ayrıca ben özellikle ergin demiyorum en yakın örnek verdim ergin in futbolu hakkında en kucuk bilgim yok zaten izleyemedim traboznspor da!!başka yerdede izleyip sinirimi bozamam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya reis ne olcak bu takımın halı pekı..merak edıyorum yahu sordum sadece.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş maçından sonra "Üç büyüklerle oynadığımız maçlara bakacak olursak" diye söze başlayan Ergin Keleş, Trabzonspor maçından sonra Türkiye'nin en büyük takımıyla oynadık diye söze başlamıyor? Neden?
Sadece merakımdan soruyorum.
Neden?
Futbolculuğu beni zerre ilgilendirmiyor. Sadece merak ettim. Zaten onda olmayan bir özelliği tartışacak vaktim yok.
onu ergin e sorunçççEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecevabım sana değl kardeş karışıklık oldu herhalde
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu işlerde kendine baya yatırım yapmış belli. Ben de meraklıyım, tam benlik iş.Kuracağım bir takım çıkaracağım onu Profesyonel Lige, sonra al-sat. Olmaz mı? Yalnız Abi dil işini iyi halletmiş, 3 dil biliyor.
sonra yut dışına gidip 2 sene boyunca okuyup özel belgeni alabilirsin
zaten abimin buradaki dili almaca idi ingilterede okudu orada ingilizceyi öğrendi fransızca için ise kursa gitti bu zorunlu idi
bunları sende herkes yapabilir.yurt dışında 2-3 liglerde yapsan dahi bu işi geçimini sağlarsınBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
U18 Milli Takımımızın, 3-11 Ocak 2010 tarihleri arasında Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek Valentin Granatkin Turnuvası'na katılacak aday kadrosu açıklandı. Kadroda oyuncularımızdan Hasan Ahmet Sarı da yer aldı.
bi trabzonsporda yer almadı değer bilmiyruz hiç....Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende merakımdan soruyorum trabzonsporda daha çok trabzonlu futbolcu olmasını istememiz neden bkadar dert konusu oluyo neden?ve neden özevlatcılıkla suclanılıyo neden?
Mesela ben kadromuzda Fatih Tekke gibi, Gökdeniz gibi isimler olacaksa hepsi Trabzonlu olsun diyorum. Kimse bana özevlatçısın demiyor. Ama Ergin gibi, Tolga gibi, Hasan Üçüncü gibiler olmasın diyorum. Trabzonlu oyuncu düşmanı oluyorum.
Ben şimdi özevlatçımıyım? Fatih Tekke gibi isimleri istiyorum.
Ben şimdi Trabzonlu futbolcu düşmanı mıyım? Tolga, Ergin, Hasan gibileri istemiyorum.
Çıkamıyorum bu işin içinden.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
@matrix5782 Abi, bitirdim mezun oldum üniversiteden.Şimdi kısmet yurt dışına gidip biraz takılmayı düşünüyorum. Aslında Abinin İngiltere'de neyi, nasıl, ne kadara yaptığını bilsem ona göre hayal kurabilirim.
Bir ara yazışalım Abi müsaitsen.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle Türkçeye biraz özen gösterelim lütfen.
Mesela ben kadromuzda Fatih Tekke gibi, Gökdeniz gibi isimler olacaksa hepsi Trabzonlu olsun diyorum. Kimse bana özevlatçısın demiyor. Ama Ergin gibi, Tolga gibi, Hasan Üçüncü gibiler olmasın diyorum. Trabzonlu oyuncu düşmanı oluyorum.
Ben şimdi Trabzonlu futbolcu düşmanı mıyım? Tolga, Ergin, Hasan gibileri istemiyorum.
Çıkamıyorum bu işin içinden.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@matrix5782 Abi, bitirdim mezun oldum üniversiteden.Şimdi kısmet yurt dışına gidip biraz takılmayı düşünüyorum. Aslında Abinin İngiltere'de neyi, nasıl, ne kadara yaptığını bilsem ona göre hayal kurabilirim.
Bir ara yazışalım Abi müsaitsen.
spor akademisi mezuysan ve bu işi ciddi düşünüyorsan yardımcı oluruz sanaBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespor akademisi mezuysan ve bu işi ciddi düşünüyorsan yardımcı oluruz sana
Yorum
-
Yetenekli olsunda hangi şehirli olduğu önemli değil.
Fakat biz yetenekli oyuncuları bitirmekte bir numarayız nedense.
Genelde yetenekli oyuncuları bitiriyoruz başımıza hep yeteneksizler kalıyor.
Sonuç: Her maç kaçan onlarca gol."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle Türkçeye biraz özen gösterelim lütfen.
Çıkamıyorum bu işin içinden.
göstermeye çalışıyorumda hızlı yazınca
bende senin gibi istiyorum her önüne gelen trabzonlu iyi futbolcu değil zaten ama çıkınca sağlam çıkıyo onlardan yanayım bende..tolga trabzonlu değil zaten rize li mi artvinlimi ne herneyse ama gökhan yerine 100 kere ergin yada hasan yada göksuyu tercih ederim..En son Soytürk tarafından düzenlendi; 26.12.2009, 02:33.Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgisayar Mühendisliği Bölümü kurtarmaz mı Abi?çıçıçıçı yok olmaz bilgisayar bilmen iyi ama 2 mi 4 yıllık mı
aslında çok iyi bölümün varBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
Yorum