Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bülent Uygun

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Teknik direktör Bülent Uygun, Qatar'ın Umm Salal takımının başarısı için ter dökecek.

"Umm Salal takımının başkanı Şeyh Faisal Bin Ahmed Al Thani ile 10 gün süren görüşmelerin ardından yapılan teklifi kabul eden Bülent Uygun, önümüzdeki günlerde Katar'a giderek yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkacak."

Katar şeyhi bülentin methini duymuş, başkanının bazı ihtiyaçları konusunda çok başarılı olacaktır sayın "Tirbülent". Yeter ki kesenin ağzı açılsın
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Teknik direktör Bülent Uygun, Qatar'ın Umm Salal takımının başarısı için ter dökecek.

"Umm Salal takımının başkanı Şeyh Faisal Bin Ahmed Al Thani ile 10 gün süren görüşmelerin ardından yapılan teklifi kabul eden Bülent Uygun, önümüzdeki günlerde Katar'a giderek yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkacak."

Katar şeyhi bülentin methini duymuş, başkanının bazı ihtiyaçları konusunda çok başarılı olacaktır sayın "Tirbülent". Yeter ki kesenin ağzı açılsın
      Bazı ihtiyaçları için iyi transfer yapmış Katarlılar,
      ama gine de bu kulübün adresini bilen paylaşsa da şikeci olduğunu da hatırlatsak.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Ynt: Bülent Uygun

Katar da şike yapanın kellesi vurulur, işi zor.

Yorum

Yeni takımında başarıszlıklar şerefsiz.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Dikkat et orda da adını kullanmasınlar. Karaktersiz herif.
            Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
            https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Adamlari Turkiyede birçok takımı dipten alıp zirveye taşıdım bu takımı da zirveye tasiyacagim demiş. Hahahhahhahah zirveye mi ahahahhahahahaha. Doğru feneri zirveye taşıdın bulent basgannn.
              ( ゚д゚)

Yorum

Sikeye karsi olan lokal midesizlik aslinda global bir midesizlikmisi anliyorum ben bu isten. Takim yonetiyorsun, hoca aliyorsun .. La insan bir bakmaz mi bu adamin gecmisi neymis, ne neciymis, Bu herif niye hapis yatmis diye?

Yorum

Hala teknik direktörlük yapiyor mu? Yoksa pezeveklikte master falan mi yapiyor Dinibütün Bülo?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

katarda profesyonel calisiyormus
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X