Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar karamsar olmayalım
    Malesef cok kötü günler bizi bekliyor, Broos gitse bile bu is düzelmez (Broos'unda günahi yok aslinda)....Bu seneyi cöpe atabilirsiniz bence...

Özellikle Hacisalihoglu 5 tane Forvetimiz var demisti...Cok yazik cookk...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Para babası Ağaoğlu, imparator Ulusoy, büyük işadamı Cevahir, yeni kral Aşçıoğlu...
      Nerelerdeydiniz? O paralarınızda boğulursunuz inşallah.
      Siz Trabzonluysanız ben de rumum!
      hepside gs nin işleriyle uğraşıolar mesela ağaoğlu gs su topuna sponsor aynı şekilde aşçıoğlu gs nin stadını yapcaktı o da olmadı ulusoyun gs li olduğunuherkes blio ztn fazla söze gerek yok

Yorum

• İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hepside gs nin işleriyle uğraşıolar mesela ağaoğlu gs su topuna sponsor aynı şekilde aşçıoğlu gs nin stadını yapcaktı o da olmadı ulusoyun gs li olduğunuherkes blio ztn fazla söze gerek yok

Yaziklar olsun! Cok Yazik böylelerine ama birgün gelir kervan döner...
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal bugün yaptigi isi cok daha önceden yapmaliydi,simdiye kadar nerdeydi?

Bu takimin tekke ye ihtiyaci oldugunu bugün mü farketti?

Daha dün gökhan ve umut a toz kondurmuyordu,neden cikip da bu takimin tekke ye ihtiyaci var diyemedi?
          bazen iyi şeyler yapmak istersiniz ama durum buna müsade etmez

sonuçda ünal bulunduğu yerde herkesden bağımsız bir şekilde durmuyor

yap denileni yapıyor yapma denileni yapmıyor -ben bu durumu ünal a yakıştıramıyorum o ayrı-

yönetime bu rezilliğin sebebini sorsanız bu takımn forvet sıkınıtı yok diyecekler

mevcut futbolcular yeterli fakat ekstra olarak fatih i de kadroya katmak istedik diyecekler
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Trabzon'a destek olmayan iş adamlarına ambargo tek tek deklare edelim kim ne yapıyor ne kadar destek oluyor

Yorum

• nuri albayrak ile sadri senerin hic bir farklari yok..bunu 1 sene sonunda gorduk....ikiside ayni..en azindan nuri albayrak bukadar cok borcu birakip gitmemisti
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• ''Yalnızca sakatlıkların formsuzlukların şansızlıkların hepsinin bir araya geldiği bir dönem yaşandı. Biraz da moral bozukluğu, belki birazda becerisizlik bütünleşince bu neticeler ortaya çıktı. Bunları ortadan kaldırmak için öncelikle moralleri düzelteceğiz, sonra oyunu. Buna bağlı olarak puanlar da düzelmiş olacak.''
                Hacısalihoğlu

sizce bu kadar dar görüşlü bir yonetıcıyle buyuk hedeflerın peşinde koşmamız doğru mu ?
                yanı adam hala takımda bi eksık olmadıgını dusunuyor.sorun şanssızlıkmış , moral bozukluğuymuş muş muş muş....bu adam başımızdan gitmedıkçe ben bu takımdan ligde başarı beklemıyorum.tek umudum Türkiye Kupası.orda en azından finale çıkma becerısını gosterelım de Avrupa Ligine gidelim.(ki bundan da şüpheliyim.Umut işte...)
                Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• biz nuri alcoya yapmadigimizi birakmadik...bakalim sadri senere yada onun yoneticisi hacisalihogluna napcaz..
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nuri albayrak ile sadri senerin hic bir farklari yok..bunu 1 sene sonunda gorduk....ikiside ayni..en azindan nuri albayrak bukadar cok borcu birakip gitmemisti
                    o kadar da değil, kalas yığınından oluşan bir kadro bırakıp gitmişti.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vaktiyle fatih tekke muhabbetini uzatmayın yönetimi yıpratmayın diye size muhalefet yaptığım için kusura bakmayın geç oldu ama yönetimin -en azından bi kısmının- savunulacak bir yanı olmadığını bugün anladım
                      Olgun davranışız için teşekkürler. Hayatta en nefret edilen şeydir ben demiştimler, bende nefret ediyorum, ama hiçbir zaman birşey bilmeden, duymadan, görmeden konuşmadım, o zamanlar bazı şeyler aşikar değildi, bugün herkes yüzünü çok net belli etti, hala da görmeyenler için fırsatlar var, inanın hasır altına süpürülende çok şey var.

Ben söylediklerimden başkanı her zaman ayrı tuttum, bunu yazdım da, başkan hep kukla oldu, onun o sevecen bakışı, gülüşünün ve içindeki Trabzonspor sevdası kullanıldı. Çok hatalar yaptı, çok kişinin aklına uydu, ve gelinen nokta buyrun belli.

Bundan sonrası için hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor bizlere.

Bu güzel davranış için tekrar teşekkür ederim, aramızda konular konuşuurken kırgınlıklar olabilir ama önemli olan dğruyu bulmaktır her zaman.

Saygılar;

Yorum

• Ünal ı savunan arkadaşlar için söylüyorum,

Sizce Ünal Fatih in Kulübüne ne demiştir...

"Size verecek fazla paramız yok ama Fatih Ocak ta serbest kalıyor... Sizde biraz bişeler kazanın, Zaten Trabzonspor un durumu da çok kötü, taraftar ille de Fatih diye bağırıyor, gerçi bizim Hayrettin abi Fatih i istemiyor ama...
                        Allahınızı severseniz Fatih i bize verin ne olurrrr?"

Utanç duyulacak hallere bizi düşüren sorumlularrrrrrr...

Bu nasıl bir kulüptür... Nasıl bir hamledir, nasıl bir açıklamadır?
                        Siz nasıl idarecilersiniz...

Adamların Fatih için ne kadar istediği belli değil mi? Ya da Fatih i nasıl alabileceğinizi bilmiyor musunuz?

Yumurtanın sona geldiği bir anda, bu hamlenin gerekçesi nedir? Adamların istediği rakam ile mi çıktınız karşılarına... Ne dediniz ne teklif ettiniz...

Bizim kadar utanmanız olsaydı, bizler kadar utanabilseydeniz eğer...

İşte bu kulüp çok daha iyi yerlerde olacaktı...

Hiçbirinizi ayırt etmeden... Hepinize ama hepinize yazıklar olsun... Utanmayacağınızı bile bile...

Yorum

nuri albayrak ile sadri senerin hic bir farklari yok..bunu 1 sene sonunda gorduk....ikiside ayni..en azindan nuri albayrak bukadar cok borcu birakip gitmemisti
                          Kardeş yapma allah aşkına. NA'nın adını bile anma burda nolur.

Yorum

• Nuri Albayrak ile Sadri Şener'i bir tutan, aynı göreni Allah çarpar. Bu kadarda alçalmayın eleştireceğiz diye. Kimse çıkıpta "Nuri Albayrak zamanındaki taraftar ile Sadri Başkan zamanındaki taraftar aynı kafada" demiyor. Bence taraftar hep sabit düşünceli.

Ben Sadri Şener'in masum olduğunu düşünüyorum. Ama önceden de dediğim gibi yönetimde yanlış isimler var. Kongrede sadece Sadri Şener olmalıydı ama bu yöneticiler olmamalıydı.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bizi korkarım daha kötü günler bekliyor inşallah yanılırım

Yorum

su olanlari gorduktce gercekten de nuri albayrak a uzuluyorum adamlar ts nin tarihinde ibra edilemeyen yonetim olarak kaldilar gercekten de yazik sadri baskan artik cek ellerini ts nin uzerinden defolgit ekibini de yaninda gotur bu takim kimseye muhtac olmadi ve bundan sonra da olmayacak ne cekiyorsak eski kafalilik eski yanlisliklardan cekiyoruz
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X