İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorcumuza 5.5 milyon lira daha eklendi hayırlı olsun..
Ben mi yanlış okudum33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoreno + 3 milyon verin Alanzinho sizin olsun mu dediler acaba?
Adamlar "Türkler çıldırdı" diye başlık attıklarına göre
ama süphe ediyorum*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanı bilmem ama sezon başında Wolsburg Alanzinho'yu aldığımız fiyata bizden istemişti...
Hatta Kocaeli maçından sonra Lig Tv spikeri kendisine sormuştu o da yalanlamamıştı.
Yorum
-
İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bi teklif yapildi ise bizim yönetimde bir gelisme var yahu
ama süphe ediyorumUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat sabahın 6 sı orada Orhan
Yorum
-
niye bir iki farketmez para verilip fatih alınmıyor anlamıyorum gecen sene gittiler yalanzınhoyu aldılar bos yer o kadar para verdiler bu sene sezer baduru aldılar birde gitcekler forvet alcaklar gene fatihe verilecek paradan daha fazla vercekler hemde bu transferler tam bir çeliskili acıkcası
yonetim transferlerde cebine doldurmaya yonelik transfer yapıyor bu boyle devam ettigi muddetce bizden sittin sene bir sey olmazbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef evet Lange olayindan bi yük bindi ama onu zaten borclarda hesaba katmislarir herhalde, yani kazanmamiz süpriz olurdu...
Yorum
-
İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5,5 milyon euro değilmiydi ?
Ben mi yanlış okudum
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi O Röportaj'da Can Karyağdı Kestirip Attı Evet Veya Hayır Cevabı Alayım Dedi. Alanzinho Hayır Dedi Ama Vardı Öyle Bişe Heralde
Evet veya hayır yokLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber61'de var33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum