Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa KAHVECİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bir fikir vermesi açısından benim gönlümden geçen tabloda böyle bir şey. Biraç uçuk kaçık olabilir belki ama. Satılacaklarla birlikte kaşılanabilir gibi geliyor. Tabi Şampiyonlar ligine kalırsak, daha da mükemmel olur gi.i, iyi günler.
    Görüşlerinizi bekliyorum.
    İLK ONBİR

Tony SYLVA
    (Onur)

Orhan ŞAM Egemen F.Coloccini Cale
    (Aykut M.Demir) (Giray) (Eren GÜNGÖR) (İsmail KÖYBAŞI)

M.TOPUZ Gökhan İNLER Zhiryanov (BİGLİA) Plasil
    (Alanzinho/Barış) (Murat CEYLAN/Ceyhun) (Selçuk) (İsmail)

Fatih TEKKE Gökhan ÜNAL
    (Umut) (Mustafa PEKTEMEK)

TRANSFER EDİLECEKLER
    İsmail KÖYBAŞI
    Murat CEYLAN
    Mehmet TOPUZ
    Mustafa PEKTEMEK
    Plasil
    Gökhan İNLER
    Zhiryanov / (Lucas BİGLİA)
    Fatih TEKKE
    Orhan ŞAM
    Fabricio Coloccini
    Eren GÜNGÖR
    Gurbetçi gençler (Veli Kavlak, Serkan ŞAHİN, Yasin PEHLİVAN, Aykut Muhammet Demir, Deniz Yılmaz, Ömer TOPRAK, Tunay Torun, Ömer Şişmanoğlu)

KALACAKLAR
    Onur
    Giray
    Barış
    Selçuk
    Ceyhun
    Alanzinho
    Umut
    İsmail ÖZÖREN

SATILACAKLAR
    Tolga
    Tayfun
    Serkan
    Song
    Yattara
    Ferhat
    İsacc
    Hüseyin
    Colman

KİRALIKLAR
    Fatty Pappy
    Göksu
    Bruno
    Brüls
    Gurbetçi gençler (Veli Kavlak, Serkan ŞAHİN, Yasin PEHLİVAN, Deniz Yılmaz, Ömer TOPRAK, Tunay Torun, Ömer Şişmanoğlu)
    Oldu Fantazilerimize alet etmeyelim Trabzonspor'u
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• arkadaşlar bazılarımız revizyon yapar gibi kadro kurmuşlar unutmayalım ki kadromuz genç fakat bazen ister istemez uçuk kadrolar yazıyoruz doğal olarakta beklentileri büyütüyoruz.Bizde yazılanların alınmasını isteriz ama malesef bu olmayacak eğer takım şampiyonlar ligine giderse 3 yada 4 üst düzey topçu alınır.Uefa ile yola devam edersek en fazla 2 iyi topçu alınır.Gönderilecekler ise 5 i geçmez sonuçta şunu unutmayalım ki kadromuz genç ve başarılıda sayılır
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Sağ Bek: OGÜN
        Sol Bek: ABDULLAH
        Orta Saha: SZYMEK
        Forvet: F.TEKKE

4 EKSİK BÖLGEMİZE ÜSTTEKİ ADAMLARIN KALİTESİNDE 4 TRANSFER YAPAR İSEK 4 YIL ŞAMPİYONUZ
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gökhan Ve Umut varken 32 yaşındaki Taner cok gereksiz olur. Fatih TEkke'nin de gelmeyeceği anlamına gelir.
          Taner'in ne özelligi var? Toplam ligde 17 golü var. Bu rakama Umut Bulut ve Gökhan Ünal eski takımlarında ve bizim takımda cok rahat ulasabiliyor.
          Eger yabancı kotası 5'e düşecekse Song,Cale(Almanya'dan teklifler var),Colman ve daha sonra Tony ve Yattara gönderilir.(Yaşlarının ilerlemesinden dolayı)

Bu durumda Yerli pazarını iyi kullanmamız lazım. Caglar,Abdurrahman,Özer,Murat Ceylan,Orhan Şam,Mehmet Topuz, Gökdeniz , Fatih Tekke vs.
          En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 20.05.2009, 14:01.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eger yabancı kotası 5'e düşecekse Song,Cale(Almanya'dan teklifler var),Colman ve daha sonra Tony ve Yattara gönderilir.(Yaşlarının ilerlemesinden dolayı)

Bu durumda Yerli pazarını iyi kullanmamız lazım. Caglar,Abdurrahman,Özer,Murat Ceylan,Orhan Şam,Mehmet Topuz, Gökdeniz , Fatih Tekke vs.
            Her şeyine katılıyorum da şu Yattara'nın gitmesine tahammül edemiyorum,çok üzülüyorum

