Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada bir kez daha; http://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• adam güçlü yahu...kimse kafa tutamadı malesef hala da tutamıyorlar.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bela okumak serbest mi?
        Serbest olsun bence
        şahsen benim elimden sadece 3 şey geliyor bu aşamada,

forumumuzda bizi yönlendiren güzel insanların maillerini yoluyorum,
        etrafımdaki şikebahçelileri elimden geldiğince itin şeyine sokuyorum,
        bol bol beddua edip bela okuyorum,

eğer bunları da yapmasam çatlayıp öleceğim sanki,
        mesela şikecibaşı aziz in ismini duyunca normal düşünemiyorum şu an aklıma gelen,yeni aldığı firiğe tilki dadansın inşallah
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu başlığa AY'ın tarla savunması ile devam edelim.

Yıldırım savunmasında ‘Tarla bir şeydir, nasıl söyleyeyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani. 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı. Ya kurban kesiyor gidiyor. Her hafta da Eyüp Sultan‘a gidiyordu. Her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var ‘hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın‘, Tamer beye söylüyorum ‘ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?’ diyorum. Camiye gidiyor, Eyüp Sultan’a kurban kesmeye. Biz deplasmana gittiğimizde Tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. Şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk’ şeklinde tam olarak açıklanamayan ve anlaşılmayan bir beyanda bulundu.”

Tüm dünyaya rezil kepaze oldunuz hala ortalıkta geziyorsunuz ya helal olsun. Boşuna dememişler Türkiye'de herşey olursun ama rezil olamazsın diye.
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Şekip Mosturoğlu başlığı da açıldı..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şimdi nasıl yapsak hem Trabzonspor'a hem de BMN'ye yakışır şekilde yorum yapıp, aynı zamanda bu ite sövsek? Bilemedim ki..

Yorum

• İnşallah muhterem ebenizle kendilerine ait odasında tanışmak ümidiyle....

böyle bir küfür ediyim dedim ama ne küfürlüğü kaldı ne baska birşeyliği böle küfür etsem iğreniirm kendimden

Yorum

• Küfür mü , bu adama mı ?

Değer mi bence değmez.

Ahirette iki elimde yakasında olacak. Benim işim o zaman bu karakter yoksunu insanla !
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Bu gece rüyamda gördüm, televizyonda bir canlı yayını basıp konuşma yapıyordum ertem şener nihat kahveci falan vardı ne alakaysa. Şike ile giydirmeye başlayınca bu mahluk gelip yakama yapışıyordu, bir hır gür derken kalp krizi geçirip hastaneye götürüldü. İnşallah ölmüştür

Yorum

• Adam Alex ve Di mi Samet olaylarinda,elindeki koyun surusunu uyandiracak hatalar yapdi,gelen tepkiler dolayisiyla oyle bir sustu ki,su Caner olayinda bile onu sagda solda konusurken goreniniz var mi?

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam Alex ve Di mi Samet olaylarinda,elindeki koyun surusunu uyandiracak hatalar yapdi,gelen tepkiler dolayisiyla oyle bir sustu ki,su Caner olayinda bile onu sagda solda konusurken goreniniz var mi?
                        Bence onlardan değil..O hala basından kaçarken kapı neden kilitliydi diye düşünüyordur
                        #LiverpooL#
                        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• hakaret, bela, küfür serbest mi ? birde bu şerefsiz için ceza almayayım. Zaten düzenli olarak ceza alıyorum her hafta.
                          En son MuratJ tarafından düzenlendi; 26.11.2012, 22:45.

Yorum

• Nam-ı değer oç.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• AZIZ AZIZ AZIZ, AZIZ diye diye kendi takimimizi unuttuk, takimimiz ne halde! ne bok yiyor! onu biliyormuyuz, gelen gecen dagatiyor bizi.. ey gidi eski gunler, ey gidi SEREFSIZ yonetim oyunculari kacirdin ALLAH senin de yuzunu guldurmesin sadri
                              Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Ulkemin haline bak
                                Terörist başını getiren askerler hapis

tehdit ten hakarete toplumu galeyana getirmekten hırsızlıga örgut kurmaya bir çok konuda telefon dinlemesi olan adam disarıda hala geziyor.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X