Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eksik Bölgelerimiz, Bu Bölgeler İçin Önerileriniz..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bizim için eksik bölgenin kesinlikle forvet olduğunu düşünüyorum ve ya bir ön libero ya da bir hücumcu alınarak takım şu hale gelmelidir. Ön libero alındığında orta sahada Hüseyin'le ikisi oynamalı. Hücumcu alındığında(10 numara) Colman ve hücumcu futbolcu oynamalıdır orta sahada.

Ben hücumcu ve ön libero bakamadım ama forvet için 3 tane Avusturyalı futbolcu buldum. Tam istediğimiz standartlarda.

Erwin Hoffer: 1,76 boy, 22 yaş, Rapid Wien, 2.000.000 €
    Stefan Maierhofer: 2,02 boy, 26 yaş, 23 gol, Rapid Wien 1,400.000 €
    Marc Janko: 1,96 boy, 25 yaş, 39 gol, Red Bull Salzburg, 5.000.000 €

Aslında gönlüm Janko'dan yana. Ayağına top gelsin yeter, hayatta kaçırmıyor ve hava toplarında tek bir top dahi vermiyor. Fakat fiyatı çok pahalı. Rapid Wien'li futbolculara gelince de, Hoffer ve Maierhofer birlikte çok güzel oynuyor. Belki ikisinden biri alınabilir ama ikisi birlikte alınırsa hiç fena olmaz. Fakat fos çıkabilir. Ama Janko kesinlikle bize lazım olan kişi.

Janko'yu fm 2009 da gördüm 1 kafa 1 penaltı 1 tanede kaleci ile karşı karşı 3-2 yendiler bizi benim gollerim selçuk 30 metreden gökhan kaleci ile karşı karşıya colman-yattara sakattı.Alanzinho 2 asist selçuğa pas attı selçuk gelişine vurdu.gökhanada ara pası attı asist kralım alanzinho
    "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• sol bekte cale nin yedeği olarak antep ten ismail i almalıyız...
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak bordomavi5561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sağ bek için yabancı transferi yapmamız daha doğru bence. orhan şam çok ilgi görüyor forumda. iyi uşak ama yabancı hakkımızı sağ bek için kullanmalıyız.
        Orhan Şam gibi oyuncu varken neden yabancı hakkımızı boş yere dolduralım yabancı hakkımızla sağ bek yerine forvet mevkisine adam alırız.

Yorum

• özer hurmacı:

mehmet topuz:

rodrigo tabata:

ntibazonkiza:

özellikle ntibazonkiza yı almamız gerek
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Imzamdaki Kadro zor olmamali olusturmak icin.. Her yeri sallariz bu kadroyla

Tony
            Orhan - Egemen - Giray - Cale

Yueng-Ki - Biglia
            Topuz - Arango - Alan
            Gökhan
            En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 19.05.2009, 22:06.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Imzamdaki Kadro zor olmamali olusturmak icin.. Her yeri sallariz bu kadroyla

Tony
              Yueng-Ki - Biglia
              Topuz - Arango - Alan
              Gökhan
              Zor olmamalı diyosunuz ama zor. Toplam 25 milyon euro falan bu 5 futbolcu.

Yorum

• Yabancı için hHiç heveslenmeyelim. Şenol Güneş gelecek, yanında çer-çöp birkaç tane Koreli getirecek. Gidenleri arayacağız.

Yorum

• Taner gülleriyi kesinlikle forvete almamız lazım
                  TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taner gülleriyi kesinlikle forvete almamız lazım
                    Hangı başlığa gırsem bu yazını görüyorumalalım gıtsın.

Yorum

Taner gülleriyi kesinlikle forvete almamız lazım
                      Keşke bunu devre arası yapsaydık.Neyse şimdi keşke zamanı değil.İnşallah alınır.Yedek kalsa bile dert etmez.Oynayınca golsüz geçmez.Bende istiyorum Taner'i.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Tony
                        Yueng-Ki - Biglia
                        Topuz - Arango - Alan
                        Gökhan
                        Güzel kadro ama benım ımzamdakı daha ıyıMaliyetı oldukca yuksek bı kadro ama

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangı başlığa gırsem bu yazını görüyorumalalım gıtsın.
                          Sence,

camiamızı bu transfere alıştırıyor olabilirmiyim.

Bence olabilir
                          TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

Sence,

Bence olabilir
                            Evet öyle galiba ben benimsedim bile.Alınırsada kimse itiraz etmez heralde bu performansından sonra

Yorum

Tony
                              Yueng-Ki - Biglia
                              Topuz - Arango - Alan
                              Gökhan

Bu Arango denen arkadaşın yerine Colman iş görmez mi?

Yorum

Sence,

Bence olabilir
                                zafer abi sende daha fazla bişşeyler biliyosun gibi biraz daha ipucu versen
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X