ts neden burda felan diyecek kadar adi biri

sinan denen kel azize nin en baş yalaması. geçmişteki alaeddin çakıcı kirli ilişkilerini hatırlayalım

Ümit Ozat denen insanımsı ise futbolculugunda denizli Td si Giray Bulak çirkefleşip a kufur etmişti. O zaman nefret etmiştim. sonra bir rahatszlik felan gecirdi uzuldum. sonra biraz fb yi iyi eletirince delikanlısanmıtım. ama yanılmısım. O ilk kufur eden cirkef ümit. üzüldüğüme üzüldüm.

Ahmet Çakar Ts yi ilk sampiyon ilan eden adamdı. ama soylemleri genelde iktidar yanlısı ama ortayada belkili bir sey bırakayım seklinde. ama ters düşmeyecegi sey iktidar. aslında fikriyatı boyle degil ama benim fikrim bu diyecek kadar mert hic degil.
      dikkat edin soylemleri su an rte nin aynısı. ama ortada belkili bir sey bırakıyor.

rasim ozan yigit buluttan hallice bir adam. herkese saldirarak prim yapar. bagirarak konusur. Gs lidir gs lilerin bile yuzde 90 nefret eder. akp lidir akplilerin yuzde 90 ı nefret eder.soylemi tamamen iktidarı savunmak uzere kuruludur.

azize konukmus beyaz tv ye. tinan , ümİT özAT solaryum sebegi belli bakalım o tarafsız ahmet çakar ve rasim ozan ne diyecek

rasim ozan a ROK diyecem de bizim Onurumuz da ROK. o yuzden demem. ROK bir hamle ve yakısanı ONur. Onursuz rasim degil
      13 Vitor Hugo

Yorum

• cyberentalpi
        • 22.07.2005
        • 4947
        • İzmir

Kimler nedir ?
        Beyaz Tv i.melih gökçek in kanalı
        kısaca akp ne isterse onu soyler

sunucu denen solaryum şebeği ertem şener Ts düşmanı. Rüştü nün bir yerini öptü. sikecilerin öpmedigi yerini bırakmaz
        Hatta Ts 'ye CL kuraları çekilirken fb yi gönermediler Ts neden burda felan diyecek kadar adi biri

sinan denen kel azize nin en baş yalaması. geçmişteki alaeddin çakıcı kirli ilişkilerini hatırlayalım

Ümit Ozat denen insanımsı ise futbolculugunda denizli Td si Giray Bulak çirkefleşip a kufur etmişti. O zaman nefret etmiştim. sonra bir rahatszlik felan gecirdi uzuldum. sonra biraz fb yi iyi eletirince delikanlısanmıtım. ama yanılmısım. O ilk kufur eden cirkef ümit. üzüldüğüme üzüldüm.

Ahmet Çakar Ts yi ilk sampiyon ilan eden adamdı. ama soylemleri genelde iktidar yanlısı ama ortayada belkili bir sey bırakayım seklinde. ama ters düşmeyecegi sey iktidar. aslında fikriyatı boyle degil ama benim fikrim bu diyecek kadar mert hic degil.
        dikkat edin soylemleri su an rte nin aynısı. ama ortada belkili bir sey bırakıyor.

rasim ozan yigit buluttan hallice bir adam. herkese saldirarak prim yapar. bagirarak konusur. Gs lidir gs lilerin bile yuzde 90 nefret eder. akp lidir akplilerin yuzde 90 ı nefret eder.soylemi tamamen iktidarı savunmak uzere kuruludur.

azize konukmus beyaz tv ye. tinan , ümİT özAT solaryum sebegi belli bakalım o tarafsız ahmet çakar ve rasim ozan ne diyecek

rasim ozan a ROK diyecem de bizim Onurumuz da ROK. o yuzden demem. ROK bir hamle ve yakısanı ONur. Onursuz rasim degil
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Adem Akyüz'

Beyaz Tv'yi izleyerek sadece onlara yarar sağlamış olursunuz. Oradaki kişilerin neler söyleyeceğini, kimlerin yalakaları olduklarını herkes çok iyi biliyor.. O yüzden boşuna izleyip hem rayting yapmalarına izin vermeyin, hem de boşu boşuna günahkar olmayın. Kanalı değiştirmek çok zor değil..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• billybay
            • 09.01.2014
            • 15
            • Memur
            • Eskişehir

Ümit özat denilen şarlatan yine boş boş konuşuyor edepiz herif

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
              • 16.06.2008
              • 14537
              • SERBEST
              • Trabzon

şerefsizler...

Yorum

• sifuni
                • 29.04.2008
                • 4920
                • Ögrenci
                • Almanya

Sike yapan yolsuzluk yapmistir isin ekonomik boyutunu unutturup bir oyun icin hapis yatilir mi demeye getiriyorlar yemezler !

Yorum

• Fatih Birinci
                  • 29.04.2012
                  • 3279
                  • Almanya

Ayi oglu ayi ümit özat

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• 61refikbey
                    • 07.10.2013
                    • 81
                    • Bursa

Maçi birakin Beyaz tv de biz fena sallliyorlar... Bizi savunan birtane adam yok yaziklar olsun!!! Yöneticiyseniz bütün kanallara baglanin hakkimizi savunun ama nerdeee

Yorum

• Erkin
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 30.10.2004
                      • 6959
                      • Kuzey Amerika

Telegol bitirilince meydan bu oksijenimizi gereksizce tüketenlere kaldı..
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• cakalkerem
                        • 20.02.2012
                        • 13476
                        • Mühendis
                        • İstanbul

Herzaman dedim bizi savunan rasim sadece...adamlar sikeyi normal gosteriyorlar...cakar bile cark etti

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Koray Böyük
                          Ziyaretçi
                          • 24.11.2013
                          • 1263
                          • Özel sektör
                          • Trabzon

Gecen illimunati ile ilgili araştırma yapiyordum.. Belki de bircogunuzun bildiği şeyi yeni öğrendim ve bunu her sayfada paylasacam. Vermiş olduğum linke birkez olsun tiklayip okuyun...

[url]http://papazincayiri.blogspot.com.tr/2011/03/dosya-fenerasyon-hakemler-medya-cia.html[/url

Yorum

• Bntrk
                            • 12.09.2013
                            • 5
                            • Öğrenci - İşletmeci
                            • Ankara

Her ne kadar Beyaz Tv benim değil desede başkasının adına olarak Melih Gökçek'in kanalıdır, oğlu ilgileniyor , son ses kayıtlarındada 24 ün ve starında Tayyibin olduğu ortaya kendi ağzından çıkmış oldu.. Ayni onun gibi

Telegol çok iyidi, Fenevli Acun olmasaydı devam ederdi ama sizlerde Acunun programlarını izlemeyin izletmeyin reklam verenleri sosyal medyadan tepkinizi gösterin..

Yorum

• burasıdaTRABZON
                              • 01.06.2012
                              • 1594
                              • öğrenci
                              • İzmir

İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi
                              Gecen illimunati ile ilgili araştırma yapiyordum.. Belki de bircogunuzun bildiği şeyi yeni öğrendim ve bunu her sayfada paylasacam. Vermiş olduğum linke birkez olsun tiklayip okuyun...

[url]http://papazincayiri.blogspot.com.tr/2011/03/dosya-fenerasyon-hakemler-medya-cia.html[/url
                              bu metni fener taraftarı oluşturmuş dalga geçmek amaçlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...