Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziya Doğan ya da Halilhodzic zamanında bir tane Estonyalı alıyorlardı. Adamın istatistikleri çok iyiydi.

Yine öyle bir şey olmasın?

Nemolia mı neydi ismi hatta Trabzon'a kadar getirmişlerdi adamı Giresunspor'la hazırlık maçı yapmıştık adam sakat sakat kendi göstermek için sahaya çıktı 20 dk. oynayabilmişti yanlış hatırlamıyorsam...

Çok hantal bi adamdı o kadar golü nasıl attı hayretler içinde kalmıştım, gerçi attğı gollerin videosunu izlediğimde rakip kalecilere kaleci demeye 1000 şahit olduğu kanaatine varmıştım.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ülkesinin milli takımı ha görende hırvat felan sanacak ya biraz çekinir insan bunu söylemeye.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takımla antrenmanlara çıkmıştı, denenmişti ama beğenilmemişti geri yollanmıştı

Giresunspor'la yaptığımız hazırlık maçındada oynamıştı iyi hatırlıyorum
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hırvatistan forvetleri oliç, klasniç, kaliniç, eduardo, mandzukiç, mate biliç. bunlar var
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• ben bu cale nin hala ne kusuru var anlamadim. hic abartisiz turkiye de oynayan en iyi beklerden birisi.., iyi bir profesyonel ama sevilmiyor, hergun satiyoruz bir yerlere

takimdaki en isabetli transferlerden birisi olan cale begenilmiyor, ne diyelim.. gabric-cale-selcuk-colman-ceyhun yanlis yonetimin dogru isleri

giderlerse uzelecegim adamlardan basinda gelir cale.

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hırvatistan forvetleri oliç, klasniç, kaliniç, eduardo, mandzukiç, mate biliç. bunlar var
              kardeşim benim

Yorum

• Uğur abi bi gelip de söyleyemedin şu yabancı forvetin kim olduğunu.. Bu arada gerçekten de birilerinin Tjikuzu-Sylva gibi iki kullanılmayan gereksiz yabancıyla kontenjanımızın dolu olduğunu ve Faty Papy+Brüls gibi oyuncularımız olduğunu yönetime hatırlatması gerekiyor..
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Trabzon'da 2. Batdal seferi!

Sportif direktör Karaman, Buca'nın golcüsü için, “Oyuncu tamam, kulüpten indirim bekliyoruz” dedi. Ankaragücü'nün orta saha elemanı Barbaros ve Denizli'li Çağlar da listede.

2010’u Sezer Badur ve Murat Tosun transferleriyle hızlı açan Trabzonspor, sezon başında gündeme gelen, ancak anlaşma sağlanamayan isimlerin kapısını tekrar çalıyor. Bu paralelde Trabzonspor’un ilgilendiği oyunculardan biri Mehmet Batdal. Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Bucaspor’un formasını giyen ve ilk yarıda 7 gollük bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki futbolcu için Ege temsilcisinden indirim bekleniyor. Hatırlanacağı gibi sezon başında Buca 750 bin TL istemiş, Trabzonspor ise bu rakamı çok bulmuştu. Konu hakkında konuşan Bordo-Mavililer’in sportif direktörü Ünal Karaman, “Ya bizim istediğimiz fiyata bu transfer gerçekleşir, ya da sezonun sonunda hiç bir bonservis bedeli ödemeden bu transferi bitiririz. Mehmet Batdal’la anlaştık ve o da Trabzonspor’a gelmeyi çok istiyor” ifadelerini kullandı.

Başkan ve Aksu geldi
                  Diğer yandan teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda güçlü bir kulübe yaratmak için uğraşan yönetimin, Ankaragücü’nün 27 yaşındaki orta saha elemanı Barbaros ve Denizlispor’un sol kanat futbolcusu Çağlar Birinci için de temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Kampa gelen Başkan?Şener ve yönetici Mahmut?Aksu’nun gelişmeleri Güneş ile paylaşacağı belirtildi.

kaynak:fanatik
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neemelo
                    Castillo diye biliyorum estonyalı
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Mvv Taraftarları tarafından Papy'nin oynadığı 14 maçta yapılan maçın yıldızı seçiminin 7'sini Papy kazanmış...
                      Yani taraftara göre 14 maçın 7'inde maçın yıldızı Papy...

Yorum

• Rakibin her maçta ağzını burnunu kırmaya meyilli , oynayamazsa da oynatmayacak bir takıma gidiş var sanki .

Adı geçen isimlerin takıma kazandırılması demek , geçen sezon 50 metrelik milimetrik paslar atan takımdan ( Hüseyin dahil ) , önündeki topu bile ıskalayabilecek bir teknik kapasiteye değişim anlamına da geliyor olabilir .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rakibin her maçta ağzını burnunu kırmaya meyilli , oynayamazsa da oynatmayacak bir takıma gidiş var sanki .

Adı geçen isimlerin takıma kazandırılması demek , geçen sezon 50 metrelik milimetrik paslar atan takımdan ( Hüseyin dahil ) , önündeki topu bile ıskalayabilecek bir teknik kapasiteye bir değişim anlamına da geliyor olabilir .
                          Peki şu durumdayken bunun olması iyi değilmi?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakibin her maçta ağzını burnunu kırmaya meyilli , oynayamazsa da oynatmayacak bir takıma gidiş var sanki .

Adı geçen isimlerin takıma kazandırılması demek , geçen sezon 50 metrelik milimetrik paslar atan takımdan ( Hüseyin dahil ) , önündeki topu bile ıskalayabilecek bir teknik kapasiteye değişim anlamına da geliyor olabilir .

Mesela hangi adı geçen isimler? Çağlar'ın,Barbaros'un,Mehmet'in adı geçiyor. Çağlar'la Mehmet'in teknik kapasitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum ama, Barbaros kesinlikle bi odunluk getirecektir takıma...
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki şu durumdayken bunun olması iyi değilmi?
                              Bunun sonucunu belirleyecek olan futbolcuların birbirleri ile uyumu olacak .

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mesela hangi adı geçen isimler? Çağlar'ın,Barbaros'un,Mehmet'in adı geçiyor. Çağlar'la Mehmet'in teknik kapasitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum ama, Barbaros kesinlikle bi odunluk getirecektir takıma...
                                Sertlik dediğimiz , rakibe tükürüp küfürü basmak değildir .

Rakibi hava topunda ezersin , omuz omuza mücadelelerde yıkılmazsın , hatta rakibi hırpalarsın . Oyuna yapışırsın , topu alanın canını yakar , rakibe oynama imkanı vermezsin .

Yorum

Yükleniyor...
                                X