bu takıma ilk önce bi 10 numara lazım tabata tarzı işte bi haber:
10 numara şart olduTabata’nın uyum sorunu yaşamaması ismini öne çıkartıyor.
TABATA, BİGLİA VE ALEX
Trabzonspor’da yönetim ve Teknik Patron Ersun Yanal’ın takımın havasını bozmamak için devre arası için transfer olayını sık sık masaya yatırdıkları ve ’10 numara’ konusunda görüş birliğine vardıkları belirtildi. Bu yönde G.Antepspor’dan Tabata, Anderlecht’ten Biglia ve İnternational’den Alex’in listede yer aldığı belirtilirken, erken uyum sağlayacağının düşünülmesi nedeniyle önceliğin Güney ekibindeki Brezilyalı yıldızda olduğu belirtildi.
kaynak:KARADENİZ
bitanede sola adam lazım alex veya engün baytar olabilir işte haberler:
İlk Hedef Alex
Türkiye kupasına erken veda eden Trabzonspor’da eksik mevkiler netleşti ve yönetim kurulu özellikle iki bölgeye oyuncu transferi için görüş birliğine vardı. Acil ihtiyaç olarak takımın sol açık ve forvet arkası lider bir 10 numaraya ihtiyacı olduğu hemfikri kabul edildi. Bu yönde sol açık için ilk hedefini eski göz ağrısı Alex olarak belirleyen bordo-mavililer yeni bir Brezilya seferine hazırlanıyor. İnternacional takımının en önemli oyuncusu olarak bilinen ve sol ayağını mükemmel kullanarak takımın en golcü oyuncusu da olan Alex için bu ay sonunda Brezilya’ya gidilecek. Başkan Sadri Şener 10 numara için etrafındaki otoritelere talimat verdi.
Kaynak.TAKA Gazetesi
buda engin baytar haberi:
Engin Baytar dünden razı Trabzonspor’a gelmek çok istiyor
Trabzonspor’u G.Birliği deplasmanında hiç kuşkusuz en çok zorlayan isim Engin Baytar’dı. Başkent ekibinin Trabzonlu genç yıldızı Engin Baytar’ın bu performansı Bordo-Mavili yöneticileri transfer için daha da istekli yaparken, G.Birliği’nin bonservis yönünde yüksek uçmaması durumunda transferin Ocak’ta bitirilmesi amaçlanıyor.
Engin Baytar ise, Trabzonlu olduğunu, bunun için Trabzonspor’da oynamanın her oyuncu gibi en büyük hayali olacağını ifade ederek, “Tabiî ki burada iki kulüp arasındaki istek ve anlaşma önemli. Ben Trabzonspor’da oynamak çok isterim. Ama bu transfer büyüklerimin arasında halledilmesi gereken konudur” dedi.
benim görüşüme göre inşallah ara transferde alex ve tabatayı alarız...
10 numara şart olduTabata’nın uyum sorunu yaşamaması ismini öne çıkartıyor.

Trabzonspor’da yönetim ve Teknik Patron Ersun Yanal’ın takımın havasını bozmamak için devre arası için transfer olayını sık sık masaya yatırdıkları ve ’10 numara’ konusunda görüş birliğine vardıkları belirtildi. Bu yönde G.Antepspor’dan Tabata, Anderlecht’ten Biglia ve İnternational’den Alex’in listede yer aldığı belirtilirken, erken uyum sağlayacağının düşünülmesi nedeniyle önceliğin Güney ekibindeki Brezilyalı yıldızda olduğu belirtildi.
bitanede sola adam lazım alex veya engün baytar olabilir işte haberler:
İlk Hedef Alex

Kaynak.TAKA Gazetesi
buda engin baytar haberi:
Engin Baytar dünden razı Trabzonspor’a gelmek çok istiyor

Engin Baytar ise, Trabzonlu olduğunu, bunun için Trabzonspor’da oynamanın her oyuncu gibi en büyük hayali olacağını ifade ederek, “Tabiî ki burada iki kulüp arasındaki istek ve anlaşma önemli. Ben Trabzonspor’da oynamak çok isterim. Ama bu transfer büyüklerimin arasında halledilmesi gereken konudur” dedi.
benim görüşüme göre inşallah ara transferde alex ve tabatayı alarız...
Yorum