Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A. Hilâl ÇAKIROĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önceki mesajımda da yazdığım gibi, bu başlık yalnızca Trabzonspor'un transferleri ile ilgili. Rakiplerimizin transfer haberleri, oyuncularının kritikleri vb masajlar bu konu ile ilgisi olmadığından silinmiştir. Yine üyelerimiz arasında gereksiz gerginliklere neden olan/olacak mesajlar da silinmiştir.
    (Eğer Takımımızın transfer çalışmaları ile ilgili yazdığınız bir mesaj silindiyse, yanlışlıkla silip silmediğimi tekrar kontrol edebilirim)

Diğer takımların yaptığı transferleri tartışabileceğimiz başlık burada : 2009 - 2010 Sezonu | Türkiye Ligleri Transfer Dosyası
    bende birilerini etiketleyeyip şu takım sempatizanlıgını bırak dersem mesajım silinmez heralde..

du bakıyım valla silinmiyormus

demek ki öyle yapmak lazım....

Yorum

• bayılırız komşunun tavuğuna sulanmaya, elimizdeki kaza bakmadan.

iyileşmiş bir Yattara
      Tekke
      ve sağlam bir Defans ile,
      Teofilo, Selçuk, Colman, Gabriç, Serkan

harmanlandığında hiç de eksik kalan yanımız olmayacak.
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende birilerini etiketleyeyip şu takım sempatizanlıgını bırak dersem mesajım silinmez heralde..

du bakıyım valla silinmiyormus

demek ki öyle yapmak lazım....
        Alıntıladığınız mesajıma raporlama ile ilgili bir ekleme yapmıştım ama size yetişememişim.
        Bunca mesajla uğraşırken gözümüzden kaçanlar da olabiliyor. Serzenişte bulunmak yerine raporlayarak yardımcı olmaya çalışırsanız çok daha hızlı müdahale edebiliriz.
        Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bayılırız komşunun tavuğuna sulanmaya, elimizdeki kaza bakmadan.

iyileşmiş bir Yattara
          Tekke
          ve sağlam bir Defans ile,
          Teofilo, Selçuk, Colman, Gabriç, Serkan

harmanlandığında hiç de eksik kalan yanımız olmayacak.

ama bu sezon sonuna kadar iyileşmeyecek bir yattara, alınmayacak bir fatih tekke ve stoper gerçeğide var ortada.

bunları çıkardığımızda gs yede fb yede bjk yede üstünlük kurması imkansız bir takım ortaya çıkıyor, şuanki kadromuzla gerçekten bu 3 takıma karşı 2. devre coşabileceğimizi düşünüyormusunuz renktaşlar ? bence hayal, duygusal düşünmeden mantıklı düşünün bu sorunun cevabını bulacaksınız, şuanki kadromuz 2. devre sadece ilk 4 e girmek için yarışacak ve kupada finale çıkmak için uğraşacak güce sahip... maalesef.

ama gidipte transferin son günlerinde bi stoper bide kral bi bomba patlatabilirsek işte o zaman eksik taşlar yerine oturur ve 3 istanbul takımıyla başa baş yarışacak kalitede bir takımımız olur.

ama bu sadece hayal yönetimin böyle birşeyi düşündüğünü sanmıyorum, şenol hocada transferden söz etmiyor, ee başlasın bakalım 2. devre !
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yönetime giydirelim, tamam.

ama yaptığı ( yapmadığı ) hata için giydirelim, başkasının tavuğuna sulanmak, onları şımartır bizi küçük düşürür.

ki, ben hala yaptıkları yanlıştan döneceklerini ve beklediğimiz takviyeleri yapacaklarını düşünüyorum.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Linderoth serbest kalmış.
              Bedava bir adam daha, kaçırmayalım..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Linderoth serbest kalmış.
                Umarim saka yaptin
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Linderoth serbest kalmış.
                  o kadarda düşmedik aga

Yorum

• İroni yapıyor arkadaşlar Berk.

Hem de çok güzel. Tabii anlayana.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• aslinda gs nin linderothu aldigi sene ve onceki senesinde gundemimize gelmis ama tamamen maddi sebeplerden alamamistik.simdi bedava ya kacirmaz diyorum bizim yonetim .

sakatsada ne olacak iyilestiririz ver alioglunun eline 2 gunde ayakta,zaten aldigimiz murat tosun 2-3 aydir takimla idman yapmiyo onla beraber takima isinirlar yavas yavas..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aslinda gs nin linderothu aldigi sene ve onceki senesinde gundemimize gelmis ama tamamen maddi sebeplerden alamamistik.simdi bedava ya kacirmaz diyorum bizim yonetim .

sakatsada ne olacak iyilestiririz ver alioglunun eline 2 gunde ayakta,zaten aldigimiz murat tosun 2-3 aydir takimla idman yapmiyo onla beraber takima isinirlar yavas yavas..
                        Linderoth gibi bir oyuncu bizim saglik ekibin eline kalirsa vay haline Adamin bacagini ampütasyon yaparlar
                        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 20:52.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Yine bir sezon daha bitti. Bekle 2011 sezonu biz geliyoruz!
                          "53"

Yorum

• bence linderoth u alıp, senelik ücretini bizim vermemiz şartıyla diyarbakira kiralayalım...

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence linderoth u alıp, senelik ücretini bizim vermemiz şartıyla diyarbakira kiralayalım...
                              Hatta bi sözleşme imzalıyalım ki, sonra mahkemelik olup 10 sene sonra 5 milyon verelim paşa paşa.

Yorum

• Korkuyorum; Gs Dos Santos'u da alıp Nonda'yı bize kakalayacak giderayak diye ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X