Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahhh bee başkan oldumu şimdi. Bazıların inadı bazıların kişisel kaprisleri yüzünden çektiğimiz çileye bakın. Geçen sene 25 transfer yaptında ne oldu. Bu sene gereken nokta transferler ve aksayan bölgelere transfer yapılsaydı ne olur. Her sene çile çekmek zorundamıyız.

Filmin konusu belli oldu. Bu saatten sonra film değişir mi bilinmez ama galiba yine aynı filmi seyredeceğiz.

Filmin Adı : Çile Bülbülüm Çile
    Konusu : Dram
    Oyuncular : Yönetim Kurulu ve Futbolcular
    Figüranlar : Taraftar
    Yıl : 1983-2010
    Yapım : Trabzonspor A.Ş.

Gururla Sunar.....
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Kızgınım kendime engel olamıyorum kızgınım. Ya bir kere de hayalkırıklığına uğratmasın şu kulüp beni. Herşeye vurmak kırmak sayıp sövmek istiyorum. Neye yarar? Eksikler dedikçe oyuncak bebek gibi o futbolculara sarılanlar düşünsün. Bir de yönetim. Şöyle geriye yaslansın. Baksınlar bakalım her takımı sırtaması için alınan yabancılar, bizde ne zaman Ateş böcekliğinden çıkıp "Kaybolmayan futbolcu" olabilecekler. Veya ne zaman 1. sınıf futbolcu alabileceğiz
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kapasite meselesi şook olmadım şaşırmadımda bizim takımın kapasitesi bu

geçen sene ekik yerler nere idi

sağ bek

forvet

orta saha(10numara)

bu sene hugo broos ne istedi yönetimden

sağ bek

forvet

10 numara

sol açık

yönetim ne diyor takım yeterli hiçbir mazerete gerek yok

değiştireceksin takımı bu eksiklerini tamamlıyacaksın

taraftarı kandırmaya kimsenin hakkı yok

fazla lafa gerek yok... takımın kapasitesi gercekten bu... orta sahamız cok zayıf... selcuk colman tjikuzu... takımın buraya bir on numara birde ısıran, basan yırtıcı bi orta saha lazım inanın aymanı arar oldum... sagbek kesinlikle alınmalı. sol kanat geldi forvet lazım mı lazım... yönetim ey yönetim gecen yıl yaptıgın 22 transfer den sonra bu sene 5 tane on bir de oynayacak kalitde adam alsaydın para ya kıyıp şimdi avrupa da gruplara kalmıstık...

Yorum

• sindiremiorum içime ya aglamak istiyorum kimin bize bu çileyi cektirmeye hakkı var ya... yediğimiz üçüncü gole bakın ya acıdım haliömize acıdım içim acıyo bu hallere dusurenler utanmıomu.. sayın baskan artık senin futboldan anlamadıgından o kadar eminim ki.. su takımla avrupa da basarı bekledin... samğionluk dedin ya.. sen anlamıosun cevrendekiler de baya ii kandırmıs seni.. yabancılar kesinlikle bu takımda olmayı haketmio.. cale, song, colman takıma katkıları su anda sıfır. alanzinho fizijk gucu yok yeri belli diiil... yattara nerdesin yine takım seni arıo ama yne yoksun. kaleci tolgadan ne farkı kaldı ki kalamaz cünki takım kötü. gabriç geldiğine pişman olmusmudur sizce.bence olmamıstır alırı m parayı yatarım demeye baslamıstır herkes ole yapmıomu... kime kızacagımı sasırdım ya haykırmak istiyorum ya içimde ki sevgi en buyuk askım ı rezil ettiler ya üzülüyorum, utanıyorum sevgimden diil sahadaki ruhsuzlardan. serkan hariç. helal olsun elinden geleni son damlasına kadar yapan kim vardı kapasitesi o kdar.. yönetim utanıomusun yapmadıgın transferler için, ey baskan al paraları sarıl bu gece onlara yat belki içini ısıtır ama biz üşüyoruz başkan üşüyoruz...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kapasite meselesi şook olmadım şaşırmadımda bizim takımın kapasitesi bu

geçen sene ekik yerler nere idi

sağ bek

forvet

orta saha(10numara)

bu sene hugo broos ne istedi yönetimden

sağ bek

forvet

10 numara

sol açık

yönetim ne diyor takım yeterli hiçbir mazerete gerek yok

değiştireceksin takımı bu eksiklerini tamamlıyacaksın

taraftarı kandırmaya kimsenin hakkı yok
            İşte bunun üzerine Broos şöyle dese: "Ben yönetime eksikleri söyledim, ama onlar takımın yeterli olduğunu söylediler. Ben de bugün itibari ile, sonuna inanmadığım bu projede devam etmek istemiyorum ve görevime devam etmeyeceğimi bildiriyorum. Trabzonspor'a da bundan sonra başarılar diliyorum"

Bunu yaparsa Broos, inanın Trabzonspor taraftarının gözünde efsane olur ve geçen seneden beri çok doğru işler yapıp bu seneki transfer döneminde son noktayı bir türlü koyamayan yönetime de çok güzel bir ders olur. Ama Broos, istekleri yerine getirilmeyip bu kadroyla yola devam ederse de yönetimden daha suçludur benim gözümde inanmadığı bir kadroyla devam ettiği için; belki de bu kadroya inanan ve başarılı olabilecek teknik adamlar da vardır futbol piyasasında.

Yorum

• Tııı rannss ferrr !!

Boyd Baba hayrına gel
              En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 00:18.
              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ---------------------tony---------------------

?????--------egemen-------song---------cale

yattara--------?????-------?????-------gabriç

-------------gökhan--------?????-----------
                --

bu bölgelere yeniden transfer yapılırsa iş yapar
                yoksa bu kadroyla herşey yalan olur
                aslında yattaranın yerine bile transfer yapılmalı
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Fatih Tekke, az önce UEfa'da çok kritik bir gol attı. Zenit, Portekiz takımı Nacional Madeira karşısında 4-2 yenikken, 70. dakikada oyuna girdi ve son dakikada golü atarak 4-3 yaptı; tur ümitlerini perçinledi.

Bundan sonra istesek de alamayız zaten, adamlar en iyi forvetleri Pobrebnyak'ı satılar yakın bir zamanda; geçti Bor'un pazarı yani.
                  En son unique tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 00:28.

Yorum

• aurelio fenerle olan davasını kazanmış
                    bence hemen almalıyız ne pahasına olursa!!!

Yorum

• gabriçin performansının bizi tatmin edeceğini varsayarsak ve gökhanla beraber çift forvet oynayacak bi adam alındığını kabul etsek,sorun ortadaki 2li oluyor...bu adamların deli gibi basması lazım...ernst-fink mesela...bizde tji-selçuk-colman-ceyhun bunların hiçbiri taş gibi ortasaha dedirtmiyor...selçuk-aurellio güzel olur gibime geliyor mesela...ya da aurellio-tji de olablr...ama bunların hiçbiri olmayacak tabi

Yorum

• bnm korkum 179. bir tomas jun ve sayed mowad vakası yaşamak.392. bir rune lange olayıda olabilir.
                        ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• aurelio almamız lazım!!!

ve golcü almamız lazım!!!!

ve sağ bek almamız lazım!!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Forvete tekke tjikuzunun yanına Aurelio ve kaliteli bir sağ bek bizi toparlar...Yada sylva veya colman gönderilip forvet hattına boyd alınabilir..
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Aurelio GS ile anlaşmış bile ne diyorsunuz

Daha önce düşünülecekti o iş.Adam demezmi önce yüzüme bakmadılar davayı kazandık o zaman geliyorlar

Kötü gün dostu olmadık iyi gündede o dost olmaz

saygılar
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 00:47.

Yorum

• İlk olarak element61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aurelio GS ile anlaşmış bile ne diyorsunuz

Daha önce düşünülecekti o iş.Adam demezmi önce yüzüme bakmadılar davayı kazandık o zaman geliyorlar

Kötü gün dostu olmadık iyi gündede o dost olmaz

saygılar
                                geleceğinden değil zaten...hata bu sene transfer olmaz diye düşünüyorum şahsen..alınırsa batdal alınır

Yorum

Yükleniyor...
                                X