yürüyüş yok mu yarın?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim:Benim adaşım olan ibrahim(oviç'i) alsınlar fikret bey...
Yorum
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar açılamayız ibrahim..
O zaman gündem de olan gabriçi alsınlar ...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabric noldu renkdaslar... hanio bugün imza atilcakti ???
ama hicbir haber sitesi bu transferi dogrulamadi
olsun ya BMN dogrulamis yeter bu bize
Yorum
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman gündem de olan gabriçi alsınlar ...
Yorum
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleondan yavuz selimde çok var ibrahimççç
Pek anlayamadım Fikret bey...farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi
Yorum
-
gabriç iyi bir oyuncu olabılır ama bızım aradıgımız oyuncu degıl buna emınım onun ozellıklerı bızım ıstegımız futbolcu ozellıklerını tanımlamıyorTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeri degil ama cok onemli !!
Klavyemdeki yazi karakteri degisti birden.Virgule basinca nokta yaziyor unleme basinca soru isareti.
Farkindaysaniz birtek ' i ' yazabiliyorum I olmuyor .. Nasil duzeltiltigini bilen varsa lutfen ozel mesaj atsin .."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeri degil ama cok onemli !!
Klavyemdeki yazi karakteri degisti birden.Virgule basinca nokta yaziyor unleme basinca soru isareti.
Farkindaysaniz birtek ' i ' yazabiliyorum I olmuyor .. Nasil duzeltiltigini bilen varsa lutfen ozel mesaj atsin ..
ordan türkçeyi seç.Allah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
bize 20nin üzerinde atacak bir forvet lazim, Sol acik macik gerekli deyil. Alanzinho,Zafer,Baris,Engin,......bunlarin hepsi solda oynayacak futbolcular. Belki bir sag bek,ama oda takimin icerisinde halledilmeyecek bir is deyil. Ama forvette hic alternatif yok. Allah korusun,gökhan yada umut sakatlanirsa papucu yedik. FORVET!!!!!!
Yorum
Yorum