Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gökdeniz le fatih in nesini tartışıyorum? adamların futbolculuklarına söylenecek hiçbirşey yok, trabzon sevgilerine de ama ne olursa olsun trabzondan kaçıp gitmediler mi??? bu futbolcuların trabzonda yaşamak isteyip istemedikleri ne zaman belli olur biliyormusunuz, futbolu bıraktıklarında. eğer dönüp trabzonda yaşamaya devam ediyorlarsa siz haklısınız. fatih belki ama gökdenizn bir daha trabzonda yaşayacağını hiç sanmam...
    sakın bana gökdeniz bu son olaylardan sonra trabzondan gitmek istedi demeyin adam 3 sene önce fb ye imza atmadımı?
    Gökdeniz ve Fatih'in kaçması şehrin suçu mu kendi suçları mı?Gökdeniz şehir yüzünden mi şike işine karıştı?Fatih şehir yüzünden mi Gökdenizi korumaya çalıştı?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle katiliyorum. Moawad'i izlemek icin Misir'in maclarini seyrettigimde cok dikkatimi cekti bu futbolcu. Cok kaliteli bir oyuncuya benziyor..
      bundan 2 ay önce hosny'i istemişti ersun yanal hatırlarsanız burada da alay konusu olmuştu isminden dolayı hüsnüyü mü alıyoruyz diye dalga geçmiştik ama gel gör ki o oyuncu şimdi büyük kulüplerin listesine girdi daha 23 yaşında hatta zeyyat kafkas önümüzdeki yıl için anlaştık dedi ama bu haberi de yalan çıktı biz bu oyuncunun işini devre arasında bitirecektik maalesef eski yönetimin beceriksizliğine denk geldik umarım yani yönetim bu yanlışları yapmaz
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• ben Tunuslu Mehdi ve Chermiti nin ikisinide çok istiyorum.Hele Chermiti MÜKEMMEL bi futbolcu.Top konrolü süper.
        Manyak bi oyun kurucu.Mehdi de onun gölcüsü olur.ve ikili uyum içinde ts de top oynarlar.ikiside çok gen.
        mehdi 27 chermiti 22 yaşında
        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben Tunuslu Mehdi ve Chermiti nin ikisinide çok istiyorum.Hele Chermiti MÜKEMMEL bi futbolcu.Top konrolü süper.
          Manyak bi oyun kurucu.Mehdi de onun gölcüsü olur.ve ikili uyum içinde ts de top oynarlar.ikiside çok gen.
          mehdi 27 chermiti 22 yaşında
          Mehdi henüz 24 yasinda, Chermiti ise 20 yasinda
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Anlamadigim baskan neden alacagimiz adamlari medyaya soyluyor baskan acemi olmadigina gore medyayi oyalamak icin olabilir belki baska isimlerle gorusuyorlardir ayrica chermitiyi almamiz zor.

Yorum

• Chermiti gelirse süper olur...

Hayalimde ki kadro :

-------------------Dudek(Jefferson)--------------------
              ---------------------------------------------------------
              ---------Giray--Egemen--Stepanov--M.Keçeli----------
              -------------Ayman(Ceyhun Gülselam)-----------------
              Yattara(Mansare)-----Luka Modric(Gökdeniz-Shikabala)
              ------------Barış(Özer-M.Çakır-Szymek)---------------
              --Beto(Mevlüt-Chermiti)---------Fatih Tekke-----------

Al sana tam kadro...
              En son Kaan tarafından düzenlendi; 21.03.2008, 20:07.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Chermiti Hertha ile anlasmadi mi bilgisi olan var mi acaba ?

Yorum

• Buldum!!!! Kasımpaşalı Desire!!!
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buldum!!!! Kasımpaşalı Desire!!!

aslında iyi bi fikir.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aslında iyi bi fikir.
                      Valla bizim maçımızda beğenmiştim. Şimdi Eziğin maçına bakarken Kamerun 17 yaş altı milli takımında mücadele ediyor dedi. Cüsse teknik iyi vallaBulacan böle adamları 3 sene altyapıda oynatacan sonra çıkaracaksın A takıma Bak uyum sorunu falan kalıyomu

Neyse şaka bir yana şu forumda adı geçen futbolcular her zaman beni heycanlandırmıştır. Bu sefer sadece heycanlandırma ile kalmaz, oynayacakları futbol ile sevindirirler de.

Herşeyin hayırlısı...
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• kaynak sağlam selçuk sahin seneye bizde hadi hayırlı olsun

Yorum

• Selcuk Sahin kim

Yorum

• fenerbahçede oynuyor =)

Yorum

• bu fatih terim gıcıklığına mı yapıyor ya mevlüt erdinçle giray kaçarı milli takıma çağırmış aklınca piyasa fiyatlarını 2ye katlayıtıp trabzonun önünü kesmek niyeti herhalde inşallah şans vermez 2sinede yada kötü oynarlar inşallah

Yorum

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaynak sağlam selçuk sahin seneye bizde hadi hayırlı olsun
                                Şakası bile kötü.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X