İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede çok iyi olur...) mübarek kandilini kutluyorum.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle205 milyon dolar borcu var devlet bize olsa kulübe kilidi vurduydu bu yıl sonu o borç 220 yi bulur.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebari engin baytarla fatih tekkeyi alalım
Yorum
-
Aslında ümit milli futbolculara daha bi önem vermeliyiz mesela ingiliz,italyan,fransız,alman,hırvat,portekizli hatta rus ve daha birçok ülkede çok iyi futbolcular bulabiliriz bu şekilde diye düşünüyorum ama çok iyi bi şekilde takip edilmesi lazım daha kendi ümit millilerimizi takip edemiyoruz ya orası ayrı mesele..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanına bide abdurrahmanı koy.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben orhan şam diyorum ayrıca murat ceylan kısaca fatih tekke engin baytar orhan şam murat ceylan
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokadarına paramız yetmez..ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanına bide abdurrahmanı koy.
Peki Abdurrahmanı nasıl takıma istiyon,Giray Abdurrahmanın yanında kapı gibi kalır...
Sivasın bircok macını izledim bu sezon,tamam Abdurrahman hucuma iyi cıkıyor(serkan kadar degil) ama Abdurrahman defansif manada cok etkisiz tuhaf hatalar yapan bi oyuncu....
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 mesajından birinde Girayı eleştiriyorsun,cok hata yaptıgını soyluyorsun..
Peki Abdurrahmanı nasıl takıma istiyon,Giray Abdurrahmanın yanında kapı gibi kalır...
Sivasın bircok macını izledim bu sezon,tamam Abdurrahman hucuma iyi cıkıyor(serkan kadar degil) ama Abdurrahman defansif manada cok etkisiz tuhaf hatalar yapan bi oyuncu....Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 mesajından birinde Girayı eleştiriyorsun,cok hata yaptıgını soyluyorsun..
Sivasın bircok macını izledim bu sezon,tamam Abdurrahman hucuma iyi cıkıyor(serkan kadar degil) ama Abdurrahman defansif manada cok etkisiz tuhaf hatalar yapan bi oyuncu...."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdurrah ve Engin Baytar 61 etiketi taşıdığı için bizde bu kadar rağbet görüyor, eminim numaraları 61 değil de 16 olsaydı bunun yarısı kadar isteyen çıkmazdı bu forumdan.
Ama Abdurrahman Trabzonspora yakısan bi oyuncu degil..
Abdurrahmanı 3 4 kere 90 dakika izleyen birisi eger Trabzonspora alınsın diyorsa sadece 61 etiketi için istiyodur...
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 etiketi taşıyan futbolcuyu ben de isterim..
Ama Abdurrahman Trabzonspora yakısan bi oyuncu degil..
Abdurrahmanı 3 4 kere 90 dakika izleyen birisi eger Trabzonspora alınsın diyorsa sadece 61 etiketi için istiyodur...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
herkese iyi akşamlar.Yeni hocamız hakında belçikada bulunan bir abimizden bilgi almak istedim vede bana yolladığı email i sizinle paylaşmak istedim ve kendi yorumuda bana göre çok doğru.Selam sevgili gökhan , iyiyiz Allah a sukur ,Broos gecmiste basarili olan bir kisi, futbolculuk donemi ve hocalik donemi, Belcikada bilinen bir kisi,basarili olup olmamasi oncelikle Trabzon a vede futbolcularimiza bagli ama gelecek sezon zor birdaha kacirdigimiz avantajlari yakalayabilirmiyiz veya FB,GS arada da BJK ayni hatalari tekrarlarmi,isimiz zor insallah yoneticiler cikip yine hayal satmazlar , iyi hazirlanirsak basarili olabiriz, saygi ve sevgilerimle (ayhan demir)En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
Yorum