Kulüpler Birliği Başkan Vekili kendileri...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Şekip Mosturoğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
-
Tahmin ediyorum ki, 2010-11 sezonunda şampiyon olmak için neler yapılması gerektiği konusunda aziz yıldırıma herkesin mâlûmu olan o değerli fikirleri veren kişi.
Yine piyasaya çıkıp konuştuğuna göre bir takım yeni fikirleri olsa gerek.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Artık mahkeme süreci tamamlandı ve şike ve suç örgütünden şekip mosturoğlu'nun itirafı mahkemece onaylandı ve kesinleşti.şikebahçe şikeden er ya da geç ceza alacak bu çok çok önemli bunu FIFA'ya tekrar başvurup kullanmalıyız ve şikebahçenin pis müzesinde Trabzonspor'umuzun hakkı olan 2010 ve 2011 Şampiyonluk Kupasını almalıyız...
Yorum
-
ALINTI
2003-2004 sezonu 18.haftası beşiktaş en yakın rakibi fb'nin 9 puan önündeyken samsunspor maçında 5 kırmızı kart görüp tepetaklak oluyor ve fb 9 puan farkı kapatıp şampiyon oluyor.
maçın hakemi "av. cem papila"
"bir sezon sonra yıl 2005 ve 32.hafta maçı. fb trabzonspor un 1 puan önünde. trabzonspor yenerse şampiyon olacak fakat maçtan sonra trabzonspor aleyhine maça etki eden 17 hatalı karar tespit ediliyor.
bu maçın hakemi de "av. cem papila ".
buraya kadar herşey tesadüf.bir süre sonra enteresan bir ahbaplığı öğreniyor türkiye.
fb'nin başkan yardımcısı av. şekip mosturoğlu ile av. cem papila ıstanbul üniversitesi hukuk fakültesi'nden sınıf arkadaşı.
ve hatta ailece görüşen iki ahbap.
bu da hoş bir tesadüf.
av. cem papila o sezon çok genç yaşta görevini yerine getirmenin huzuruyla ve keyfi ile hakemliği bırakıyor.
yıl 2012. spor hukuku sertifika programına katıldım. sertifika programını düzenleyen spor hukuku enstitüsü. merak edip enstitünün kurucularına bakıyorum.
1- av. şekip mosturoğlu
2- av. cem papila.....
toplam 11 kurucu üye.
bu da hoş bir tesadüf.bu da tesadüf.
hepsi tesadüf. biz art niyetliyiz.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum