İlk olarak omermk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katiliyorum. Moawad'i izlemek icin Misir'in maclarini seyrettigimde cok dikkatimi cekti bu futbolcu. Cok kaliteli bir oyuncuya benziyor..Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
ben Tunuslu Mehdi ve Chermiti nin ikisinide çok istiyorum.Hele Chermiti MÜKEMMEL bi futbolcu.Top konrolü süper.
Manyak bi oyun kurucu.Mehdi de onun gölcüsü olur.ve ikili uyum içinde ts de top oynarlar.ikiside çok gen.
mehdi 27 chermiti 22 yaşındaTeşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben Tunuslu Mehdi ve Chermiti nin ikisinide çok istiyorum.Hele Chermiti MÜKEMMEL bi futbolcu.Top konrolü süper.
Manyak bi oyun kurucu.Mehdi de onun gölcüsü olur.ve ikili uyum içinde ts de top oynarlar.ikiside çok gen.
mehdi 27 chermiti 22 yaşında"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Chermiti gelirse süper olur...
Hayalimde ki kadro :
-------------------Dudek(Jefferson)--------------------
---------------------------------------------------------
---------Giray--Egemen--Stepanov--M.Keçeli----------
-------------Ayman(Ceyhun Gülselam)-----------------
Yattara(Mansare)-----Luka Modric(Gökdeniz-Shikabala)
------------Barış(Özer-M.Çakır-Szymek)---------------
--Beto(Mevlüt-Chermiti)---------Fatih Tekke-----------
Al sana tam kadro...En son Kaan tarafından düzenlendi; 21.03.2008, 20:07.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuldum!!!! Kasımpaşalı Desire!!!
aslında iyi bi fikir.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında iyi bi fikir.Valla bizim maçımızda beğenmiştim. Şimdi Eziğin maçına bakarken Kamerun 17 yaş altı milli takımında mücadele ediyor dedi. Cüsse teknik iyi valla
Bulacan böle adamları 3 sene altyapıda oynatacan sonra çıkaracaksın A takıma
Bak uyum sorunu falan kalıyomu
Neyse şaka bir yana şu forumda adı geçen futbolcular her zaman beni heycanlandırmıştır. Bu sefer sadece heycanlandırma ile kalmaz, oynayacakları futbol ile sevindirirler de.
Herşeyin hayırlısı...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak sağlam selçuk sahin seneye bizde hadi hayırlı olsunÖzkan SÜMER
Yorum
Yorum