Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Eger yabancı oyuncu düşünüyorsak muhakkak birkaçını elimizden çıkarmalıyız.Kiralık veya satılık farketmez.İlk önce gidecek oyuncuyu ayarlıyalım daha sonra gerisi gelir.

Yorum

yeni bölüm hayirli olsun baya ragbet görecegi kesin

Yorum

elinizde alan ve yattara varsa işiniz gerçekten zor demektir. sahada sadece top ayağında iken oynayan, savunması olmayan iki oyuncu modern futbolda intiharla eşdeğerdir...o nedenle ikisinden biri satılacaktır muhtemelen. ben olsam alan'ı satarım çünkü bir yabancı oyuncu hakkı daha kazanmış oluruz...elimizde şu an yattara ile birlikte tam 7 tane yabancı oyuncu var.sylva,song,cale,colman,alan,yattara,isaac. desek ki isaac gitti, yattara da türk oldu, yine de sadece 1 tane yabancı hakkımız var, o nedenle transferde kimsenin atıp tutmasına izin vermemek lazım...
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Mehmet Topuz diyorum başkada bişey demiyorum
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

bu adreste de admir aganovic ile ilgilendiğimiz yazıyor. transfermarkt'a da var aynı haber.oyuncunun profili için;
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

fazla transfere gerek yok hele syöle revizyon gibi söylemlere hic gerek yok takim korunmali bari futbolcularda bir istikrar saglayalim.bu takimda yetenekli genc futbolcular var ileride yildiz olacaklar.

Yorum

bana göre bir sağ bek bir orta sahada ve bide forvet alırsak(Tekke ilk tercihimdir) yeterli olur diye düşünüyorum

birde ek olarak Cale'ye alternatif bir sol bek
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Topuz diyorum başkada bişey demiyorum
                  seneye maliyetli transferler olacağını pek düşünmüyorum açıkçası..topuz 5-6 dan aşağı alınmaz

Yorum

hayirli olsun
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

bence şimdiden açılması yanlış takımın bir hedefi var bu seneyi silmeyelim 5 maçı alrsak şampiyonlar ligi şansımız var hemde zaten en fazla 3 direk oynayan oyuncu alınabilir çok erken çok

Yorum

arkadaşlar iyi hoş diyorsunuz da bende yazdığınız oyuncuların alınmasını isterim..ama hangi parayla alınıcak bilmiyorum..bana göre kadromuz çok yetersiz.. seneye 3 kulvarda yarışıcaz..bence bu takıma gerçekten bi forvevt lazım bu iş umut gökhanla olucak iş değil bunu herkes biliyor..fatih tekke,semih tarzı bi oyuncu lazım ilerde top tutucak..birde defansit ortasaha(ön libero)yani hüseyin oyunun bi tarafını oynayabiliyor..hücuma hiç bi katkısı yok..hücuma çıkmaya çalıştığı zaman gol yiyoruz sivas maçında olduğu gibi..hüseyinin yerine oyunun iki tarafını oynıyabilecek bi oyuncu lazım aurelio gibi mesela.. bu iki mevkiye kesinlikle oyuncu alınması şart..adam gibi bi sağ bekimizde yok ama sağ bek sonraki iş.. ince forvet ve önlibero lazım..şunuda söylemeden geçemicem..GÖKHAN ÜNALA VERİLEN 6.250 MİLYON AVRO'YU MEHMET YILDIZ İÇİN KULLANSALARDI SEZON BAŞINDA..MEHMET YILDIZ ilerde top tutabilen bi oyuncu ben gökhanın hiç ilerde top tuttuğunu görmedim..anca 5 kişinin arasına dalıyo topu kaptırıyo..MEHMET YILDIZ GÖKHANDAN ÇOK DAHA İYİ Bİ OYUNCU..O PARAYLA MEHMET YILDIZ ALINSAYDI ŞİMDİ SİVASIN YERİNDE EMİN OLUNKİ BİZ OLURDUK..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Güzel bir baslik. Sadece transer zamanlarinda degil, her zaman acik kalmasi dilegiyle.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

ön liberoya oyuncu lazim degil faty ve ceyhun yeterde artar bile.bu takimdan yattara,hüseyin,tolga tayfun,ferhat,sylva,umut gönderilmeli.yattara mehmet topuzla takas edilmeli

Yorum

bence o bölge için ceyhun çok yetrsiz. stoper için iyi olabilir ancak ön liberoda çok yetersiz ve yavaş...hüseyin on defa daha iyidir ceyhundan o bölgede! o bölgeye seri bir oyuncu lazım, colman, selçuk ve hüseyin yeterince ağır zaten, o nedenle çok pozisyon veriyoruz bazen...
                              my name is onur....

Yorum

Murat Ceylan faydalı olmaz mı bize ben beğeniyorum oyununu

Abi Tayfun'a bu kadar ön yargılı yaklaşmayın bu sene bariz bir hata yaptı mı Tayfun bence tam aksine gelişme gösterdi iyi bir sezon geçirdiğini düşünüyorum Tayfun'un
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

Yükleniyor...
                                X