Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut Aksu Guti İle Ünal Karaman Tekke İle Beraber Gelip İstanbul'da Buluşsallar. Beraber Trabzona Geçse, Havaalanı Nasıl Olur ?
    Okuması bile beni heyecanlandırdı (:
    Yakarız buraları!
    Hamiş

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuması bile beni heyecanlandırdı (:
      Yakarız buraları!
      Kendini Karşılamaya Gelindiğini Düşünen Guti'nin Hayal Kırılığını Görmek Güzel Olurdu. =)

Yorum

• Ankaragücü maçında Gökhan - Umut gol atarlarsa forvet alınmayabilir..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Mahmut Aksu Guti İle Ünal Karaman Tekke İle Beraber Gelip İstanbul'da Buluşsallar. Beraber Trabzona Geçse, Havaalanı Nasıl Olur ?
          Hayal Olur

Yorum

Yalan olur orası

Yorum

Kendini Karşılamaya Gelindiğini Düşünen Guti'nin Hayal Kırılığını Görmek Güzel Olurdu. =)

öle bi şey olsa şayet ben gutiyi karşılamaya giderim

Yorum

Zevkmi alirdin yani??....ikisini omuzlarda tasimak varken! nede olsa ikisi de Trabzonspor icin ter dökecekler.

Yorum

• İlk olarak trabzonlux61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zevkmi alirdin yani??....ikisini omuzlarda tasimak varken! nede olsa ikisi de Trabzonspor icin ter dökecekler.
                  Zevk Alacağımı Nerden Çıkardın. Sonuçta Bahsi Geçen Olay Gerçek Olsa Birçok Taraftarımız Gibi Bende Tekke'nin Yanına Giderdim.

Yorum

• Moreno felan gelirse bu yonetimi hepten silerim. Moreno cok iyide sadece bizmi gorduk. Alanzinhonun en azindan Almanya liginden takip edenler var paraya cevrilebilir.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 8taş gölü yedi
                      ADALET ZENGİN BİR HAZİNEDİR.GÜNÜ GELİNCE HERKESE LAZIM OLUR.ADALET ER YADA GEC YERİNİ BULUR...!

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Moreno felan gelirse bu yonetimi hepten silerim. Moreno cok iyide sadece bizmi gorduk. Alanzinhonun en azindan Almanya liginden takip edenler var paraya cevrilebilir.
                        neden illa alacagimiz oyuncularin pesinde baska büyük kulüpler olsunki ???

Zamaninda Aureilio, Szymek ve bircok oyuncununda pesinde kimse yoktu biz aldik ve bizi costuran oyuncular oldular...
                        Hem illa Birilerinin elinden bir oyuncu kapipta kendimizle gurur duyacaksak, gökhan Ünal bunun en iyi örnegidir
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          8taş gölü yedi
                          Hakemi görüyon mu nasıl hemen beşiktaşın lehine kararlar veriyo

Yorum

• 8taş bu maçıda kaybederse çıkamaz gruptan beraberlikte bile işi zor..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Moreno felan gelirse bu yonetimi hepten silerim. Moreno cok iyide sadece bizmi gorduk. Alanzinhonun en azindan Almanya liginden takip edenler var paraya cevrilebilir.
                              Umarım menejer oyunudur. Yoksa yazık valla.

Yorum

• Ya bu Rusyaya gitmeler görüşmeler fasa fiso.Yanılırım inşallah ama öyle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X