Yorum

• Taner Gülleri'ye fazla para verilmeyecekse gelsin.Çok yararlı olur.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bazılarımız revizyon yapar gibi kadro kurmuşlar unutmayalım ki kadromuz genç fakat bazen ister istemez uçuk kadrolar yazıyoruz doğal olarakta beklentileri büyütüyoruz.Bizde yazılanların alınmasını isteriz ama malesef bu olmayacak eğer takım şampiyonlar ligine giderse 3 yada 4 üst düzey topçu alınır.Uefa ile yola devam edersek en fazla 2 iyi topçu alınır.Gönderilecekler ise 5 i geçmez sonuçta şunu unutmayalım ki kadromuz genç ve başarılıda sayılır
                Eğer şampiyonlar ligine gidemiceksek neden almıyoruz anlamıyorum ki?Para açısından düşünüyosunuz biliyorum. eğer bu kadro şampıyonlar lıgıne kalıyorsa cok transfer kalamıyorsa az transfer yanı daha basarılı ısek daha cok transfer uefaya gıtmyeı basarısızlık olarak kabul edersek daha az transfer.

Bu takımı sadece bu senekı performansı yada alacagı derceyı goz onunde bulundurarak transfer yapmamalıyız nerde eksıgımız varsa ust duzey futbolcularla takvıye etmemız gerekıyor.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her şeyine katılıyorum da şu Yattara'nın gitmesine tahammül edemiyorum,çok üzülüyorum
                  Yattara Bu ligin en iyi oyuncusu/oyuncularındandır.(En formsuz halinde bile)
                  30 yaşından sonra yarar saglayabileceği tartışılır..

Yorum

• Taner gelirse forvet transferini unutun, bize Taner falan lazım değil daha kalitelisini almalıyız o yaştaki adamı alacağımıza Fatih'i geri getirsinler saçma sapan işlerle uğraşmayı bıraksınlar...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Transfer konusunda cok transfere ıhtıyac olmadıgını yada alamayız dıye dusunenler arkadaslar.Bu sene kombıne fıyatları,bılet fıyatları,uyelık fıyatları gıbı kulubun gelır ettıgı ve taraftardan para kazandgı şeyler bu sene neredeyse tam ıkı katına cıktı en kotu ıhtımalle uefaya bıle kalsak bu takımın gelırlerı gelcek sezon ıkı katına cıkcak gıbı gozukuyor.

Ben şahsen bu sene kulube para kazandırıcagım seylerı alırken bu sene yapılacak olan transferlere gore yapıcam.Eğer bi Tekke bı topuz bi özer bi murat ceylan rakip takımlarıma kaptırılırsa kesinlikle kombıne fılan almyacagım bu sene.Bu oyuncular dısında yerlı olarak gelcek oyunculara sadece bızı kandırmaya yonelık yapılacak bundan oncekı yıllarda yapılan transfer yanlışlarının bı tekrarı olacaktır.

Gelecek sezon fenerbahce brezılyalı oyuncularla yol ayırma kararı almıs ve gorunen o kı mınunmun 50 mılyon ueroluk bı transfer harcamsı yapacak ve gelecek sezon en cıddı gelırlerınden bırı olan sampıyonlar lıgıne katılamayacagı halde.Saydıgım yerlı ısımlerı fenerbahce alırsa gelecek sezon hıc sansımız yok sampıyonluk adına.
                      Eğer buyuk kulupsek buyuk dusunuyosak buyuk yatırımlar yapmalıyız bu sene gelece yatırım yapıyoruz dıye transfer yapılcaksa benım hıc ama hıc umıdım yok

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taner gelirse forvet transferini unutun, bize Taner falan lazım değil daha kalitelisini almalıyız o yaştaki adamı alacağımıza Fatih'i geri getirsinler saçma sapan işlerle uğraşmayı bıraksınlar...
                        Aynen katılıyorum.Şu Taner işini duydum bütün keyfim kaçtı.Taner'i değil Fatih Tekke'yi istiyoruz!!!
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Taner Gülleri transferi yapacağımız translerlerin niceliği ve niteliğini etkilemeyecekse kötü transfer olmaz. Zaten kontratı sona eriyor
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mustafa KAHVECİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bir fikir vermesi açısından benim gönlümden geçen tabloda böyle bir şey. Biraç uçuk kaçık olabilir belki ama. Satılacaklarla birlikte kaşılanabilir gibi geliyor. Tabi Şampiyonlar ligine kalırsak, daha da mükemmel olur gi.i, iyi günler.
                            Görüşlerinizi bekliyorum.
                            İLK ONBİR

Tony SYLVA
                            (Onur)

Orhan ŞAM Egemen F.Coloccini Cale
                            (Aykut M.Demir) (Giray) (Eren GÜNGÖR) (İsmail KÖYBAŞI)

M.TOPUZ Gökhan İNLER Zhiryanov (BİGLİA) Plasil
                            (Alanzinho/Barış) (Murat CEYLAN/Ceyhun) (Selçuk) (İsmail)

Fatih TEKKE Gökhan ÜNAL
                            (Umut) (Mustafa PEKTEMEK)

TRANSFER EDİLECEKLER
                            İsmail KÖYBAŞI
                            Murat CEYLAN
                            Mehmet TOPUZ
                            Mustafa PEKTEMEK
                            Plasil
                            Gökhan İNLER
                            Zhiryanov / (Lucas BİGLİA)
                            Fatih TEKKE
                            Orhan ŞAM
                            Fabricio Coloccini
                            Eren GÜNGÖR
                            Gurbetçi gençler (Veli Kavlak, Serkan ŞAHİN, Yasin PEHLİVAN, Aykut Muhammet Demir, Deniz Yılmaz, Ömer TOPRAK, Tunay Torun, Ömer Şişmanoğlu)

KALACAKLAR
                            Onur
                            Giray
                            Barış
                            Selçuk
                            Ceyhun
                            Alanzinho
                            Umut
                            İsmail ÖZÖREN

SATILACAKLAR
                            Tolga
                            Tayfun
                            Serkan
                            Song
                            Yattara
                            Ferhat
                            İsacc
                            Hüseyin
                            Colman

KİRALIKLAR
                            Fatty Pappy
                            Göksu
                            Bruno
                            Brüls
                            Gurbetçi gençler (Veli Kavlak, Serkan ŞAHİN, Yasin PEHLİVAN, Deniz Yılmaz, Ömer TOPRAK, Tunay Torun, Ömer Şişmanoğlu)
                            senin o dediğin zhiryanov 25 milyon euro dan aşağıya alamazsın abartmıyorum çünkü rusya liginden topçu almak kola değil ...

misal
                            thmyoschuk--- shaktardan zenite 22 milyon euroya geldi
                            danny alves---dinamodan zenite 30 milyon euroya geldi

Bide bir iskeleti var bu kadronun bunu bozup yeni bir kadro kurmanın fantazisinede girmenin anlamı yok...
                            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Biglia'ya Birmingham'ın Teklif Yapacağı Belliydi Zaten .

Uzun Zamandır Böyle Bir Teklifin Yapılacağı Konuşuluyordu .

Biglia Hala Gündemimizdedir Ama Alacağımızı Sanmıyorum . Görüyoruz Birmingham 10 M. Teklif Etmiş . Bu Saatten Sonra Hayal Olur .

Hutcshinson Hakkında Artık Basın'da Pek Bişey Duyamıyoruz . Heralde Bekletiliyor .

İvan Perisic İle İlgileniyoruz Ciddi Şekilde . Youtube'de 8 Gol'lü Bir Videosu Dışında Pek Bir Bilgi Yok .

1.5 Ay Önce Günebakış Gazetesinde Bir Haber Vardı , Şenol Güneş Bize Oyuncu Önermişti G.Korea'den Ben O Oyuncuların Birer Fotoğrafını Almıştım .

Maksat Elimde Bulunsun Bakalım Transfer Döneminde Bu Tür Haber Çıkarsa Anlarız Kim Olduğunu .

Güneşin Önerdiği Oyuncular ;

Ki Sung Young
                              Kim Chi Woo
                              Lee Chung Yong

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biglia'ya Birmingham'ın Teklif Yapacağı Belliydi Zaten .

Uzun Zamandır Böyle Bir Teklifin Yapılacağı Konuşuluyordu .

Biglia Hala Gündemimizdedir Ama Alacağımızı Sanmıyorum . Görüyoruz Birmingham 10 M. Teklif Etmiş . Bu Saatten Sonra Hayal Olur .

Hutcshinson Hakkında Artık Basın'da Pek Bişey Duyamıyoruz . Heralde Bekletiliyor .

İvan Perisic İle İlgileniyoruz Ciddi Şekilde . Youtube'de 8 Gol'lü Bir Videosu Dışında Pek Bir Bilgi Yok .

1.5 Ay Önce Günebakış Gazetesinde Bir Haber Vardı , Şenol Güneş Bize Oyuncu Önermişti G.Korea'den Ben O Oyuncuların Birer Fotoğrafını Almıştım .

Maksat Elimde Bulunsun Bakalım Transfer Döneminde Bu Tür Haber Çıkarsa Anlarız Kim Olduğunu .

Güneşin Önerdiği Oyuncular ;

Ki Sung Young
                                Kim Chi Woo
                                Lee Chung Yong
                                fotoğraftan nasıl anlıcaksınki kimin hangi futbolcu olduğnu hepsi birbirine benziyo...
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Yükleniyor...
                                X