Futbolcu transferi yaparken 3-5 hesabını yapmayı pek doğru bulmuyorum. Geçen sene Yusuf, bu sezon başı Mehmet Batdal örneklerine gördüğümüz gibi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbolcular ve Maliyetleri
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlhan'ım bir yapılan transfer vardır bence bir de yapılması zorunlu olan transfer vardır..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu transferi yaparken 3-5 hesabını yapmayı pek doğru bulmuyorum. Geçen sene Yusuf, bu sezon başı Mehmet Batdal örneklerine gördüğümüz gibi..
Somutlaştırırsak, şu an için bize Fatih Tekke veya o tarzda bir golcü zorunluluktur.. O nedenle kaç paraysa verip almak durumundayız, tıpkı geçen sezon devre arası Yusuf'u almamız gerektiği gibi...
Aydın Karabulut, Umut Sözen vb tarzda genç oyuncular ise, makul fiyata alınabildikleri her dönemde alınmalı ve geleceğe yatırım olarak görülmelidirler.. (Bizim camia için biraz sürrealist bir yaklaşım oldu ama neyse
)
Şu an alacağımız bir stoper ise, olsa da olur, olmasa da olur..
Bu kadar basit bir planı bile yaptıklarından şüphe duymaya başladım bizimkilerin..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İşte Fatih Tekke örneği
Fatih Tekke bize lazım mı? Lazım. O zaman yok şu kadar düşelim, yok bu kadar düşelim demeden almamız lazım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
96'da Kinkladze, Szymek alınırken yanına Zurawski, Tolga Seyhan'ı satmaksızın yanına alınacak Fabiano Eller..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte Fatih Tekke örneği
Fatih Tekke bize lazım mı? Lazım. O zaman yok şu kadar düşelim, yok bu kadar düşelim demeden almamız lazım.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Şu devre arasında bi Polonyalı alacaktık. Uzun bir adı vardı. Sanırım o da 3-5 indirim ayağına direkten dönmüştü.
Yorum
-
Lewandovski mi? Onun bize gelmesi zaten imkansızdı. Brozek te iyiki gelmemiş zatenİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu devre arasında bi Polonyalı alacaktık. Uzun bir adı vardı. Sanırım o da 3-5 indirim ayağına direkten dönmüştü.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda sayılanların ikisi şampiyonluğa birisi de Şampiyonlar Ligi'ne gitmemize mâl oldu.
Zurawski'yi kendimiz için geçtim, Szymek için çok istemiştim.
Yok Atılay'ım o değil. Şimdi baktım netten ismi Sobolowski.İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLewandovski mi? Onun bize gelmesi zaten imkansızdı. Brozek te iyiki gelmemiş zatenTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Hmm bende hatırladım gece yarısı konsolos açtırmıştıkİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zurawski'yi kendimiz için geçtim, Szymek için çok istemiştim.
Yok Atılay'ım o değil. Şimdi baktım netten ismi Sobolowski.
Yorum
-
Bir de biletine adını yanlış yazdığımız için gelemeyen bir Güney Amerikalı vardı.. Neyse daha fazla germeyelim kendimizi..İlk olarak Atılay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm bende hatırladım gece yarısı konsolos açtırmıştık
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Maddi dengeler söz konusu olduğu için bir kişiye birkaç milyon veremiyoruz. Yani yıldız gelecek olsa bile para veremeyiz.
Şimdi bir kişiye 3 milyon gibi bir rakam asla ödeyemeyiz, yer gök yıkılır. Ancak hep yedek kalacak 5-10 adama ortalama 300-500 er bin ödüyoruz. Bugün iki müthiş transfer daha yaptık.
Biz kesinlikle kaybediyoruz. Peki kazanan var mı?SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
Yorum
-
Futbolcuların maliyetleri kadar menejer paraları da can sıkıyor gördüğüm kadarıyla.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Bir başlıkta daha dile getirdim.
Bu konuda millet uçmuş durumda.Artık planlanmanın yatırımın iyi yapılması,alt yapıdan oyuncu yetiştirilmesi gerekiyor.
Avrupadan bir futbolcu aldığınızda türk lirasının değerinin euronun yarısı olduğu göz önünde bulundurulursa maliyet 2 kat artıyor.Şenol Güneş
Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum