Allah belani versin Aziz!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sen çok yakın takip etmemişsin demek kiİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O zaman Sivas'a giden ve Abdullah Başak'ın aşağıdaki tapede önemini ifade ettiği çantada İlhan Ekşioğlu'nun uğurlu elbiselerinin olduğunu da bilmiyor olabilirsin
21.05.2011 günü saat:18.56’da Abdullah Başak’ın Nüvit isimli şahsı aradığı görüşme(tape:3174);
Nüvit: “Efendim Apo abi”, Abdullah: “O çantayı unutursan beni ömür boyu unut, o, hem senin geleceğin, hem benim, İlhan Ekşioğlu’nun”, Nüvit: “…öyle diyorsun da dur şimdi arabayı park etmeye çalışıyorum kapıyı niye kapatmıyorsun Apo abi geliyorum şimdi bekle geliyorum oraya” .En son metehan tarafından düzenlendi; 14.04.2013, 00:04.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
-
Bu adamın dışarıda olması bile hukuk denilen sistemin aslında gerçekten suçluya ceza verme kavramından ne kadar uzak bir sistem olduğunu göstermesi açısından çok önemlidir. Hukuk, güçlüler için güç odaklarının ayarlandığı, çeşitli oynamalar göz korkutmalarının yapıldığı bir olgudur.
Yorum
-
Aziz yildirim senin a.... s...... o. PIÇİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum