Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağ bek ve forvet alamazsak gerçekten hiç iyi olmayacak takım adına
    Takim adina,...Broos adina,...Baskan adina,...Yönetim adina...,...Taraftar adina...

Bu halkadan eksilecek ilk parca hangisi?

Yorum

• Batdal'ı alsınlar bari...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi ortada Caner'in bize attığı bir kazık var. Sağlam beddua edecem ben bu Caner'e. Radyoda göstere göstere Trabzonspor'dan teklif var gidebilirim diyor Trabzonspor fax yoluyla kulübüyle anlaşıyor ama o bizimle anlaşmıyor. Söylenene göre Galatasaray ile yıllık 600 bin euroya anlaşmış. Bizim yönetim ona bu parayı rahatlıkla verirdi. Ama bizden çok daha yüksek istedi.
        Belliki ordan burdan duyma bilgilerle yargılıyorsun adamı

Caner Hiçbir Radyoya katılmadı

Adama Bizden Ve Gs'den teklif vardı onları tercih etti bu kadar basit bu olaydan gocunacak bir durum yok

Yorum

• Bu Zamandan Sonra Yönetim İstesede Transfer Olmaz..

Bundan Sonraki Transferleri Lig Arasına Saklayalım..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Editttttttttttttttttt
            En son Muhammed tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 00:28.

Yorum

• Diyorumki,

GS bu işi kotardı sayılır.
              Dibinde de FB.

Onların bol kavgalı,iğrenç dialoglarına sahne olacak sezon...

Biz de bir bahar temizliği yapalım..

Kötü oyuncu yoktur,uyum sağlayamayan,adapte olamayan vardır..

Diyorum..

Gönderilsin dediklerim kıymetlidir nazarımda..

Karıştırmayın..

Tartışalım..

Farklı bişeyler söylemek lazım..

Ben deniyorum valla

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olan Tayfun,Gökhan ve Umut'a olacak..Ne kadar yetersiz görsemde Umut ve Gökhan'ın baskı altında kalmasını istemem çünkü kaçırdıkları her golden sonra FATİH TEKKE sesleri yükselecek..Tayfun oyundan alınırken yuhlanacak..Ne diyelim hakkımızda hayırlısı
                aslında ben hala gökhanın çok yetenekli bir golcü olduğunu düşünüyorum ama adamın bi şansı tutmadı bu sene çok umutluydum bakalım neler göreceğiz
                YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takim adina,...Broos adina,...Baskan adina,...Yönetim adina...,...Taraftar adina...

Bu halkadan eksilecek ilk parca hangisi?
                  Transfer dönemi pazartesi bitiyor..Doğal olarak yeni oyuncu alma ve bu oyuncuları elden çıkarma şansımız yok..Yani olası kötü gidişte ilk fatura hocaya kesilir bu doğanın kanunudur..hoca gönderilir takımın başında Metin Diyadin kalır..Devre arasındada Şenol Güneş takımın başına getirilir
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• ankaragücü kadar bile olamadık adamlar vasseli alıp geldi,golleri de atıyor tıkır tıkır.ingiltere de formsuzdu ama burda kral olacak gibi.bizim yönetim,futbolcu izleme komitesi ne iş yapar anlamak mümkün değil.böyle bonservissiz adamları almak varken gidip milyonlarca euroyu çöpe atıyoruz yazık...

Yorum

• İlk olarak ordu-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      almadılar ama alabilirler ,belki bu gece bile bitebilir..
                      febe vede gese arasında gidip geliyor...
                      Sen Sercan Kesin Fb'de Bitti demedin mi ?

Sen Caner bizde Kesin bitti demedin mi ?

İnsanları neden kandırıyorsun ? Kahraman olma niyetindemisin ? Ya tutarsa hesabı

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diyorumki,

GS bu işi kotardı sayılır.
                        Dibinde de FB.

Onların bol kavgalı,iğrenç dialoglarına sahne olacak sezon...

Biz de bir bahar temizliği yapalım..

Kötü oyuncu yoktur,uyum sağlayamayan,adapte olamayan vardır..

Diyorum..

Gönderilsin dediklerim kıymetlidir nazarımda..

Karıştırmayın..

Tartışalım..

Farklı bişeyler söylemek lazım..

Ben deniyorum valla
                        bence 2 veya 3 hafta daha bekliyelim bu sezonu unutmak için..bi numara olmazsa dediklerinde çok haklısın hepsini yapalım

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslında ben hala gökhanın çok yetenekli bir golcü olduğunu düşünüyorum ama adamın bi şansı tutmadı bu sene çok umutluydum bakalım neler göreceğiz
                          bu konuda aynı düşünüyoruz Gökhan'ın kendi başlığınada yazdım hep savundum Gökhan'ı..Ama olmadı bizde beklediğimiz hırsla oynamadı belki şehre alışamadı artık ne oldu bilinmez ama Gökhan takımda beklentilerimizin uzağında kaldı..Gökhan kesinlikle kötü bir futbolcu değildir ama bize uyum sağlamayamadı ben öyle düşünüyorum
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Şu aşamada TEKKE,hem sağbek,hem solbek,hem forvet hem teknik adam,hem başkan,hem medya,hem taraftar,hem bilmem ne transferinden elzemdir.

Yönetim sınıfta kalmıştır..

(oldumu Erdal)

Yorum

• Bize sol bekten önce kaliteli bir savunma lazım ..

Caner acilen ihtiyacımız olan bir isim degil 2 gün icinde kaliteli bir savunma alınması lazım ama alınacakmı alınmicak tabiki boşa bekliyorum

Yorum

• İlk olarak KatyPerry tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize sol bekten önce kaliteli bir savunma lazım ..

Caner acilen ihtiyacımız olan bir isim degil 2 gün icinde kaliteli bir savunma alınması lazım ama alınacakmı alınmicak tabiki boşa bekliyorum
                                abdurrahman dereliyi beğeniyorum ama adamın geçen seneki bize attığı golden sonraki sevincini yediremiyorum kendime

Yorum

Çalışıyor...
                                X