Twente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .HY67...
Yorum
-
musabüyük1 ayman2 çağdaş3
yönetimin bence 3 yanlışı....ayman üstdüzey değildi ama bence görev adamıydı.takıma geçen sezon çok katkısı olmuştu.eldeki 2.lig ayarındaki topçular bırakılsın.takımıda komple değiştirmek her zaman iyi gelmeyebilir.olduda bi sakatlık oldu.çağdaşta ,musa da,ayman da takımda tutulmalıydı.hiç olmazsa yedek kulubesi zengin olurdu...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .poetricus
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen geç açdım Tony yarın İstanbula gelecekmiş akşamda Trabzona gelecekmişTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleciyi iyi biren biri 1'den 10'a puanlayabilir mi?
Benim izlenimim aşağıda. Bir de kalecide konsantre önemli bence..
Cephe toplarını çıkarma .................7
Yan toplarda zamanlama/Başarı ......6
Degajlarda mesafe .......................6
Degajlarda isabet ........................4
Bire birlerde başarı .......................7
Teknik........................................5
Refleks.......................................6
Zamanlama.................................8
Altyapı.......................................?
Konsantrasyon..........................7
Genel.........................................7
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANİ KESİN OARAK ANLASILDIMI İMZAYAMI GELİYO YOKSA TRABZONU GEZİP GİDECEKMİTRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprensipte anlaşıldı dediTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel olarak takip etmedim ama Kanal A ile izlerdim hep Fransa maçlarını.
Benim izlenimim aşağıda. Bir de kalecide konsantre önemli bence..
Cephe toplarını çıkarma .................7
Yan toplarda zamanlama/Başarı ......6
Degajlarda mesafe .......................6
Degajlarda isabet ........................4
Bire birlerde başarı .......................7
Teknik........................................5
Refleks.......................................6
Zamanlama.................................8
Altyapı.......................................?
Konsantrasyon..........................7
Genel.........................................7
En büyük dezavantajı topu ileride istenilen noktaya ulaştıramaması..
Mesela Onur bu bakımdan çok iyi..
Ben faydalı bir transfer olacağını,
Özellikle Onur'un büyük baskı altında kalmadan sağlıklı bir alma- verme yöntemiyle çok şeyler öğreneceğini umut ediyorum...
Kanımca Sylva transferi faydalı, yararlı ve planlı bir transfer.
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYANİ KESİN OARAK ANLASILDIMI İMZAYAMI GELİYO YOKSA TRABZONU GEZİP GİDECEKMİiho istifa.
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimin bence 3 yanlışı....ayman üstdüzey değildi ama bence görev adamıydı.takıma geçen sezon çok katkısı olmuştu.eldeki 2.lig ayarındaki topçular bırakılsın.takımıda komple değiştirmek her zaman iyi gelmeyebilir.olduda bi sakatlık oldu.çağdaşta ,musa da,ayman da takımda tutulmalıydı.hiç olmazsa yedek kulubesi zengin olurdu...Kendinle celiyosun biraz
Onlar yedek kulubesinde olsa nolcak olmasa nolcak?? Ilk 11 deki hallerinide biliyoruz bu futbolcularin.. Hangisinin pozitif futbolu oldu ki??
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum