Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce ''10''a İhtiyacımız Var mı?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takıma ilk önce bi 10 numara lazım tabata tarzı işte bi haber:
    10 numara şart olduTabata’nın uyum sorunu yaşamaması ismini öne çıkartıyor.TABATA, BİGLİA VE ALEX
    Trabzonspor’da yönetim ve Teknik Patron Ersun Yanal’ın takımın havasını bozmamak için devre arası için transfer olayını sık sık masaya yatırdıkları ve ’10 numara’ konusunda görüş birliğine vardıkları belirtildi. Bu yönde G.Antepspor’dan Tabata, Anderlecht’ten Biglia ve İnternational’den Alex’in listede yer aldığı belirtilirken, erken uyum sağlayacağının düşünülmesi nedeniyle önceliğin Güney ekibindeki Brezilyalı yıldızda olduğu belirtildi.

kaynak:KARADENİZ

bitanede sola adam lazım alex veya engün baytar olabilir işte haberler:

İlk Hedef Alex Türkiye kupasına erken veda eden Trabzonspor’da eksik mevkiler netleşti ve yönetim kurulu özellikle iki bölgeye oyuncu transferi için görüş birliğine vardı. Acil ihtiyaç olarak takımın sol açık ve forvet arkası lider bir 10 numaraya ihtiyacı olduğu hemfikri kabul edildi. Bu yönde sol açık için ilk hedefini eski göz ağrısı Alex olarak belirleyen bordo-mavililer yeni bir Brezilya seferine hazırlanıyor. İnternacional takımının en önemli oyuncusu olarak bilinen ve sol ayağını mükemmel kullanarak takımın en golcü oyuncusu da olan Alex için bu ay sonunda Brezilya’ya gidilecek. Başkan Sadri Şener 10 numara için etrafındaki otoritelere talimat verdi.

Kaynak.TAKA Gazetesi

buda engin baytar haberi:

Engin Baytar dünden razı Trabzonspor’a gelmek çok istiyorTrabzonspor’u G.Birliği deplasmanında hiç kuşkusuz en çok zorlayan isim Engin Baytar’dı. Başkent ekibinin Trabzonlu genç yıldızı Engin Baytar’ın bu performansı Bordo-Mavili yöneticileri transfer için daha da istekli yaparken, G.Birliği’nin bonservis yönünde yüksek uçmaması durumunda transferin Ocak’ta bitirilmesi amaçlanıyor.

Engin Baytar ise, Trabzonlu olduğunu, bunun için Trabzonspor’da oynamanın her oyuncu gibi en büyük hayali olacağını ifade ederek, “Tabiî ki burada iki kulüp arasındaki istek ve anlaşma önemli. Ben Trabzonspor’da oynamak çok isterim. Ama bu transfer büyüklerimin arasında halledilmesi gereken konudur” dedi.

kaynak:KARADENİZ

benim görüşüme göre inşallah ara transferde alex ve tabatayı alarız...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 numara şart olduTabata’nın uyum sorunu yaşamaması ismini öne çıkartıyor.
      TABATA, BİGLİA VE ALEX
      Trabzonspor’da yönetim ve Teknik Patron Ersun Yanal’ın takımın havasını bozmamak için devre arası için transfer olayını sık sık masaya yatırdıkları ve ’10 numara’ konusunda görüş birliğine vardıkları belirtildi. Bu yönde G.Antepspor’dan Tabata, Anderlecht’ten Biglia ve İnternational’den Alex’in listede yer aldığı belirtilirken, erken uyum sağlayacağının düşünülmesi nedeniyle önceliğin Güney ekibindeki Brezilyalı yıldızda olduğu belirtildi.

kaynak:Karadeniz
      Yahu biglia oyun kuruculuk yapabilir mi?
      O adamı 7 Milyonda aşşağı vermezler bize.
      Tabata konusunda antep'e iyi bir para ve futbolcu vermeliyiz ki alalım.Ersun yanalında isteği doğrultusunda alex meschini,en ideali.!
      Ama alex bu sene hem milli takıma yükseldi hemde süper formu var bu sene almamız zor olabilir ama birazdan küçük bir araştırma ile burda olacağım
      En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 11:50.

