Bu memleketin bu hale gelmesine sebep olan zihniyetin en önemli temsilcilerinden birisin. Yüzüne tükürmek isterdim ama tükürüğüm içindeki su moleküllerine yazık, kirlenmesinler.
Yargıtay'da kararı onanırsa eğer ( ki ben 2013-2014 sezonu görmez diyorum) kendisi ile birlikte futboldan uzaklaşan bir çok kimsenin olduğunu göreceğiz inşallah. Yönetenler en başta...
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Teşvik almayan tek klubün başkanı..Kuşbeyinlililer ne kadar iftihar etse azdır.....
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Tüm Taraftarlarımızı Davet ediyoruz Gün Bugündür Diyoruz..
6 Ocak Pazar günü Türkiye Futbol Federasyonu’nu İstinye’deki merkezinde protesto edeceğiz..
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Bize haksızlık yapanlar kimlerse, Rabbim versin cezasını.
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum