Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tükür Gökhan 4 maç ceza alırsın en fazla )
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• O degilde hapisteyken zirt pirt Hastane'ye giden adam(!), ne olduysa Hastanenin yolunu unuttu.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O degilde hapisteyken zirt pirt Hastane'ye giden adam(!), ne olduysa Hastanenin yolunu unuttu.

..
        Temiz hava yaramış demek ki.
        Biraz daha nasiplensin, daha yatacağı 6 yılı var.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu memleketin bu hale gelmesine sebep olan zihniyetin en önemli temsilcilerinden birisin. Yüzüne tükürmek isterdim ama tükürüğüm içindeki su moleküllerine yazık, kirlenmesinler.
          Tükürük değildir o, başka bir sıvıdır.

Yorum

• Önce sana fırsat verenlerin Allah belasını versin..Sana fırsat verenler bela bulunca sen zaten belanı bulursun.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• vijdansız
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kendinden utanmayı bilseydi insanoğlu; Gizli kalmış değil ancak herkesin içinde açıkça işlenmiş nice suç işlenmemiş olurdu.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yargıtay'da kararı onanırsa eğer ( ki ben 2013-2014 sezonu görmez diyorum) kendisi ile birlikte futboldan uzaklaşan bir çok kimsenin olduğunu göreceğiz inşallah. Yönetenler en başta...
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Teşvik almayan tek klubün başkanı..Kuşbeyinlililer ne kadar iftihar etse azdır.....
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• En çok nefret ettiğin insan kim diye sorsalar, Abdullah Öcalan'dan sonra gelir. Belki favori değil ama stepne kendisi.

Yorum

• Tüm Taraftarlarımızı Davet ediyoruz Gün Bugündür Diyoruz..

6 Ocak Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu’nu İstinye’deki merkezinde protesto edeceğiz..
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bize haksızlık yapanlar kimlerse, Rabbim versin cezasını.
                          TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• Bir adama ülkenin 4/3 ü söver mi.Söver

Yorum

• en büyük şikebahçeli sevgisini böyle dile getiriyor...

Gerçek budur. ☆

Yorum

• Aihm e gore temyiz asamasinda kisi hukumlu sayiliyo... asil karar ilk derece mahkemesinin karariymis... ulan bu adam bosuna geziyor disarlarda
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X