Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla geleceğin stoperi falan diyorlar uzun boylu defanstan oyun kurabilen yetenekli bir gençmiş.Almanlar alman milli takımına düşünüyorlarmış.Bu adam bu kadar iyimi yahu?
    Hiz izlemedim ama ALamanya Ikinci ligde lider olan freiburg un en istikrarli futbolcusu galiba 19 yasinda genc hemde süper oynuyormus burda ki arkadasllarda öyle diyorlar

Almanya u 19 da oynuyor 3 mact abir gol atmis
    busene30 macin 27 yesinde oynamsi 4 gol birde asisst i var ve cok genc 19 yasinda Hoffenheim ciddi bir sekilde ilgilenyiormus

Buarda Umut a larissa talip olmus
    En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 15:01.
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Sanırım geçen hafta Fotomaç, Fener'in Ömer Toprak'ın peşinde olduğunu yazıyordu.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırım geçen hafta Fotomaç, Fener'in Ömer Toprak'ın peşinde olduğunu yazıyordu.
        Fotomac yazdirsa fener bu futbolcuyu tanimiyordur bile

Yorum

• Robert Lewandowski'yle ilgilenen kulüpler arasında Trabzonspor'da var Polonya basınına göre bu oyuncunun menajerinin ağzından açıklamaymış ama en ciddi ilgilenen ekip B.Dortmund.Daha önce Nowak ismi de geçmişti hatırlarsanız sanrım yönetim burda araştırmaları yoğunlaştırmış.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fotomac yazdirsa fener bu futbolcuyu tanimiyordur bile
            hiç güleceğim yoktu medyanın işi bu salla babam salla
            Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• bence bosna polonya hırvatistan çek cumhuriyeti gürcistan rusya ve civarı ülkeler çok iyi taranmalı burda kafaya oynayan takımların maçları özellikle sezon boyu izlenmeli buralardan çok iyi futbolcular bulabiliriz
              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Robert Lewandowski'yle ilgilenen kulüpler arasında Trabzonspor'da var Polonya basınına göre bu oyuncunun menajerinin ağzından açıklamaymış ama en ciddi ilgilenen ekip B.Dortmund.Daha önce Nowak ismi de geçmişti hatırlarsanız sanrım yönetim burda araştırmaları yoğunlaştırmış.
                Lewandowski'nin takimi 5 milyon € istiyormus...
                Genc oyuncu icin cok büyük bir miktar bence,alabilecegimizi sanmiyorum...

Yorum

• daha önceden alabilirmiyiz diye sorduğum alvaro negredo sanırım liverpool a gidecek
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    daha önceden alabilirmiyiz diye sorduğum alvaro negredo sanırım liverpool a gidecek
                    negredo almeriada kiralik satin alma opsiyonu Real madridde

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      negredo almeriada kiralik satin alma opsiyonu Real madridde
                      sanırım rafa benitez onu aldıracak.Böyle bir haber okumuştum ama real verir mi onu bilemiyeceğim.Negredo nun çok iyi bir oyuncu olduğuda bir gerçek
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Lewandowski ne gibi özelliklere sahip acaba ligde 26 macta 12 gol atmış. Oran olarak cok iyi değil ama top saklayabilen sırtı dönük oynayabilen bir oyuncu mu?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tabata
                          Arda
                          Alex

Dediğinizi anladım. Ama bize büyük futbolcular gerekli. Türkiye'de, Almanya'da, neredeyse. Buraya kafası karışık, gönlü yarım gelecek oyuncu büyüyemez. Gökhan'ın halini görüyorsunuz. Akılları çelinmeden bunları bulmak lazım. Özer alınırsa yararlı olur ama bugün Yattara'nın yaşattığı problemleri de yaşayabiliriz. Her yönüyle incelenmeli. İstenecek ücret ne olacak? 1,5-2,5 milyon €'ya kadar değer. Ama istenecek ücret yüksek tutulacak tahmin ediyorum. Ona vereceğim 5 milyon €'ya Tabata'yı alırım doğrusu Özer değerli bir futbolcu fakat bize gelmeyi istemesi lazım, gerekli fedakarlıkları da yapması lazım
                          Ben Türk futbolcuları kastetmiştim , tabi fikrine saygı duyuyorum ancak ben özer'in çok büyük bir futbolcu olacağına inanıyorum...ancak bize gelmesi konusunda pekte umutlu değilim , Özer'in yapabileceği fedakarlık kalmadı gibi birşey , tabata konusunda hemfikirim ancak o paraya daha iyi oyuncu alabileceğimizi düşünüyorum ,bilmiyorum yabancı iyi bir ön libero ve yanında özer çok iyi olur gibi geliyor.....
                          poetricus

Yorum

• 5 milyon € Tabata'ya vereceğime Mehmet Topuz'a veririm...
                            "53"

Yorum

• Alanzinho'ya sorun o iyi bilir
                              Adı üstünde ALANzinho
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valenciennes - O.Lyon maçını izledim , Audel tam bize göre bir oyuncu.

Johan Audel

• 25 yaşında ,
                                • Fransalı ,
                                • 1,80 boyu var ,
                                • Mevkii :

• 1733 dakikada 5 gol , 3 asisti var.
                                Top taşıyabilen , top dağıtabilen bir oyuncu. Aralara kaçmayı seven , hızlı bir oyuncu. Güzel vuruşları var. Uzun boyu sayesinde kafa toplarında etkili olabileceğini düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=a1oMOgYPtNc
                                farabi , Travelair ve futbalski60

Yok mu bu futbolcu hakkında görüşleriniz ?
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X