Yorum

• tunahan diyorsun ki engini alalım tamam alalım. tabatayı alalım tamam alalım. alexi alalım onu da alalım seni mi kırcaz. iyide kardeşim o zaman kimi nereye koycan. hüseyin selçuk colman ceyhun alex tabata yattara engin. toplamda eder sana 8 tane orta saha oyuncusu kanatlar ile beraber. ki antep tabatayı kesinlikle vermez hele ki bu sene. ki benim bildiğim kadarı ile tabata zaten kiralık. alex konusunda yönetim alacak diye biliyorum ben zaten. engin ise iki senedn beri isteniyor ama ne yazıkki bonservs konusunda biraz uçuyor gençler. ki birde isaac konusunda bizden yedikleri kazık hala hafızalarda. o yüğzden kolay bir transfer olmaycak bu.

Yorum

• Harbiden Appiah olsa ne güzel olurdu.Tam Appiah gibi basan, oyunu yönlendiren, şut çeken, kaliteli üst düzey bir orta saha ya ihtiyacımız var...

Yorum

• biz Engin Baytari alalim ve mumkunse ayaginda top tutabilen ve hava hakimiyeti olan bir forvet alalim.
            Colmani ortaya cekelim. Sag tarafa yattarayi koyalim.

Bizim yedek kulubemizde hic mac cevirebilecek adam goremiyorum ben.
            Birtek Isaac var ve belki Ergin veyahut Baris diyorum.
            Biz adam aldigimizda hemen su soruyu getiriyoruz aklimiza... yahu biz 3 veya 4 adam alirsak otekilerini nasil oynatacaz.
            Yahu iyi oynayan oynasin yedek kulubeside biraz zengin olsun. bjk ye bakiyorum veyahut gs ye .. adamlarin yedek kulubesinde oturan oyuncularin banko 3 oyuncusu tehlikeli

Yorum

• Kale: Süper. üc milli kaleci. Ücücü de müthis. Belki tolga ara ara hatalar yapiyor ama onur da müthis.
              => Transfere bu mevkide ihtiyac yok!!!
              Defans: Süper. göbekte song, egemen ve giray. sagda serkan, ferhat, tayfun bu isi görütüyor ve Cale süper ama alternatifsiz.
              => Bu mevkidede transfere ihtiyac yok!!! Belki Caleye bir alternatif alinabilinir ama onu yaza birakmaliyiz. Simdilik yetiyor.
              Orta saha: ön liberolar cok iyi: hüseyin, selcuk, ceyhun. sag acik: yattara, bazen serkan. oyun kurucu: YOK. sol acik: colman fakat onun yeri orasi degi. ve bence barisi sol acikda oynatmali. onu kazanmaliyiz.
              => bu mevikde transfer: sol acik ve bir oyun kurucusu sart!!!
              forvet: Gökhan, umut, isaac, ergin ama bunlarin hepsi ayni tip oyuncu. Topu ayanda tutacak,. sürecek, calim atacak tipde degil.
              => Buraya COK KALITELI bir Transfer lazim. Gökhan in yanina. Gökhana da atiracak kendisi de. Ideal transfer: Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tunahan diyorsun ki engini alalım tamam alalım. tabatayı alalım tamam alalım. alexi alalım onu da alalım seni mi kırcaz. iyide kardeşim o zaman kimi nereye koycan. hüseyin selçuk colman ceyhun alex tabata yattara engin. toplamda eder sana 8 tane orta saha oyuncusu kanatlar ile beraber. ki antep tabatayı kesinlikle vermez hele ki bu sene. ki benim bildiğim kadarı ile tabata zaten kiralık. alex konusunda yönetim alacak diye biliyorum ben zaten. engin ise iki senedn beri isteniyor ama ne yazıkki bonservs konusunda biraz uçuyor gençler. ki birde isaac konusunda bizden yedikleri kazık hala hafızalarda. o yüğzden kolay bir transfer olmaycak bu.
                evet doğru söylüyorsun...ama ben hepsi oynasın demiyorumki...sana bi soru sorayım bizim ilk 11 den başka yedekte oyunun kaderini değiştirecek futbolcu varmı?bence yok...ben zaten üçünüde alalımda demiyorum mesela tabatayla alex olsa sola alexsi koyarsın ortadanda birisini alıp tabatayı koyarsın...ikinci yarıda çıkardığını alırsın. işte ama senin dediklerinde çok doğru...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• ankardan özerde olabilir,
                  özer ve engin ocakta gelsin bu takım ucar
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Sol kanata ve forvete bir golcü oyuncu bu takımı açık ara şampiyon yapar.Colman'ın sol kanatta performansı kesinlikle bu kadarını geçmez.Ortada oynarsa şu anki performansını ikiye katlar.
                    ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• sol kanat ve 10 numara diyorum........................................... .................................................. .......
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• kesinlikle EVET bi forvet bir orta saha(10 numra) ve tabiki sol kanat
                        ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                        **ARSİNLİ AKREP**
                        **61*77**

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaptığımız transferlerin kaleci hariç hepsi genç ve mücadeleci...
                          bizim takımın tek eksiği büyük maçlardaki stresi kaldırabilecek ve takımın motivasyonunun bozulmasını engelleyecek tecrübeli ve sakin bir lider...
                          yoksa mesele numarada değil...
                          Bu Liderde FATİH TEKKE en kesin çözüm hem lider hem forvet hem oyun kurucu yok yok....güzelde bir sol kanat lazım bize hızlı atak kurabilen Uzun pasları isabetli...
                          ßoRDo OF mAvİ
                          HERYER RENGARENK 2 RENK
                          BORDOMAVİ
                          OFLAZ

Yorum

• Ona ihtiyacımz var desek daha doğru olur bence 'O' da Fatih Tekke
                            parasal durumumuz bonservisini almamıza engelse ya biz taraftar olarak karşılayalım yada kiralayalım sezon sonuna kadar malum rus ligi bitmek üzere
                            En son maçkali616161 tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 22:13. Sebep: ilave
                            Bayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın

şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın

Yorum

• bu alexin asıl yeri sol açık mı, forvet arkası falan mı ?

engin baytarı cavcav bize mümkün değil vermez. sözleşmesi ne zaman bitiyo acaba?

tabatadan emin değilim ben, antepe yetebilir ama bizim takımı kaldıramaz gibi bi izlenim oluştu bende.

özer de bence direk oynayamaz, ama yedekte iyi bir silah olarak durur.

ben çok iyi bir futbol analizcisi değilim tabi, sadece hislerim böyle söylüyor nedense. aklıma Trabzonspor'da oynayamayıp, dışarı çıkınca bambaşka oyunlar sergileyen futbolcular geliyo da o yüzden şimdi de dışarda iyi oynayanlar, Trabzon'a gelince bu havayı kaldıramayıp oynayamayacaklar gibi bi korku var bende.

o yüzden bu engin, özer, abdurrahman gibi oyuncuların alınmasına pek taraftar değilim açıkçası.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu alexin asıl yeri sol açık mı, forvet arkası falan mı ?

engin baytarı cavcav bize mümkün değil vermez. sözleşmesi ne zaman bitiyo acaba?

tabatadan emin değilim ben, antepe yetebilir ama bizim takımı kaldıramaz gibi bi izlenim oluştu bende.

özer de bence direk oynayamaz, ama yedekte iyi bir silah olarak durur.

ben çok iyi bir futbol analizcisi değilim tabi, sadece hislerim böyle söylüyor nedense. aklıma Trabzonspor'da oynayamayıp, dışarı çıkınca bambaşka oyunlar sergileyen futbolcular geliyo da o yüzden şimdi de dışarda iyi oynayanlar, Trabzon'a gelince bu havayı kaldıramayıp oynayamayacaklar gibi bi korku var bende.

o yüzden bu engin, özer, abdurrahman gibi oyuncuların alınmasına pek taraftar değilim açıkçası.
                                asıl yeri sol açık ama adam çok yetenekli bence...
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X