Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugünün en güzel haberi

Gabrice teklif geldigiiii an satilmali

Gülmedim aksina mutlu oldum
    Gabric cok kaliteli oyuncu, nesine sevindin anlamadim.

Biz hem Alanzinho'yu hemde Gabric'i sol acik icin aldik, halbuki ikisininde mevikleri sol acik degil. Bariz transfer hatalari bunlar.

Gabric'in asil mevkisi sag acik, bunu unutmayalim, haksizlik olur.
    En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 06.04.2010, 00:33.

Yorum

• Takımın yarısı değişecek gibi gözüküyor. Umarım transferler herkesi tatmin edici cinsten olur.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 gol 2 asist bence gayet iyi taşımış ilk senesi olmasına rağmen çok maçımızı kurtardı Gabric bizim inkar etmemek gerek ama ben satılacağını sanmıyorum.
        oyunun zor anlarında gençlerbirliği -ankaragücü maçlarında galibiyeti getiren isim oldu ya adam çok şansızdı tam forma girdi derken sakatlandı hastalandı bence kalmalı hem ucuza gider.hem önce stoper-ön libero-sol bek işlerini halletsek ona gelene kadar.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• almanyadiki oyuncuyu ben de bilmiyorum ama bance yada sestak dan şüpeleniyorum
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımın yarısı değişecek gibi gözüküyor. Umarım transferler herkesi tatmin edici cinsten olur.
            takımın yarısının değişmesine gerek yok. gereken noktalar transfer yapılsa yeter.ilk önce forvet ve orta saha...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takımın yarısı değişecek gibi gözüküyor. Umarım transferler herkesi tatmin edici cinsten olur.
              işte yıllardır yaptığımız hata bu.
              eğer yine aynı şekilde olursa gelecek sene bi halt yapamayız yine.
              budefa aynı masallar başlar.
              uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz.
              falancı kampta bizimle olmadığı için takıma uyum sorunu yaşıyor zamanla aşacak vs..
              bizim az ama öz transfere ihtiyacımız var.
              ve aldığımız hiç bir yabancıyı kulübede tutma lüksümüz yok! 11 de oynayacak kapasitede yabancı almalıyız. yada hiç almayalım..
              yıllardır hersene kadroda öyle revizyonlar oluyorki Trabzonspor formasını giymeyen kalmadı gibi.
              formanın bir ağırlığı kalmadı artık!
              en basiti bu sene maç yaptığımız rakipleri inceleyin. her takımda bir çok eski Trabzonsporlu yokmuydu..
              bazılarında 5-6 tane olan vardı
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                almanyadiki oyuncuyu ben de bilmiyorum ama bance yada sestak dan şüpeleniyorum
                gekas olma ihtimali var mi?

Yorum

• roland ruhasz

senijad ibricic

aristide bance

sol dış ta bende ters köşe oldum aklıma emir bajrami geliyor şuan kafamı toplamam lazım

tahmini liste

2-3 de alternatif düşünülor yerli
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takımın yarısının değişmesine gerek yok. gereken noktalar transfer yapılsa yeter.ilk önce forvet ve orta saha...
                    2 sen dedin 2 tanede benden olsun kaleciyi sayma hemen hemen yarısını değiştik işte
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• sol açık mı iyi valla Gabriç i de Maastricht e kiralık veririz dimi çokta güzel olur.

Resmen saçmalık yahu. Gabriç e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Aldığı kısıtlı süreleri gayet olumlu kullandı.Devre arası ve sezon başı kamplarını kaçırmasına,sakatlıklarla boğuşmasına ve uyum sorununa rağmen 4 gol attı.Daha ne yapsın ?
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Son yıllarda Sol Açık için alınan / Zaman zaman sol açıkta oynatılan oyuncularımız

MAxim romaşenko
                        Volkan Bekiroglu
                        Djokay
                        Musampa
                        Gökdeniz Karadeniz
                        Mustafa Keçeli
                        Lee
                        Colman
                        Gabric
                        Isaac
                        Alanzinho
                        Engin

Sadri Şener yönetiminde Engin, Gabric ve Alanzinho sol açık için alındı.

Geleneksel olarak her transfer sezonu bir kaç tane sol açık alıyoruz.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          roland ruhasz

senijad ibricic

aristide bance

sol dış ta bende ters köşe oldum aklıma emir bajrami geliyor şuan kafamı toplamam lazım

tahmini liste

2-3 de alternatif düşünülor yerli
                          malecki olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayır gabriç bursaya ya kiralanacak yada ozan ipek takasında kullanılacak eger sol dış olayı dogruysa
                            Ozan İpek Sezon Sonu bedava Niye Oyuncu verelim ki karşılığında??
                            Gabric'i aldığımız Fiyata elden çıkarırsak Süper olur..
                            İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sol dis araniyorsa gabrici unut

Gabric-Engin bizi tasiyamaz. Tasisa bile sikinti cekeriz.
                            Gabric'i Zaten unutuyoruz Öyle bir durumda...

İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne alaka sol dış ve Colman-Alan ikilisi?Alan artık orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak oynuyor.Kayseri maçında kanatların çalışmayınca Alan'ın bütün çabaları boşa gitti.

Samet gibi ben de sevinddim açıkçası.Gabric'le olacak gibi değil.
                            Takımda Sol Dış,Sağ Dış ve Forvet Arkası Olarak Alanzinho olursa,Ortada Colman'ın oynamasına olanak yok,Eğer Dış oyuncusu alınırsa Ortaya Colman'dan daha güçlü birini alırlar,Tabi ki Ben Colman gitsin istemem...

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gabric cok kaliteli oyuncu, nesine sevindin anlamadim.

Biz hem Alanzinho'yu hemde Gabric'i sol acik icin aldik, halbuki ikisininde mevikleri sol acik degil. Bariz transfer hatalari bunlar.

Gabric'in asil mevkisi sag acik, bunu unutmayalim, haksizlik olur.
                              Ben begenmiyorum yetersiz, vasatin üstü bir oyuncu.

hele hele yeri sag aciksa hic tutmaya gerek yok hemen satilmali.

Senol hocamiz yattarayi cogu macta oynatacakdir nerden biliyorsun dersen, son gelisinde hocamiz 24 maca cikmistik 23 nde ilk 11 de basladi yattara seneyede böyle olur.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• matrix5782 Abi verdiğin bu isimler alınacak oyuncular mı yoksa tahminen mi veriyorsun? Ya da öneri futbolcular mı? Atiba ismini vermemişsin halbuki her gazetede o isim var?...
                                Herşeyin kolayını isteseydim TRABZONSPORLU olmazdım. TRABZONSPORLU doğduk, öyle öleceğiz...

Şenol GÜNEŞ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X