Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir forvet attığı gollerle değil , kaçırğı pozisyonlarla gündeme geliyorsa ona forvet demem ben

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her sezon 15 gol gi,bi bir ortalaması var iyi bir ortalama ama bu takım için yetersiz..
      İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut az gol atıyor demiyoruz farkındaysanız.
      Tamam Sefa. Üstüste attığın 2 mesajda bile kendinle çelişiyorsun. Yorma kendini boşuna.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir forvet attığı gollerle değil , kaçırğı pozisyonlarla gündeme geliyorsa ona forvet demem ben
        Sen ne futbol otoritesisin ne teknik direktör ne de takımın başkanı.. O yüzden senin için forvet olup olmamasının benim için zerre önemi yok.
        Takımın başındaki ne yaptığını biliyor o önemli olan benim için
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam Sefa. Üstüste attığın 2 mesajda bile kendinle çelişiyorsun. Yorma kendini boşuna.
          2. mesajımın sonunda bu takım için yetersiz dedim görmedin sanırım lig için normal düzeyde bir golcü ama bu takım için az ve yetersiz.. Ligi ilk 4 içinde bitirmekse hedefimiz o ayrı.. Umut'u tartışmanın karı olmayacağı gibi Umut'u yüceltmeninde bir faydası olmayacak. Artık da Umut konusunda hiçbirşey yazmayacağım. Umut bir maçta 5 pozisyonda kaçırsa hattrick te yapsa yazmayacağım..

Yorum

• Gokhan yoksa 4-6-0 oynasak bari,ya da bu sistemde Ceyhunu forvette deneyebiliriz bence cok iyi olur..

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen ne futbol otoritesisin ne teknik direktör ne de takımın başkanı.. O yüzden senin için forvet olup olmamasının benim için zerre önemi yok.
              Takımın başındaki ne yaptığını biliyor o önemli olan benim için
              Eğer böyle düşünüryorsanız , sizin söylediklerinizinde benim açımdan hiç bir önemi yok . Tartışmaya açık bir konu , göreceli bir kavram . İsteyen beğenir , isteyen beğenmez . Saygı göstermek gerekir ama ..

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takimdaki en büyük sorun yerli futbolcular. Takimin iyi adamlari hepsi yabanci. Yerli transferindede iddiali olmaliyiz. Milli takima gönderecek adamimiz yok egemen ve ceyhun disinda.
                Yabanci kontenjani dolu oldugu icin adam alamiyoruz.
                Bence Caleyi gönderip onun yerine yabanci bir forvet alalim. Calenin yerini de ferhat dolduru zaten.
                ben bu 2 oyuncu harıcınde 2 oyuncu daha yollayabılcek(mınımum) durumda olduumuzu dusunuyorum. Mesela gökhan ünal la selcuk suan galatasaray da oynuyo olsaydı en basitinden en zor maclarına kadar mıllı takıma cagrılırdı bundan şüphem yok.
                İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
                Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• Ben saygısızlık yapmadım sana. Sadece Broos'un yetkili kişi olduğunu onun bizden daha iyi bildiğini anlatmak istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• artı olarak arkasayfalarda belirtildiği gibi cale'nın yollanıp baska bır eksıgın giderilmesi buyuk kulup olmanın dışına cıkar kım ne derse desin.Büyük kulüp olmanın kurallarından biri çok üst degeri verılmedıkçe önemli bir oyuncunu kaybetmemektir.
                    En son orion tarafından düzenlendi; 13.08.2009, 21:05.
                    Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gokhan yoksa 4-6-0 oynasak bari,ya da bu sistemde Ceyhunu forvette deneyebiliriz bence cok iyi olur..
                      veya en azından ibrahim akın alınıp 4-6-0 ı rahatça oynayabiliriz kanaatindeyim
                      En son orion tarafından düzenlendi; 13.08.2009, 21:04.
                      Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• Suan icin Alternativ Forvet olarak en akilli adimi Hasan Kabze olarak görüyorum... cok ucuz´a gelir
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bu nasıl iştir anlamadım trabzonspor transfer bitmez diyorlar halen sağ bek,stoper ve en önemlisi iyi bir forvet almadılar...
                          Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

Ben saygısızlık yapmadım sana. Sadece Broos'un yetkili kişi olduğunu onun bizden daha iyi bildiğini anlatmak istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
                            Yok abi estağfurullah . Dediğin gibi tek yetkili kişi Broos .. Umut beğenmemiş olacak ki ilk başta forvet istemiş yönetimden..

Yorum

• Valla gazetelerin yazdığına inanmıyorum ben herkes istediğini yazıyor.
                              Belki de Gökhan'dan dolayı forvet istemiştir
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Valla gazetelerin yazdığına inanmıyorum ben herkes istediğini yazıyor.
                                Belki de Gökhan'dan dolayı forvet istemiştir
                                Belki de forvet azlığı yüzünden forvet istemiştir Sonuçta istedi.. Forvet elemanları yetersiz kabul edelim..

Yorum

Yükleniyor...
                                X