Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bülent Uygun

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Artiz!

Gittiği takımın düzenini bozmaktan başka bir şeye yaramayan mahlukat
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

ne yazayım bu adam kendi karısıyla ilgilide neler çıktı nasıl namuslu bunlar maç satan karısını satsın diyen adama kaç para diyesi geliyor

Yorum

Bukadar insan var su sorusturmada

Senin yerin ayri, bi sen hapis yat istiyorum forum kurallari icerisinde sana nefretimi yazamiyacagim. Teknik direktorlugun devam ederse bir gun karsilaririz o gun icin repertuarimi genis tutacagim hayal edemiyecegin kufurler yiyeceksin
        En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 09:16.

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

İbo aynen en az senin kadar kin duyuyorum ben de bu kanı bozuğa,
          inşallah futbol sahalarına bir daha giremeyecek ve başından bela musibet eksik olmayacak.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Seni yazdım oğlum...
            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

2 Gündür Ne şike bitti ne sevdam kitabını okuyorum. eskişehirspor-fenerbahçe maçı kısmında okuduğum ilginç bir olaydan bahsedeyim.

eskişehirspor-fenerbahçe maçı 9 Nisan 2011'de oynanmış maçdan 2 gün sonra yukardaki linkde 11 Nisan 2011'de Bülent uygun bir televizyon programına bağlanmış şike iddaları hakkında atarlı açıklamalar yapıyor. Şike imaları ayıptır avukatlarımı görevlendiricem fln bağırıyorda bağırıyor.
              Bülent uygun fiziki takip tutanaklarına göre yukardaki linkdeki televizyon programında canlı yayında esip gürlerken aynı zamanda Kandillide İlhan ekşioğlunun evinin önünde ve konuşmayıda orda yapıyor.
              Görüşmeden sonrada Ali kıratlıyla eve giriyorlar.

Bülent uyguna küfür edecek kelimeler cümleler söz dizeleri bulamıyorum artık.

Yorum

Köpek !
                & ONUR RECEP KIVRAK &
                ^^KELEBEK^^

Yorum

O.Ç trt 3 de afkuruyo

Yorum

Boku temizleme cabalari

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Hasta bir evladın var akıllanmıyorsun,
                      eşinden ayrıldın yuvanı dağıttın akıllanmıyorsun,onun bunun köpekliğini yapıyorsun.

Halbuki dünyalığını kazanmış olman lazım ama gine de onun bunun kucağındasın,
                      Allah tekrar tekrar belanı versin senin.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Devletin kanalında; devlet onaylı hırsız, ben hırsızlık yapmadım diyor.

Edit: Allah belanı versin bu arada.
                        En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 13:23.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Sana köpek derdim ammaaa köpeklerin ne suçu var, onların dışkısı bile olamayacak kadar pis bir mahlukatsın bülent uygun.

Yorum

Büloş...

Yorum

Dün çıktı diyor ki esk Trabzonspor maçından önce görüştük evet ama teşvik varsa onu engellemek için geldiler diyor,onu konuşmuşlar tabi. yersen..... ulan şerefsiz seni...
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

bu kadar insanın ahını aldın ya sen artık dikiş tutturamazsın bülent ne yüzsüz insan bunlar
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X