ALLAH aşkına gelmeyecekse bile bugün şuraya ümitsiz mesajlar yazmayın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleediz olarak yok ama yerli bir stoper transferini başkan sölemişti..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav arkadaşlar fatih tekkenin transfer haberini bilecek bir kişiyi sallamıyorum gerçekten tanıyorum ama ulaşamıyorm.
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'in baba evinden neden ayrıldın ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Sayın yöneticim... ne yapmaya çalışdığınızı anlamış değilim düzgünce takip edenler vardı başlığı etmeyenler vardı...
Düzgünce edenlere karşılık bu olmamalı benim şahşi fikrim başlık kitlenmesi yerine uygunsuz davranışlar devre dışı bırakılabılırdı..Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
boşuna heyecan yaptı millet, bu gece birşeyler olacağını hiç sanmıyorum, belki yarın olabilir, daha ünal karaman rusyaya bile gitmedi adamlarla görüşme bile yapmadık nerden çıktı bu fatih ts ye çok yakın haberleri anlamıyorum..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Faiht Basligi kapandi hemen burasi doldu"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum