Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mecnun Otyakmaz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ınsallah bu adam bastayken sıvas bu sene kume duser
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

''Maç satan karısını satar'' diyen p....k sen deyilmisin arkadaş,
      maç satmaktan hapis yattığına göre mesleğin tescillendi,
      e sen böyle bir adamken geleceksin bizim başkana bana ne teklifler geldi bi bilsen diyeceksin öylemi,sana gelen teklif olsa olsa o sattığınla ilgilidir bizim yönetimde de o taraflarda bezi olan olmadığına göre,hiç kendini yorma,sen git aziz e sermaye bulmaya çalış.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Bu adam hacı başkanın en samimi arkadaşıdır. İlerleyen günlerde detayları da görürüz.
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam hacı başkanın en samimi arkadaşıdır. İlerleyen günlerde detayları da görürüz.
          o kadarda uzun boylu değil.başkanın mühitinde oturuyorum, samimi arkadaşların simasını bilirim üsküdar katibim restoranttan.yıllardır mekan burası,bilen bilir.

Yorum

Kaça sattın ulan ?
            Hamiş

Yorum

Halen ayni masallari anlatiyor, konuyla ilgili tek bir tape dahi yok. O sunu demis bu bunu demis. Mehmet Yildiz bile mahkemede inkar etti senin anlattigin seyleri.

Trabzon'a maca gel mutlaka.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

sana kafayı fena taktım sıfatsız mecnoooooooo.

hem sıfatsız hem kıro hem şerefsiz hem şikeci hem yavşak hem hamido daha ne olsun kokuyordur da kesin.

şikeci, iğrenç insan mecnooooo. suç örgütü lideri mal azizin baş cariyesi. şişko halil ünalın kuması.

Yorum

Allahınızdan bulun!
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

Başkan açıkladı beyler, adam temizmiş!

Yorum

Oha yani bu adam herhalde Türkiye'nin en büyük mafyası, gören yavşıyor, Ünal özledi, Sadri sarmaş dolaş, Hacıosman da yaladı yuttu...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sana kafayı fena taktım sıfatsız mecnoooooooo.

hem sıfatsız hem kıro hem şerefsiz hem şikeci hem yavşak hem hamido daha ne olsun kokuyordur da kesin.

şikeci, iğrenç insan mecnooooo. suç örgütü lideri mal azizin baş cariyesi. şişko halil ünalın kuması.
                        noldu başkan ? dostuna bak neler diyorum. şimdi ben Trabzonspor'lu olamam mı ? malum tek tip olmalı Trabzonspor'lular ya.

başkan dostun mecnun şerefsizin önde gideni şikeci pezevenk ne olacak ? sen kimsin ki savcının hapis cezası verdiği şerefsiz mecnuna kefil olmaya kalkıyorsun. şu süreç bitsin diyordum yarından tezi yok istifa et çek git.

Yorum

İHO'cu Mecnun severleri başlığa alalım. Ne dersiniz ?

Yorum

abartmayın arkadaşlar,bu camianın içinde herkes bışekil birbirıyle görüşüyor.

Yorum

şikenin kanıtlarını mecnunun resimlerini koyalım bu başlığa lütfen. şuan bulamıyorum.

Yorum

Selam temiz futbol paydaşı Mecnun Otyakmaz .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X