Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Youssef Msakni ---19yaşında darragi ile aynı takımda müthiş bir yetenek.

STILI AYNI ınıestaya benzıyor hamuru ıyı gıbı

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      youtube dan futbolcu almayi birakin ya usaklar siz yapmayin bari. alanzinho yu aldikta ne oldu. manager oyunundan bakin daha iyi. öyle olsaydi hasan ücüncüye bir video hazirlarim ben, juventus a transfer olur.
      İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu temenniden öte ütopyaya girer abi benden söylemesi.

Trabzon'a ne zaman yeni stad yapılır Gignac'ı o zaman alırız.
      Orda bile süpeliyim... ozamana adam yasarmi bir 70 sene sonra ??? =)
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• milli takımında 2010 afrika elemelerinde şuana kadar 345 dk şans bulmuş ve takımının buldugu 8 golün 2 sini atmış

Yorum

• arkadaşlar aslında bizim ihtiyacımız olan forvet darragi kolombiyalıyı pek tutmadım çünkü ligimizde fiziksel üstünlük çok önemli rakip savunmalara karşı fizik gücü olan bir forvet daha tesirli olur

Yorum

• Kaliteli bir stoper ve Fatih Tekke alınsın bu dönem için yeterlidir. Diğer mevkilerde yabancıda riske atacağımıza Bruls ve/veya Papy'yi değerlendirmekten yanayım. Büyük transfer adımları yaza kalmalı bence şuan ki durumumuzuda düşünürsek. Ama kaliteli bir stoper ve Fatih Tekke şarttır.

Yorum

• arkadaşlar videodan topçu alınmaz diyor.bizim yöneticiler video bile izlemeden alıyorlar ya
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• 1 Stoper, 2 Golcü, Belki 1 Sag Kanat... =) 3-4 Transfer yeter... =) Orta Sahamiz kaliteli...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  umut bulutun videolarini izleyin bu darragiyla karsilastirin...ikiside super dimi deriz...videodan futbolcumu alinir ya
                  umutov bulutic

şu golleri izlede deki bu adam kim
                  Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                  Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                  .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar videodan topçu alınmaz diyor.bizim yöneticiler video bile izlemeden alıyorlar ya
                    hahahahahahahahah ^^ yikildim ya...

Yorum

• Matrix Oyuncudan Bahsetti Ve Tüydü

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu temenniden öte ütopyaya girer abi benden söylemesi.

Trabzon'a ne zaman yeni stad yapılır Gignac'ı o zaman alırız.
                        olsa fena mı olur

Yorum

• İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          olsa fena mı olur
                          Gignac'da falan gözüm yok.Fatih'i alalım söz başka transfer istemeyeceğim.
                          Colmandante

Yorum

• Gignac'mı yok artık Ferdi Tayfur
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Jorge Andrade - Jorge Manuel Almeida Gomes Andrade

Portekizli, 31 yasinda, 1,84 boyunda, Stoper, suan klüpsüz en son juventus turinde oynamis. Portodan deportivoya 13 milyon euroya. deportivodan da juventus a 10 milyon euroya transfer olmus. piyasa degeri 2 milyon euro.sizce aradigimiz defans olabilir mi?ayrica 51 kere portekiz milli takimi icin oynamis ve 3 gol atmis
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• nasil bu defans bedava olur sasirdim harbiden... =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X