Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki daha once yazildi ama bu adam yuzunden Fenerbahce gibi 107 yillik bir camianin geldigi hale bak.

* Adi sike yapan kulup oldu
    * Kaptani irkci olan bir kulup oldu
    * Bayan voleybol takimi Avrupa Sampiyonlar Ligini kazanmasina ragmen bir sonraki sene Baku'de yaptiklarindan dolayi sampiyonlar ligine alinmayan kulup oldu
    * Dopingli sporculari olan bir kulup oldu (atletizm)

Ben hala hayret ediyorum bu Sikebahceliler hala bu adama nasil destek verebiliyorlar. Bu kadar mi gozleri kor oldu? Vicdanlarini bu derece yitirdiler?
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Ynt: Aziz Yıldırım

fenerli işte hepsi aynı, kanı bozuk.

Yorum

• Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki daha once yazildi ama bu adam yuzunden Fenerbahce gibi 107 yillik bir camianin geldigi hale bak.

* Adi sike yapan kulup oldu
          * Kaptani irkci olan bir kulup oldu
          * Bayan voleybol takimi Avrupa Sampiyonlar Ligini kazanmasina ragmen bir sonraki sene Baku'de yaptiklarindan dolayi sampiyonlar ligine alinmayan kulup oldu
          * Dopingli sporculari olan bir kulup oldu (atletizm)

Ben hala hayret ediyorum bu Sikebahceliler hala bu adama nasil destek verebiliyorlar. Bu kadar mi gozleri kor oldu? Vicdanlarini bu derece yitirdiler?

burdan cıkarılması gereken sonuc onların yuzsulugu degıl bızım hatalarımızın ne oldugu ??? adamlar boyle baskanlarına sahıp cıkıyorken bız futbolcu ve yonetımlerımıze ne yapıyoruz dıye dusunmemız lazım ... gercı dusunebılıyor olsak trabzonspor bu durumda olmazdı ama neyse...
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• bu karardan sonra tranzonspor ligde olsa ne olmasa ne

Yorum

• Allah belani versin senin p.. herif. A.... zenciler pompalasin
                      HY67...

Yorum

• Kefen giyen trabzon taraftarlarını görmek istiyorum arkadaşlar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nerde o ipsolimastikler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hiç küfretmeyin abi taktir ediyorum kendisini zaten yeminim var bir aziz yıldırım siyasete atılırsa 2 Apo o adadan çıkartılıp siyasete atılırsa oyumu hiç düşünmeden bu ikisine verecem bana mı kaldılan ben mi kurtaracam ülkeyi koskoca devletten iyimi bilecem

Yorum

• Adam yalan dolan ile tüm camia'yı, medya'yı-basın'ı aldı arkasına.

Kızıyorum ama helal olsun diyorum adama...!
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şunun kadar değer görmüyoruz ya bravo adamım diye geçinenlere
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X