Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Twente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .

Yorum

• hayirli olsun TRABZONSPORUMUZA...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Twente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .
        büyük ihtimal 5.5 milyon avro'ya schalke'ye gelecek

Yorum

Twente'nin 10 numarası Engelaar'ı her izlediğimde hayran kalıyorum . Bu fizikte (196cm) bu teknikte ve bu yaratacılıkta futbolcu gerçekten çok az . Hollandanın şampiyonadaki geleceği ile doğru orantılı olarak önümüzdeki sezon daha önemli bir ligde kendisini izleyebiliriz .
          Twentenin Teknik direktörü Schalkeye gitti ve onuda yanina alicakmis. Schalke bu oyuncu cok istiyor ve oda gitmek istiyor
          HY67...

Yorum

• musabüyük1 ayman2 çağdaş3

yönetimin bence 3 yanlışı....ayman üstdüzey değildi ama bence görev adamıydı.takıma geçen sezon çok katkısı olmuştu.eldeki 2.lig ayarındaki topçular bırakılsın.takımıda komple değiştirmek her zaman iyi gelmeyebilir.olduda bi sakatlık oldu.çağdaşta ,musa da,ayman da takımda tutulmalıydı.hiç olmazsa yedek kulubesi zengin olurdu...

Yorum

gerçekten bende çok beğendim hollanda takımında o kadar çok 10 numara varki böyle bir orta saha kurgusu bence ideal...ama engelaar biraz geç keşfedilmiş sanırım...
              poetricus

Yorum

• bence kaleye van der sar ı alalım
                ölüm nerden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa,mezarıma trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben geç açdım Tony yarın İstanbula gelecekmiş akşamda Trabzona gelecekmiş
                  YANİ KESİN OARAK ANLASILDIMI İMZAYAMI GELİYO YOKSA TRABZONU GEZİP GİDECEKMİ
                  TRABZONSPOR
                  Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                  Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaleciyi iyi biren biri 1'den 10'a puanlayabilir mi?
                    Özel olarak takip etmedim ama Kanal A ile izlerdim hep Fransa maçlarını.
                    Benim izlenimim aşağıda. Bir de kalecide konsantre önemli bence..

Cephe toplarını çıkarma .................7
                    Yan toplarda zamanlama/Başarı ......6
                    Degajlarda mesafe .......................6
                    Degajlarda isabet ........................4
                    Bire birlerde başarı .......................7
                    Teknik........................................5
                    Refleks.......................................6
                    Zamanlama.................................8
                    Altyapı.......................................?
                    Konsantrasyon..........................7
                    Genel.........................................7
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      prensipte anlaşıldı dedi
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• yaw Abiler Adam Fransa 1liginde 3-4 Senedir Ilk Onbirde Oynuyor !!!

Helal Olsun YÖnetime Ayrica Bu Kaleci Sampiyonlar Liginde Oynamis Bir Kaleci Ve Senegalin Milli Takim Kalecisi !!!

Hayirli Ugurlu Olsun
                        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 10.06.2008, 00:41. Sebep: yazım kuralı
                        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          prensipte anlaşıldı dedi
                          BASKA ALINACAK FITBOCULAR HAKKINDA KONUSMADILARMI 10 NUMARA FALAN BİDE AYMAN SATILDIGI DOGRUMU KİM DEDİ SATILDI DİYE
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özel olarak takip etmedim ama Kanal A ile izlerdim hep Fransa maçlarını.
                            Benim izlenimim aşağıda. Bir de kalecide konsantre önemli bence..

Cephe toplarını çıkarma .................7
                            Yan toplarda zamanlama/Başarı ......6
                            Degajlarda mesafe .......................6
                            Degajlarda isabet ........................4
                            Bire birlerde başarı .......................7
                            Teknik........................................5
                            Refleks.......................................6
                            Zamanlama.................................8
                            Altyapı.......................................?
                            Konsantrasyon..........................7
                            Genel.........................................7
                            Zannediyorum ki,
                            En büyük dezavantajı topu ileride istenilen noktaya ulaştıramaması..
                            Mesela Onur bu bakımdan çok iyi..

Ben faydalı bir transfer olacağını,
                            Özellikle Onur'un büyük baskı altında kalmadan sağlıklı bir alma- verme yöntemiyle çok şeyler öğreneceğini umut ediyorum...

Kanımca Sylva transferi faydalı, yararlı ve planlı bir transfer.

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öyle bir hava alacak,balik yiyip gidecek.bakarsin birde yaylaya falan cikar
                              iho istifa.

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetimin bence 3 yanlışı....ayman üstdüzey değildi ama bence görev adamıydı.takıma geçen sezon çok katkısı olmuştu.eldeki 2.lig ayarındaki topçular bırakılsın.takımıda komple değiştirmek her zaman iyi gelmeyebilir.olduda bi sakatlık oldu.çağdaşta ,musa da,ayman da takımda tutulmalıydı.hiç olmazsa yedek kulubesi zengin olurdu...
                                abi eldeki 2. sinif adamlar yollansin diyosun arkasindan cagdas musa ayman kalmaliydi diyosun Kendinle celiyosun biraz Onlar yedek kulubesinde olsa nolcak olmasa nolcak?? Ilk 11 deki hallerinide biliyoruz bu futbolcularin.. Hangisinin pozitif futbolu oldu ki??
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yükleniyor...
                                X