Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    colman neymiş be abi. geçen maç nerdeydi colman?...
    Gecen mac kim oynadi ayiptir sormasi?

Herkes iyiydi ama Colman kötüydü öylemi?

Hayir. Aksine Colman takimda ayakta kalan nadir kisilerdendi ve bence takimin en iyisiydi.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Colman hayraniyim ve onu cok begeniyorum. Ama Colman'i satip Boyd yada Kerzhakov gibi bir forvet alirlarsa ozaman satilabilir demistim. Yada Atiba Hutchinson alinabilirse .. anlatabildim mi ?
      Mesajim sana degil Mustafa. Anlayan anladi ne demek istedigimi.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu sene kadromuza banko 11 oynayacak yerliler katamadık...o yüzden bu yabancı kontenjanı çok sıkıntı verecek bize...topuz veya özerden birini alabilseydik rahatlardık...hele ki topuzu alabilseydik...yattaranın türk olması konusunda çaba sarfetmeli yönetim...engin yada barış bu yabancı kontenjanı yüzünden avantajlılar ama ikiside bu takımda oynayacak adam değil...

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayir. Aksine Colman takimda ayakta kalan nadir kisilerdendi ve bence takimin en iyisiydi.
          ben valla hiç görmedim Colmanı oyunda ne aktif alanda ne pasif alanda.Takın kötüydü ama bu kötü takımda en iyisi olarak Colmanı görmek ilginç geldi bana

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

geçen sene takımın ofansif gücü azdı. kabul, idareten iyi işler yapmaya çalıştı. yattara da kaçaktı zaten.

ama güçlü bir takımda colman gibi oyunculara yer yok. istikrarsız, bir var bir yok... kendini geliştirirse takımın en kaliteli yabancısı olabilir mi? evet.

ama şuan en zayıfı...

Yorum

• Selçuk-Tjikuzu-Colman ben bu üçlünün aynı anda oynatılması taraftarı değilim 3'ü de içeri girmiyor. Selçuk ara sıra giriyor ama o da yeterli değil birinden vaz geçip hücumu ön planda olan bir oyuncunun oynatılması taraftarıyım.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Frederic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                colman bu takımın en overrated futbolcusu.
                o ne demek?

Yorum

• Colman'ı bu formdaki birçok taraftar beğenir. Ancak istikrarsız olduğu gerçektir. Diyarbakır maçında oynayamayışı kel Ziyanın ona özel önlem almasındandır, birebir adam markajı uyguladılar. Diğer taraftan geçen sene takımın en çok koşan adamıdır ( ortalama 10 km civarı, İngilterede bu oran 11 km, ancak bizim ligimiz için çok yüksek ) . YAlnız kendisinin daha önce bir röportajı var ki Trabzon dergisinde; bir ifadesi insanın aklını karıştırıyor,istikrarsızlık abidesi olmaya aday diyor insan.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selçuk-Tjikuzu-Colman ben bu üçlünün aynı anda oynatılması taraftarı değilim 3'ü de içeri girmiyor. Selçuk ara sıra giriyor ama o da yeterli değil birinden vaz geçip hücumu ön planda olan bir oyuncunun oynatılması taraftarıyım.
                    Aslında bize 10 numara tipinde bir futbolcu lazım malum 4-5-1 sisteminin gerekliliklerinden biri.Selçuk ilk 2 maçta pek sırıtmadı ama Colman kesinlikle oranın oyuncusu değil Zafer'se soru işareti.
                    Bordomavi.net

Yorum

• colman çok iyi oyuncu ama hiç sorumluluk almıyor.
                      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                      .................Yenişehirli Avni

Yorum

• hala batuhan, necati, serhat diyenleri görünce çıldırıyorum

Yorum

• Kimse sevdiği futbolcuya laf ettirmiyor....

Colman Trabzonspor'un orta sahasında oynayabilecek bi futbolcu değil, iyi futbolcu olabilir ama bizim orta sahamızı taşıyabilecek bi adam değil...

Bu defalarca söylendi ve bazı arkadaşlar bu cümleleri okuduktan sonra '' Coman'a sallamak için fırsat kollayanlar var '' gibi talihsiz mesajlar yazıyorlar.

Ben Colman'a niye sallamak için fırsat kolluyayım kardeşim ?.. Hasmım değil ya.

Trabzonspor için yeterli görmüyorum bu kadar basit...
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Colman, Selcuk, Engin, Alanzinho ve hatta Tjikuzu'nun ne kadar kaliteli futbolcular oldugunu görmek icin gercek bir forvet transferi sart...

Colman'in Sivas macinda Umut'a verdigi gol pasini hatirlayin...(Umut topu kontrol edene kadar defans oyuncu onu yetismisti)...bunun gibi onlarca örnek var gecen sezondan kalma...

Engin'in, Alanzinho'nun, Colman'nin duvar pasi yapabilecegi bir forvetimiz var mi?

Yorum

• hala yattarayı göndermeyi düşünenler nerden bakıyolar anlamıyorum o adamsız ben bu takımın şampiyon olucağına inanmıyorum olamazda hele bi iileşsin bence herkez dediklerinde pişman olucak sağ kanatta türkiyede daha iisi yok ben anlamıyorum bu milleti ya

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslında bize 10 numara tipinde bir futbolcu lazım malum 4-5-1 sisteminin gerekliliklerinden biri.Selçuk ilk 2 maçta pek sırıtmadı ama Colman kesinlikle oranın oyuncusu değil Zafer'se soru işareti.
                                Forvete destek verme açısından şart ama bu eli belinde gezen 10 numaralardan olmamalı çift yönlü olmalı, adam eksiltebilmeli, içeri girebilmeli şut çekebilmeli kısacası 3.bölgede hücumu şekillendirmeli, evet Selçuk da bu özellikler var zaman zaman bunu görüyoruz ama devamlılık konusunda aynı şeyleri söyleyemem.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Yükleniyor...
                                X