Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut Bulut

97 Maç 43 Gol

Umut Bulut

97 maç 1500 pozisyon

43 gol

Yorum

• İyi o zaman size Umut Bulut'la mutluluklar )

Yorum

• Necati mi? Lige forvet takviyesiz girmek mi?

Ben ikincisini seçiyorum...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut Bulut

97 maç 1500 pozisyon

43 gol
          Az söyledin 97 maç 10 milyon pozisyon. Adamı kötülemek için eliniziden geleni yapıyosunuz. Bu seneki gol ortalaması %27. Yani 4 pozisyondan biri. Umut ne çok iyi ne de sizin bahsettiğiniz kadar kötü. Neyse onu yazın abartılı şeyler yazmayın.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Transferin son günü hiç kimse alınmadığında birçok kişi Necati yada M.Yıldız dan birini bari alsaydık diyecek gibi geliyor bana...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MDanışmaz tarafından yazılan
              Necati Ateş

Galatasaray 121 Maç 57 Gol

Bir futbolcuyu sevmeyebilirsiniz ama bu size saçma sapan yorum yapmanızı gerektirmez.Necati için Umut Bulut'un tozluğu olamaz dediğiniz adam Gs'de 57 gol atmış.Umut Bulut değil 57 gol atmak gs'nin ilk 18'ine bile giremez!!!

Necati'yi birde gs taraftarına sorun size ne müthiş(!) futbolcu olduğunu anlatsınlar. Necati bitmiş bir futbolcu. Önceleri iyidi ama o yıllar çoook eskilerde kaldı.
              İyi de ben süper futbolcu demedimki necati için istemiyorum zaten gelmesin..

Ayrıca Umutun istatistiğini vermemin sebebi daha az maç oynamış ve necatiye yakın gol atmış ondan..
              En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 27.07.2009, 17:45.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• zaman azaldı halen bir sol acık ,sağ bek, stoper ve forvet alınmadı...neden bu takımın eksiklerini görmüyorlar.
                Kendi öz değerlerimize sahip çıkalım ki;yeni nesil sampiyonluk görsün.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az söyledin 97 maç 10 milyon pozisyon. Adamı kötülemek için eliniziden geleni yapıyosunuz. Bu seneki gol ortalaması %27. Yani 4 pozisyondan biri. Umut ne çok iyi ne de sizin bahsettiğiniz kadar kötü. Neyse onu yazın abartılı şeyler yazmayın.
                  zaten bir forvet oyuncusunu sadece attıgı gol sayısına gore veya kacırdıgı gol pozisyonunda gore degerlendirmek te yanlış olur.

Ama Umutun ne top teknii ne adam geçme yeteneği ne tek top oynama ozelligi ne de top saklama becerisi hiç biri yok.Sadece çok özverili çok koşuyor.

Yorum

• b_m_61;2493979]Şu Necati ve Mehmet Yıldız bir yerlere transfer olsada kurtulsak![/QUOTE]

ne güzel söyledin

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de ben süper futbolcu demedimki necat için istemiyorum zaten gelmesin..
                      Farkındayım, ben senin mesajınla o arkadaşın mesajını yanyana koymak istedimki o abartılan Necati ile bizim Umut'un gol ortalaması aynı o gözüksün diye. Gol ortalamaları aynı olan 2 oyuncudan birine methiyeler dizenler diğerini yerden yere vuruyor. Futbol olarak da çok farklı değiller.Ama şuanki hallerini karşılaştırısak Umut çok çok daha iyi.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Bu arada Necatiye fb talipmiş maç başı para önerceklermiş yani taliplisi var
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Yönetimin teklif götürmeyi düşündüğü bir diğer isim ise Halil Altıntop. Ancak bu oyuncuyla daha önce yapılan görüşmelerde sonuç alınamamıştı. Bunun için de yöneticilerin Halil konusunda fazla bir umudu yok. Buna rağmen son bir teklifte daha bulunulacak. Fenerbahçe'de forvet için gündeme gelen sürpriz isim ise Necati Ateş. Menajerlerin önerdiği bu oyuncuya bazı yöneticiler sıcak bakıyor. Tecrübeli futbolcuyla maç başına para karşılığında anlaşma sağlanabileceği fikrinde birleşen yöneticiler, "Böylece fazla bir masrafa da gerek olmaz" görüşünü savundular

milliyet bu da haberi
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetimin teklif götürmeyi düşündüğü bir diğer isim ise Halil Altıntop. Ancak bu oyuncuyla daha önce yapılan görüşmelerde sonuç alınamamıştı. Bunun için de yöneticilerin Halil konusunda fazla bir umudu yok. Buna rağmen son bir teklifte daha bulunulacak. Fenerbahçe'de forvet için gündeme gelen sürpriz isim ise Necati Ateş. Menajerlerin önerdiği bu oyuncuya bazı yöneticiler sıcak bakıyor. Tecrübeli futbolcuyla maç başına para karşılığında anlaşma sağlanabileceği fikrinde birleşen yöneticiler, "Böylece fazla bir masrafa da gerek olmaz" görüşünü savundular

milliyet bu da haberi

Fatih Tekke'yi alamayan Halil Altintop'u nasil alacak?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Son hazırlık maçını izledikten sonra hala Umut'la Gökhan'ı savunuyorsanız bence siz şampiyon olmak istemiyorsunuz.He ben demiyorumki Necati çok süper futbolcu ben sadece bu kadar acımasızca eleştirilerinize hakarete varan sözlerinize sinirlendim.Daha kaliteli biri gelsin ama nerde daha Fatih Tekke'ye para veremeyen yönetim daha iyisini nasıl alacak.

Yorum

• Keşke gecen sene biraz daha yüksek teklif yapıp Baselden Ereni alabilseydik.

Tam ihtiyacımız olan forvet tipi idi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X