Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yorum
-
Sevgili Arkadaşlar....
Sokakta kahvede herkes Tekkeyi konuşuyor.....
Siz ne kadar Trabzonsporluluk Fatih Tekkeye endeksli değildir kombinenizi alın derseniz deyin sokaklar kahveler bunu söylemiyor.. Alın onu bizde kombine alalım diyor. Eminimki Tekke alınsaydı kombine sayımız en az 5 bin artardı...
Taraftar Tekkeyi bir oyuncu olarak değil şampiyonluğa giden bir anahtar ve yönetiminde bir adımı olarak görüyor.... Bu adım atılmadığı için yönetimin bile şampiyonluğa inanmadığını düşünüyor ve kombine almıyor....Asıl neden bu....
Zaten geçen yıl kombineye rağbet etmemizin nedeni şampiyonluk inancımız değilmiydi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Selçuk İNANIN şutunu ayırıyorum abi o ne şuttu gerçi bizim taraftar adamı diri diri gömüyordu geçen sene eminim şutada tesadüf derler
61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETERYorum
-
kardeşim güzel diyorsunda bu kadro ne kadar güzel olsada ortada iş bitirecek adam yok golleri atanlara bak ortasaha defans hani nerde forvetler 3 maçta bi gol dahi atmazmı adam ya bak söylüyorum avni akerde çıkacak olayların sorumlusu yönetimdir ben diğer forumlara bakıyorum bazen adamlar kırmızı görmüş boğa gibi ligin başlamasını bekliyor bu sene saha kapanma konusunda ilk sırayı biz alacaz yazık olacak yazık hayrettin beye kına gönderin bence61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETERYorum
-
eminim yönetim çözüm arıyordur tamam iyi futbolcu ama hem kim garanti edecek fatih gelirse şampiyon olacağımızı? şampiyonluktan ümitli hale getiren de bu yönetim bunu unutmamak lazım bence.bize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENEYorum
-
61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETERYorum
-
böyle bir cemiyette basari gelmesi imkansiz, meydanmi ne orda fatih için yürüyüs varmis birakin abi bu yürüyüs mürüyüs islerini allah askina yaa yeter. birakin fatihi isteyenleride anlamiyorum en verimli yaslarinda takimi sampiyonmu yapti da adama ilah muamelesi yapiliyo yaziklar olsun böyle ortama yaziklar olsun trabzonsporumuz fatihten matihten önce geliranlayin artik adam para yüzünden gelmedi bunlar trabzonsporun huzurunu bozmak için yaratilan gündemlerdir ama bizim cahil insanimiz tutturmus bi fatih gidiy› sizin neyiniz sampiyonluuuuk büyüklük.Yorum
-
iyimserlik değil durum koca takımı tek isme indirgemek ve bunun üzerinden olmusuz konuşmak hoş değil. fatih gelir gider ama biz trabzonsporu desteklemeliyiz isimlerin altındaki bir takımı değil. varsın bu sene de şampiyon olamazsa ne olacak bu yönetime kötü mü denilecek çalışıyorlar en azından bunu görmek lazım. siz nasıl Sadri şener'e tepki duyuyorsunuz ama unutmayın O da Trabzonlu takımının kötülüğünü düşünmezbize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
-
ya böyle olsak ne olacaktı. kilit vurup gitmeleri gerekirdi zira sokakta bile yürüyemezlerdibize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
-
yürüyüşler bağırmalar çağırmalar olayı çözmez dahada kör düğüm eder
şayet çook istiyorsak fatih i, başkan dan kız ister gibi istemeliyiz.
rest leşerek bu iş olmaz , olmayacağı da belli de, hani bir umut işte, belki olur."Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."Yorum
-
Taraftar bu iş için her türlü isteme yöntemini kullandı, denedi. Ama olmadı, bu saatten sonra herkes için hayırlısı olsun.DELİL YOK :)
Yorum
-
işte taraftar dedigin boyle olur iyi gunde kotu gunde takımının yanındahttp://htspor.haberturk.com/Futbol/s...tar-farki.aspx
Taraftar farkı!
Hocası belli olmayan ve küme düşen Newcastle United'ın kombineleri tükendi.
22/07/09 07:21

Premier Lig'den düşerek büyük hayal kırıklığı yaratan Newcastle United'a taraftarları sahip çıktı. Magpies'in 25 bin taraftarı yeni transfer yapmayan ve teknik direktörü belli olmayan takımlarının kombinelerini satın aldı.
ya böyle olsak ne olacaktı. kilit vurup gitmeleri gerekirdi zira sokakta bile yürüyemezlerdiEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Ahmet kaç gündür takip ediyorum, devamlı birşeylerin peşindesin.
Ne yani ingiltere ile Türkiye'yi futbol olarak kıyaslamaya mı çalışıyorsun.
Benim burda Balıkesirspor'um 300-400 kişiye top oynar, onların aynı seviye takımı 5000-1000 kişiye. Orda futbol bir zevktir, sen burda maça sarhoş gelenleri maça almazsın, o adamlar stadlarda bira satar. (alkol oranı düşüktür o ayrı)
Avrupa ülkelerinde futbol başkadır. Onlar o sahaya zevk almaya, hafta sonunu değerlendirmeye gider, biz küfür edip rahatlamaya.
Neden newcastle kulübü ile kendimizi bir tutuyoruz ki.
Bizim ülkemiz böyle, vermeden alamazsın. Yap transferi, memnun et taraftarı satılsın kombinen. Kaldı ki sanki bu zamana kadar devamlı 15.000 üzerinde kombine satıyorduk da bu sene satamadık.
Bu arada dün kulüp ile konuştum, kombine satışları valilik ile beraber 11000 i bayağı geçmiş.Nasıl satıldığı önemli değil, satılıp satılmadığı önemli.
Bu arada ne hikmetse bu tür kombine haberleri hep Fatih başlıklarına yazılıyor. Neden diğer transfer başlıklarında bunları göremiyoruz. Bu haberler ile kim neleri amaçlıyor!!!DELİL YOK :)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum