İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İki Yıldız oyuncunun 2 milyon Euro’ya yakın yıllık ücret talep etmeleri geri adım attırdı
Trabzonspor’un bu sezon üst üste transfer bombalarını patlatmasıyla iştahı kabaran menajerlerin önerdiği yıldız oyuncuların ücretleri çok yüksek bulundu. Bordo-Mavililere Luis Figo, Dida, Dawids ve daha bir çok yıldız isim önerilmişti. Son olarak ise Uruguay Milli Takımının da yıldızı olan ve son olarak Torino’da forma giyen 30 yaşındaki orta saha forvet oyuncusu Alvaro Recoba’yla, Bolton’da oynayan 27 yaşındaki Senegalli oyuncu El Hadji Diouf gündeme gelmişti. Menajerlerin Trabzonspor’a önerdiği bu oyuncularla ilgili olarak bir araştırma yapan bazı yöneticilerin, fiyatlarının yüksek olması nedeniyle geri adım attıkları kaydedildi. Orta alanda oynayan iki oyuncudan birinin alınabileceği düşüncesinden yola çıkan yöneticiler, menajerlere 1 milyon Euro civarı yıllık ücret ödeyebileceklerini söylediler. Ancak futbolcular en az 1,5 milyon Euro’dan kapıyı açarken, 2 milyon Euro’ya kadar da dayandılar.
Bu Şartlarda Olanaksız
Bordo-Mavili yöneticilerin orta sahanın ortasında, solunda ve sağında oynayabilen uzun süre İnter formasını giymiş olan ve yıldız statüsünde kabul edilen Uruguaylı Alvaro Recoba’yla ilgili öneri getiren menajere, “Eğer 1 milyon Euro civarında bir rakamı kabul ederse görüşebiliriz” haberini gönderdi. Menajer ise, “Recoba en az 1,5 milyon Euro ister. Bu rakam 2 milyon Euro’ya kadar da çıkabilir. Bundan aşağı bir rakama ‘evet’ demez” karşılığını verdi. Bolton’da forma giyen Senegalli El hadji Diouf’un da yine orta alanın her bölgesinde olması iştahları kabarttı fakat bu oyuncunun da yıllık talebi 2 milyon Euro civarında olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle yönetim, menajeriyle her hangi bir şekilde masaya oturmadan iki ismi de ‘şimdilik’ kaydıyla askıya aldı. Recoba ve Diouf’un almak istedikleri ücretin yüksek olması can sıkarken, ikisinin de bonservislerinin ellerinde olması avantaj olarak kabul edildi.
GünebakışBiri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
şu gelmez bu gelmez yazıp duran arkadaşlar böyle yapmayın biz inanmazsak zaten gelmez gelebilir her futbolcu her takıma...ronaldinho yu seneye manchester cityde izlersek şaşırmayın diyorum ben...manchester city şu an dünyanın en gündemdeki alınması her klup için zor olan bi adam için uğraşıyolar...o yüzden trabzon u küçümseden o gelmez bu gelmez demeyin...
trabzon küçük bi kent diyenlere..
riquelmenin oynadığı kent mi büyük
ispanyanın bi çok takımının kenti trabzon kadar
italyada öyle keza...
o yüzden bilmeden konuşan arkadaşlara söylüyorum o gelmez bu gelmez demeyin...
zamanında kevin campell geldi...marcelinho geldi ki adam 2 kez almanyada yılın en iyi futbolcusu seçilmişti...
kimseye laf atmak değil amacım ama biz inanmazsak bu adamlar zaten gelmez bize...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu gelmez bu gelmez yazıp duran arkadaşlar böyle yapmayın biz inanmazsak zaten gelmez gelebilir her futbolcu her takıma...ronaldinho yu seneye manchester cityde izlersek şaşırmayın diyorum ben...manchester city şu an dünyanın en gündemdeki alınması her klup için zor olan bi adam için uğraşıyolar...o yüzden trabzon u küçümseden o gelmez bu gelmez demeyin...
italyada öyle keza...
zamanında kevin campell geldi...marcelinho geldi ki adam 2 kez almanyada yılın en iyi futbolcusu seçilmişti...
kimseye laf atmak değil amacım ama biz inanmazsak bu adamlar zaten gelmez bize...TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene işi var bizde bilal'in malatyadayken biz istedik o ne yaptı.ankaraspora gitti. bırakalım orda devam etsin lazım değil..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
--------------------- Tony Sylva --------------------
Abdurrahman ---- Tayfun ----- Egemen --- Hrvoje Cale
-----------------Selcuk ------- Colman --------------
Yattara ------------ Yildiray Bastürk ----------- Diouf
--------------------- Gökhan Ünal -------------------
Alin size acik ara sampiyon olacak bir kadro. Belki biraz pahali olabilir ama kesinlikle deger.
Diouf'un su anda sözlesmesi bitti ve kulübünden kesin ayrilacak. Tony Sylva'nin yardimlariyla bu transferi mümkün hale getirebiliriz.
Yildiray Bastürk'ü almak zor olacak. Ama alinirsa mükemmel olur. Eger olmaz ise onun alternatifi Zafer Yelen olmali."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu gelmez bu gelmez yazıp duran arkadaşlar böyle yapmayın biz inanmazsak zaten gelmez gelebilir her futbolcu her takıma...ronaldinho yu seneye manchester cityde izlersek şaşırmayın diyorum ben...manchester city şu an dünyanın en gündemdeki alınması her klup için zor olan bi adam için uğraşıyolar...o yüzden trabzon u küçümseden o gelmez bu gelmez demeyin...
italyada öyle keza...
kimseye laf atmak değil amacım ama biz inanmazsak bu adamlar zaten gelmez bize...
helal olsun abi . bi kitlenin duyguları en guzel ve en kibar bu sekilde ifade edilirdi....
Yorum
-
forvet arkası veya diğer bir deyişle 10 numara ' yLa oynayacaksak tek forvet oynamalıyız. bir de bu takıma sol açık lazım, devşirme sol açık olmaz, colman'dı, selçuk'du, umut'tu felan.. barış çok çok iyi bir yedek olacak kanımca bu sene. ama bu sene tabii, gelecekte en büyük yıldızımız. sylva, engin baytar, alternatif bir forvet, olursa da bir 10 numara transferleryile kapatılabilir transfer.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
wikipedia da aimarın su anki takımı trabzonspor gözukuyo
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet arkası veya diğer bir deyişle 10 numara ' yLa oynayacaksak tek forvet oynamalıyız. bir de bu takıma sol açık lazım, devşirme sol açık olmaz, colman'dı, selçuk'du, umut'tu felan.. barış çok çok iyi bir yedek olacak kanımca bu sene. ama bu sene tabii, gelecekte en büyük yıldızımız. sylva, engin baytar, alternatif bir forvet, olursa da bir 10 numara transferleryile kapatılabilir transfer.
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum