Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eksik Bölgelerimiz, Bu Bölgeler İçin Önerileriniz..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak umutberna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şöyle kadroyu bir tarayalım.

Öncelikle bizim takımın sistemi belii,

4 defans oyuncusu ;
    önlerinde oyunun 2 yönünü oynayabilen defansif ortasaha oyuncuları ( 2010-2011'de Selçuk ile Colman vardı )
    sol ve sağ açık
    ileriye dönük ortaha
    forvet.
    4-2-3-1 gibi bir sistemle oynuyor yıllardır bizim takım.

1- KALE :

En sağlam mevkimiz. 1. kaleci Onur, 2. kaleci Fatih 3. kaleci Z.Ayvaz ve yeni yıldızımız İbrahim ile uzun bir süre sıkıntı yaratmayacak gibi duruyor.

2 - SAĞBEK :

Bosi sağbekten as takımın oyuncusu fakat yedeği yok. Celutska kadroda olacak mı belli değil, şampiyonluğa oynayacaksa takım iyi bir yerli oyuncu transferi gerekiyor. Bursaspor'lu Şener olabilir.

3- SOLBEK :

Yedek olaraka Kadir elde tutulmalı fakat bu bölgeyede Eskişehirsporlu Tarik tipinde ileri geri oyanayabilecek bir transfer yapmamız gerekiyor.
    Adaylar : Eskişehirspor -- Tarik / Karabükspor -- İshak ...

4 - STOPER :

Malesef bu bölgeye yapılan Aykut transferi tutmadı, adam her maçı saatli bomba gibi oynadı ve o şekilde devam ediyor. Defansın lideri sağlam bir stoper ihtiyacımız var, yanında da Mustafa eşlik edebilir. Yedekler Caner ve kazma Aykut olabilir. İki transfer bütçeyi zorlar bana göre.

5- DEFANSİF ORTA SAHA :

Aleks son yıllardaki en iyi transferimiz. Yanında Zeki'de önümüzdeki yılın kadrosunda görev yapar . Bu bölgeye Aleksin yanına yine ileri geri koşturacak bir oyuncu ihtiyacımız var. Ben Orduspor'dan Landal diye Gana'li bir oyuncu var onu çok beğendim. Defansif ortasaha oynamasına rağmen, 9 gol 8 asistle sezonu tamamladı, Selçuk'tan beri süregelen boşluğu bence kapatabilir.

6 - SOLAÇIK :

Yusuf ve Erciyes'ten geri dönecek Yasin var . Bence bu bölgede sorunsuz.

7- SAĞAÇIK :

Olcan var. Herhalde OLcan'ın satılıp Erkan Zengin'in alınma durumu var ki o da bu bölgeyi kurtarır.

8- İLERİYE DÖNÜK ORTASAHA :

Adrian bu bölgenin oyuncusu. Birde Özer ve Soner var fazladan, bu bölge içinde transfer yapamayız bana göre.

9- FORVET:

Henrique , Batuhan ve Emre GURAL. Yanlarına çok iyi bir golcü almamız şart, leblebi gibi gol atmasını becerebilen. Bana göre transferde en stratejik bölge burası olmalı, bursaı için herhangi bir aday gösteremiyorum çünkü maliyet unsuru çok önemli. Malum yüksek bonservisi ödeyipde aldığımız oyuncular bize patlıyorlar.

SONUÇ :

Acil elden çıkarılması gereken oyuncular : Colman, Bamba, Janko , Jebrin ve duruma göre Celutska.
    Kiraya verilecekler : Abdulkadir, Gökhan, Göksu, Barış Memiş
    Takasta Kullanılabilecek : Soner

Transfer Yapılması Gereken Bölgeler :

FORVET : Yabancı bir golcü . Umut veya Sow tipinde yıpratıcı bir santrofor 1. öncelik olmalı ,

STOPER : Yabanci deneyimli bir stoper bulmalıyız defansı toparlayacak. 2. önceliğimiz bana göre,

SOLBEK : Yerli ileri grei oynayan bir solbek almalıyız. Eskişehirspor'dan Tarik ve Karabükspor'dan İshak bu transfer için aday olabilirler.

SAĞBEK : Yine yerli ileri geri oynayan bir sağbek almalıyız. Bursaspor'lu Şener olur.

DEFANSİF ORTASAHA : Aleks'in yanına Aleks gibi agresif fakat gol ve asist özelliğide olan bir oyuncu bulmalıyız. Orduspor'lu LANDEL bana bu mevki için uygun gözüktü. Hazır bir oyuncu fiyatı uygunsa hemen alınmalı bence.
    Şu ana kadar yapılan transferlerde ,bana göre kadroya girebilecek nitelikte ;

Elağzığspor'dan 1 sağaçık 1 forvet olam üzere 2 oyuncu
    Altınordu'dan yine 1 forvet arkası oyuncu
    1461'ten solaçık Barış

olmak üzere hucüm gücünü takviye edildiğini düşünüyorum.

Janko'nun elden çıkarılması durumunda 1 yabancı forvet düşünülebilir yoksa oda zor bana göre.

Şimdi öncelik defans bölgesi ;
    Aleks'in yanına bir oyuncu
    solbek ve stoper öncelikli,
    birde sağbek alınabilirse defans-savunma bloğuda tamamlanmış olur.

Bakalım önümüzdeki günler neler getirecek.

Yorum

• Transferler yerinde
      solbek, stoper ve Aleks'in yanına bir oyuncu : 3 oyuncu daha gerekiyor

Yorum

• bek, forvet, defans kesin lazim ama pahali oyunculara gerek yok.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Santrafor : ali sowe-a.gücü

sağbek : svenson - a.demirspor

solbek : guilherme - konyaspor

önlibero : fernando - antalyaspor

önlibero : lamine diack - a. Gücü

Stoper : skriniar - inter
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma