Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mehmet Şekip Mosturoğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

26.04.2011 günü Saat:13.33'de Aziz Yıldırım'ı, Mehmet Şekip Mosturoğlu'nun aradığı görüşmede özetle; Mehmet Şekip Mosturoğlu’nun "...oranın eşrafından olan arkadaş bugün gitti TARLALARA BAKMAYA KÖYLÜLERLE KONUŞMAYA 7 gibi gelecek" dediği, Aziz'in "Tamam oldu" dediği,
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

29.04.2011 günü Saat:10.44'de Mehmet Şekip Mosturoğlu'nu, Tamer Yelkovan'ı aradığı; Tamer'in "AYŞE TATİLE ÇIKSIN" dediği, Mehmet Şekip'in "TAMAM OLDU TAMAM ABİ" dediği,
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yine örgüt üyesi olan sanık Mehmet Şekip Mosturoğlu'nun, örgüt üyesi olan sanık Sami Dinç ile klasör 15, dizi 49'daki telefon görüşmesinde sanık Aziz Yıldırım'ın disipline sevkini kastederek "sevk olursa başkan bizi düdükler" şeklindeki beyanı örgüt üyelerinin örgüt lideri olan sanık Aziz Yıldırım'dan hangi derecede çekindiklerini göstermektedir.
        En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 12:57.

Yorum

30.04.2011 günü saat:19.01’de Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Şekip Mosturoğlu’nu aradığı görüşme(tape:1847);
          M.Şekip: “Efendim”,
          Aziz: “Alo”
          M.Şekip: “Efendim başkanım”,
          Aziz: “Neredesin”,
          M.Şekip: “Ev tarafındayız başkanım”,
          Aziz: “Evde misin”,
          M.Şekip: “Hı hı”,
          Aziz: “Nasıl gidiyor vaziyetler”,
          M.Şekip: “İYİ BAŞKANIM ARKADAŞLARIN HEPSİ İLGİLİ YERLERDE”,
          Aziz: “He iyi”,
          M.Şekip: “O notunuzu ilettim kendilerine”,
          Aziz: “İyi iyi o zaman”,
          M.Şekip: “Tamam mı başkanım”,
          Aziz: “Tamam iyi”,
          M.Şekip: “Tamam”,
          Aziz: “O KENDİ KALESİNE GOL ATAN”,
          M.Şekip: “He ONU BİLMİYORUM BAŞKANIM O BENLE İLGİLİ DEĞİL”,
          Aziz: “Öyle mi iyi peki”,
          M.Şekip: “Tamam”,
          Aziz: “Tamam oldu”,
          M.Şekip: “Tamam başkanım”,
          Aziz: “Peki hadi görüşürüz”.
          En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 12:59.

Yorum

Sami Dinç aracılığı ile Karabük-Fenerbahçe müsabakasına ilişkin şike faaliyetini yürüten Şekip, bunun ile ilgili bilgi verdiği sırada Aziz Yıldırım’ın İBB Spor müsabakasına ilişkin bu sorusuna “ONU BİLMİYORUM BAŞKANIM O BENLE İLGİLİ DEĞİL” diyerek örgüt üyesi olan sanıklar arasındaki eylemli paylaşıma işaret etmektedir. Zira sanık Şekip, görev dağılımı gereği İBB Spor müsabakasına ilişkin şike faaliyetinin içerisinde yer almamaktadır.

Fenerbahçe SK’nın müşavir avukatlığını yapan ve fakat bu görev ve çalışma sınırları dışında hareketle Eskişehir-Trabzonspor, Karabük-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarındaki şike ve teşvik eylemlerinde aktif olarak yer alan, suç örgütü içerisinde Mehmet Şekip Mosturoğlu’nun talimatları ile hareket eden, bu faaliyetleri ile ilgili olarak M. Şekip tarafından zaman zaman sanıklar Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu’na bilgiler verilen sanık Sami’nin de örgüt üyeliği sabittir.
            En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 12:59.

Yorum

04.05.2011 günü saat:13.14’de Aziz Yıldırım’ın Şekip Mosturoğlu’nu aradığı görüşme(tape:2388);

Şekip: (Arka planda bulunan Ömer isimli şahsa hitaben "İlanın başında Fenerli bir çocuk varmış bizden, ilanda" dediği),
              Aziz: "Olmazsa başka kanaldan da alırız ya…daha iyi bunları yani bunları yapsınlar BUNLARI ATALIM ŞEYİN SEYİRCİNİN İÇİNE…BU ŞAMPİYONLUK KAÇARSA SEBEBİ BUNLARDIR DİYE…bunlar Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyorlar işte şu şu şahıslar tamam mı Fenerbahçelilere havale ediyoruz ...ONDAN SONRA UĞRAŞSIN DURSUNLAR",
              Şekip: "En güçlü olduğumuz dönem başkanım ne gerek var",
              Aziz: "BİZ GETİRİRİZ HEPSİNİ GETİRELİM YIĞALIM ORAYA TAMAM MI...KONUŞMAYI BIRAK KAVGA DÖVÜŞ ATSINLAR DIŞARI BİTSİN GİTSİN…şey bu herhalde Işıklar bu Işık, Rahmiler, Aziz Yılmaz’lar işte o Hakanlar makanlar bunlar herhalde başka kimse yok değil mi",
              Şekip: "Celal de olabilir yine bu Şadanlar falanda olabilir", (Görüşmede geçen isimlerin İ.Eyigüngör, R. Eyüpoğlu, A.Yılmaz, H. B. Kutlualp olduğu anlaşılmaktadır.)

09.05.2011 günü saat:16.14’de Şekip Mosturoğlu'nun A.Markaroğlu'nu aradığı görüşme(tape:2603);

A: "Abi şey tarihi geçirdin biraz arama…o gün arayacağım dedin ya",
              Şekip: "Başkanla konuştum gerek yok dedi yani yapsınlar dedi",
              A: "Anladım",
              Şekip: "Sen niye bu böyle işlerin içindesin ya",
              A: "Ben bir şeyin içinde değilim…benim uzaktan yakından öyle platform milatform Fenerbahçe’nin işlerini gazeteyle ilanlarına ben öyle bir şey taşırmıyım…bir yapım projesi genel kurula gelmeden önce hem finansman projesi hem de yapım projesi genel kurula gelir, e ben 5 trilyon oradan alacağım ama sorma kardeşim ben nerden aldığımı ve seni ilgilendirmez, burası da çok keyfi bir yönetim olmuyor mu",
              Şekip: "Paranın alındığı yer Spor Toto Genel Müdürlüğü biz çıkıp desek ki biz Spor Toto G. Müdürlüğünden aldık bütün kulüpler saldıracaklar",
              A: "Genel kurulu bu kadar hafife alma be abi dışarıya boksörleri koy arkaya zorti Bülentleri koy (Bülent İbrahim İşçen) o Apo (Abdullah Başak) denen çocuk gelmiş benim önüme oturuyor ya haddine mi düşmüş bana kalkıp da ben bir şey söyleyecek olsam bana bir şey söylesin ondan sonra ayıp şeyler bunlar yakışır mı ya velev ki birisi bir şey söyleyecek benim yirmi de biri değil korktuğundan söyleyemedi, e doğru mu bunlar…eğer tüzüğe aykırı hareket ediliyorsa ki ediliyor…Yapım projesini getir bari sen divanda insanlara 3-5 tanesini sırtını sıvazlayarak geçirme bunları…hiç kimse kusura bakmasın onlar hedef olmamak adına orada belki çıkmadılar"
              dediği, iletişim tespitlerinden anlaşılmıştır.
              En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:01.

Yorum

Örgüt üyesi olan sanık Şekip Mosturoğlu'nun da futbolcu menajerliği yapan Mahmut Şen'le aralarındaki bir konunun konuşulmaması hususunda konuştuğu, ısrarla vurgu yaptığı hatta küfrettiği, bilahare sanık Şekip'in klasör 15, dizi 10-11'deki Turgay isimli şahısla yaptığı telefon görüşmesinde yine bu görüşmeyi doğrulayan sanık Şekip Mosturoğlu'nun duruşmadaki tevilli ikrarıyla sanık Mahmut Şen'i dövdüğü, bu olgunun da örgüt üyesi olan sanıkların gerektiğinde şiddet kullanmaktan çekinmediklerini göstermektedir.

Yorum

21.04.2011 günü saat:21.00’da İlhan Ekşioğlu’nu Şekip Mosturoğlu’nun aradığı görüşme(tape:3070);

Şekip: “Bizim dosyaya hiç bakan olmamış,…şu saate kadar kimse bakmamış dosyaya”,
                  İlhan: “…Sen söyledin mi,…o yapsın o zaman ona bi söyleseydin o ilgilensin bütün şeylerle mağdurlarla o ilgilensin”,
                  Şekip: “..Toplasın mı hepsini”.

Sanık Şekip Mosturoğlu, Sami Dinç ile Sezer Öztürk arasındaki bu görüşmeyi bildiği için “bizim dosya” ile sözünü ettiği Sezer Öztürk ile teşvik konusunda kimsenin görüşmediğini İlhan’a aktarmaktadır.
                  En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:01.

Yorum

21.04.2011 günü saat:21.41’de Şekip Mosturoğlu’nun Sami Dinç’i aradığı görüşme(tape:1820);

Şekip: “Müvekkilini 11 gibi ara”,
                    Sami: “Kendi şeyinden telefonundan”,
                    Şekip:“Tabi tabi öteki tarafa hiç bulaştırma…ben kendi telefonumu kullanmayacağım da kesin”,
                    Sami: “Okey tamamdır”.

Şekip Mosturoğlu, Sami Dinç’ten, Sezer Öztürk’ü arayıp Ümit Karan tarafından teşvik için kendisiyle görüşülüp görüşülmediğini teyit etmesini istemektedir.

21.04.2011 günü saat:23.36’da Şekip Mosturoğlu’nun, İlhan Ekşioğlu’na gönderdiği mesajda(tape:3072);

“Avukat gelip dosya ile ilgili bilgileri vermis. sadece benim muvekkile degil tum davacilara. Benim muvekkil diger davacilarin tumu ile konusmus. Davalari” yazdığı.

21.04.2011 günü saat:23.37’de Şekip Mosturoğlu’nun, Aziz Yıldırım’ı aradığı görüşme tape:1642);

Şekip: “…Sami’nin müvekkili geri dönmüş Sami’ye,…bütün davaları almışlar,…bütün herkesle konuşmuşlar hatta işte davalıların bir bölümü demiş ki biz yemin ediyoruz sana vereceğiz davayı,…hepsi sözünü vermiş”,
                    Aziz: “…tamam o zaman peki”,
                    Şekip: “…Sami çok sevinçli davaları almış”.

22.04.2011 günü saat:08.39’da İlhan Ekşioğlu’na Şekip Mosturoğlu’nun gönderdiği mesajlarda;

“Avukat gelip dosya ile ilgili bilgileri vermis. sadece benim muvekkile degil tum davacilara. Benim muvekkil diger davacilarin tumu ile konusmus. Davalarin tamamini bizim avukata vermeye soz vermisler hatta yemin eden olmus.” yazdığı. (tape:3073-3074)

Yukarıda art arda yaptığı mesaj ve telefon görüşmesinde sanık Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Aziz Yıldırım’ı, teşvik konusunda futbolcular ile görüşülüp görüşülmediği noktasında bilgilendirmektedir.

22.04.2011 günü saat:10.41’de Şekip Mosturoğlu’nu İlhan Ekşioğlu’nun aradığı görüşme(tape:1822);

İlhan: “Hazır mıyız MAHKEMEYE”,
                    Şekip: “Dün avukat bütün MÜVEKKİLLERİ toplamış…Hepsi ile tek tek konuşmuş demiş ki davayı bana verirseniz dedim hepiniz kazanırsınız bütün müvekkiller vermeyi kabul etmişler hatta içlerinden yemin edenler olmuş…Avukat çok çok memnun yani olaydan”,
                    İlhan: “İnşallah kazanırız davayı”,
                    Şekip: “Uzun gözüküyor ama bakalım yani herkes inandığına göre”,
                    İlhan : “Eksik bir delil bırakmadık bütün…her şey lehimize yani…bundan sonra artık şeye hakime kalmış hakime”,
                    Şekip: “Hakime ve Allah’a kalmış”,
                    İlhan: “HAKİM DE ÖNEMLİ HAKİM(GÜLÜYOR)”.

MAHKEME DEĞERLENDİRMESİ: Öyle bir dava ki bu, 22.04.2011 tarihi itibariyle henüz sözde vekaletnameler alınmamış zira avukat “davayı bana verirseniz dedim hepiniz kazanırsınız” diyor. Ancak birden bu dava aynı günün gecesi bitiyor ve bir daha bu dava ile ilgili olarak ne dava, ne müvekkil, ne de mahkeme lafı edilmiyor. Çünkü “mahkeme” 22.04.2011 tarihinde Eskişehirspor- ile Trabzonspor arasında Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayıp ve 21.45’de “0-0” sona erdiğinde, davanın kazananı Fenerbahçe oluyor.
                    En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:04.

Yorum

Sanık Şekip Mosturoğlu müdafi huzurunda alınan ve iletişim tutanakları ile uyumlu savcılık ifadesinde ve “bu hususta Cumhuriyet savcısına ayrıntılı ifade verdim, bu ifademe ekleyecek bir husus yoktur” şeklinde atıfta bulunduğu sorgudaki savunmasında bu müsabakaya ilişkin olarak; “Fenerbahçe'nin, Trabzon maçı için Eskişehirspor’a teşvik vermesi meselesine gelince; benim bizzat şahit olduğum bir husus yoktur ancak duyumlarım vardır. Benim dışımda bazı yönetim kurulu üyeleri de bu mevzuyu duymuştu. Cihan Kamer ile Murat Özaydınlı da bu mevzuyu duymuştur. Ben birileri aracılığıyla Eskişehirspor’a teşvik pirimi gönderildiğini duydum. Ancak kim götürdü, kimlere götürdü, ne kadar götürdü, daha doğrusu götürüldü mü götürülmedi mi bunu bilmiyorum. Ben avukatım hukukçuyum. Teşvik girişiminin yeni kanunda suç olduğunu biliyorum. Böyle bir şeye karışmam mümkün değildir. Bir buçuk rakamını duydum. Ancak para birimi olarak Türk parası mı döviz mi kastediliyor bilmiyorum” şeklide beyanda bulunmuş, tarafları olmasa da teşvik eylemini doğrulamıştır.

Aynı savcılık ifadesinde sanık Şekip, Bülent Uygun ile ilgili olarak, Sezer ile yaptıkları görüşmede Sezer’in kendisine “09.04.2011 tarihinde oynanan Eskişehir-Fenerbahçe maçında sahanın ilk yarısı en iyisi olduğunu, Bülent Hoca tarafından çıkarıldığını, bu nedenle seyircinin Hocayı yuhaladığını” söylediğini ifade etmiştir. 09.04.2011 tarihli müsabaka 6222 sayılı Yasa öncesinde oynandığından bu tarihli eylemlerden dolayı beraat kararı verildiği bir vakıa ise de, söz konusu müsabakada da Bülent Uygun’un, sahanın en iyi oynayan ve bu şekilde olduğu da istatistiklere yansıyan Sezer Öztürk’ü, şike anlaşmasının tezahürü olarak oyundan çıkardığı anlaşılmaktadır.
                      En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:11.

Yorum

30.04.2011 günü saat:19.01’de Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Şekip Mosturoğlu’nu aradığı görüşme(tape:1847);

Aziz: “Nasıl gidiyor vaziyetler”,
                        Şekip: “İyi başkanım arkadaşların hepsi ilgili yerlerde…o notunuzu ilettim kendilerine”,
                        Aziz: “O kendi kalesine gol atan”,
                        Şekip: “He onu bilmiyorum başkanım o benle ilgili değil”,
                        Aziz: “Öyle mi iyi peki”.

Sanık Mehmet Şekip Mosturoğlu duruşmadaki savunmasında; “kulüpte hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanım, ücret almayan baş hukuk müşaviriyim yani bir hukuk müşavirinin ücret karşılığı yapması gereken işleri ben yönetim kurulu üyesi olduğum için ücretsiz yapıyorum. Yaptığım işler neler. Kulübün leh ve aleyhindeki takip ve davaları vekalet koyarak takip ediyorum. Bağlı şirketlerin hukuksal işlerini yapıyorum. Fenerium markalarının taklit ürünlerinin toplanması ve yasal takip süreçlerini yönetiyorum. FIFA, CAS, TFF yargı organları bölümünde kulübü temsil ediyorum. Burası çok önemli başkanım ki benim yaptığım işin en önemli kısmı bu. Sporcu sözleşmelerini hazırlıyorum ve bu sözleşmelerin hazırlanma müzakerelerine bilfiil katılıyorum” şeklinde beyanda bulunmuştur.

Kulüpteki görevi bu olan bir yöneticiye, kulüp başkanının kendi oyuncuları olmayan “o kendi kalesine gol atan” şeklinde tabir ettiği Can Arat ile ilgili, böyle bir cümle kurmasının, Mehmet Şekip Mosturoğlu’nun yönetimdeki görevi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. “arkadaşların hepsi ilgili yerlerde” derken şike/teşvik faaliyetlerinden sanık Şekip’in de haberdar olduğu, esasen sanıklar arasında eylemli paylaşım ve fonksiyonel işbirliği bulunduğu açıktır. Nitekim Aziz Yıldırım, bu süreci yöneten kişi olarak yapılan faaliyetlerden bilgi almaktadır.

Sanık Aziz Yıldırım, Can Arat’ın duruşma tanık olarak ifadesi alındığı sırada konuşmalarının adın geçen kişi ile ilgili değil takımlarında forma giyen EDU ile ilgili olduğunu söylemektedir.
                        Aynı konuda sanık İlhan Ekşioğlu duruşmadaki savunmasında; “Bu konuşmada (aşağıdaki tape:3094) Aziz Yıldırım’ın kendi kalesine golü atan diye bahsettiği futbolcu, biz de zannediyorum 2007 yılında oynayan Edu Dracena adli Brezilyalı futbolcudur. Bizden alacağı vardır kendisinin. Bizi CAS'a vermiştir. Bizim başımız ağrıyordu orada. Mahkeme vardı. Ve kendisinin bulunması lazımdı. Onunla ilgili ikna edilmesi veya olmuyorsa borcunun ödenmesi lazımdı” ifadelerine yer vermiştir.

Bu beyanlara göre yönetim kurulundaki görevi, FIFA, CAS, TFF yargı organları bölümünde kulübü temsil etmek olan Şekip Mosturoğlu’nun “onu bilmiyorum başkanım o benle ilgili değil” demesi mümkün olmasa gerektir.

Bir diğer husus Aziz Yıldırım’ın, savunmalara göre gizlenecek bir durum arz etmeyen konuda taraf olan kişiden “EDU” ismi ile söz etmesi daha makul iken, bunun yerine “O kendi kalesine gol atan” gibi bir tanımlama kullanması, bahsedilenin kim olduğunun anlaşılmaması düşüncesinin sonucudur.

Sanık Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Şekip Mosturoğlu’ndan “kendi kalesine gol atan” Can Arat ile ilgili varılan anlaşma noktasında bilgi alamadığı için 30.04.2011 günü saat:20.19’da İlhan Ekşioğlu’nu aradığı görüşme(tape:3094);

Aziz: “…Nasıl gidiyor”,
                        İlhan: “İyi iyi gayet iyi”,
                        Aziz: “…Bugün bizim ...şey o KENDİ KALESİNE ATANLA NE YAPTIN”,
                        İlhan: “Ha o şimdi onunla gayet iyi hiçbir sorun yok şimdi pazartesi günü,…her şey iyi yani hiç şey yapmayın, merak etmeyin”
                        En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:13.

Yorum

08.05.2011 GÜNÜ OYNANAN KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR – FENERBAHÇE FUTBOL MÜSABAKASINDA ŞİKE YAPILMASI

08.05.2011 günü Karabük’te oynanan Karabükspor - Fenerbahçe futbol müsabakasına ilişkin şike faaliyetinin örgüt lideri Aziz Yıldırım’ın bilgisi ve talimatı doğrultusunda Mehmet Şekip Mosturoğlu tarafından koordine edildiği, nitekim Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında değerlendirildiği üzere bu tarihe kadar neredeyse tüm şike ve teşvik faaliyetlerinin içerisinde bulunan (6222 sayılı Yasa öncesi de dahil) sanık İlhan Yüksel Ekşioğlu’nun Londra seyahatine gideceği ve bu müsabakaya ilişkin bir eyleminin bulunmadığı ve bu durumu da “...15 haftadır ilk defa bu hafta üzerimde hiç bi yük yok, kuş, kuş gibi hafifim bu hafta” şeklindeki sözlerle dile getirildiği görülmektedir.

30.04.2011 günü saat:16.41’de Şekip Mosturoğlu'nun Sami Dinç'i aradığı görüşme(tape:2602);

Şekip: “Bir şey soracağım sana akşam akşam gidecek misin Reynaya”,
                          Sami: “Yok gitmeyeceğim artık abi o gün konuştuk ya ters anlaşılır”,
                          Şekip: “O arkadaşıyla da konuşsaydı keşke”,
                          Sami: “Bak bu sefer anlamadım abi ...bu sefer dediğini anlamadım”,
                          Şekip: “Ya senin misafirin var ya yurt dışından gelen…o 3. arkadaşımızla konuşsaydı keşke",
                          Sami: "He he he he anladım,…sen eve gidiyorsun değil mi,…eve gittiğinde bir çaldır da abi konuşalım ya".

Sanıklar arasında geçen şifreli konuşmalar zaman zaman kendileri tarafından dahi anlaşılamamaktadır. Bunun en açık örneklerinden biri de bu Şekip ve Sami arasındaki 2602 sayılı görüşmedir. Sami’ye “akşam akşam gidecek misin Reyna’ya” derken (google arama motoruna yazıldığında “İstanbul gece hayatının kalbi Reina’da atıyor! mesajı bulunduğu bilinmelidir), ki söz konusu yerin eğlence hayatının ünlü mekanlarından biri olduğu da herkes tarafından bilinmekle, buraya gitme zamanına “akşam akşam” şeklinde vurgu yapılmasını anlamak mümkün değildir. Nitekim, Şekip tarafından da esasen kastedilenin bu mekan olmadığı tapenin devamındaki değerlendirmeden de net olarak anlaşılacaktır. Şekip’in bu sözüne karşılık Sami “Yok gitmeyeceğim artık abi o gün konuştuk ya ters anlaşılır” şeklinde cevap vermektedir. Serbest avukatlık yapan bir insanın Reyna’ya gitmesinin nesinin ters anlaşılacağını anlamak mümkün değildir. Konuşmanın devamında Şekip’in “o arkadaşıyla da konuşsaydı keşke” dediği ve o ana kadar daha önce yaptıkları şifreli konuşmaları çözen Sami’nin “Bak bu sefer anlamadım abi ...bu sefer dediğini anlamadım” şeklinde karşılık verdiği görülmektedir. Sonrasında Şekip’in “ya senin misafirin var ya yurt dışından gelen…o 3. arkadaşımızla konuşsaydı keşke” demesinden sonra kastedilenin Erdem olduğunu anlayınca Sami’nin “he he he he anladım anladım” diyerek karşılık verdiği anlaşılmaktadır.
                          En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:15.

Yorum

01.05.2011 günü saat:20.58’de Şekip Mosturoğlu'nun Sami Dinç'i aradığı görüşme(tape:2616);

Şekip: "Bu senin kuzen Erdem burada mı",
                            Sami: "Gitmiştir herhalde maça gidecekti…yarın ya onların maçı",
                            Şekip: "Yarın sabahleyin mutlaka konuşalım tamam mı seninle…dur ev telefonunu ver ben seni buradan arayayım bir dakika" ,
                            Sami: "Black atayım istersen Blackberry’den",
                            Şekip: "Mesaj at ben oradan arayayım seni".

Yorum

02.05.2011 günü saat:20.40’da Şekip Mosturoğlu'nu Aziz Yıldırım'ın aradığı görüşme(tape:2620);

Aziz: “Emenike 47. dakikada sakatlandı ama şeyinde kaburgasında ama hiçbir şey yok ki çıktı salak",
                              Şekip: "Tamam başkanım".

Yorum

02.05.2011 günü saat:20.00’de başlayan Ankaragücü–Karabükspor müsabakasının 43.dakikasında Karabük futbolcusu Emenike sakatlanarak oyundan çıkmıştır. (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=397&macId=87173) Aziz Yıldırım, şike ve teşvik konusu olsun ya da olmasın müsabakalar esnasında bu ve benzeri durumlarda genelde İlhan Ekşioğlu’nu ararken bu müsabaka ile ilgili olarak Şekip Mosturoğlu’nu aramıştır. Çünkü, İlhan Ekşioğlu, yurt dışındadır (Londra) ve ve bu müsabaka ile ilgili olarak herhangi bir eylemi söz konusu değildir.
                                En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 13:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X