Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayel28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aimar ı bilmem ama yönetim euro2008 den sora bir yada 2 tane yabancı alıcak...
    Yönetime Güveniyoruz...
    yönetimin euro 2008 sonuna kadar bekleyeceğini sanmıyorum

Yorum

• Aimar gelirse sampiyon oluruz.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi yeter Allah'ını seversen ctrl+w yap,lütfen.Büyük Trabzonspor taraftarı için yap bunu.
        Alper

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam bunlara üç dört sene sabredip bekleyeceksek mesele yok ..ama hiçte öyle görülmüyor bu transferler yapıldığında nerdeyse insanlar şimdiden takımımızı bir dahaki sezonun şampiyonu ilan etti.. bu arda ; selçuk u bilmem ama burak ın 2 sene bile Trabzonda kalacağına pek ihtimal vermiyorum...
          abi sen hiç olumlu birşeyler düşünezmisin? bak ne güzel bir gün, güneş, yaz.. bunlar da ilham vermiyor mu sana?
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            wolsburg dan grafite nasıl olurdu?

Süper ötesi olurdu ama Wolfsburg SATMAZ!!!

Arkalarinda VW Markasi var ve Paraya ihtiyaclari yok.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bundan bir iki ay önceki yazıları karıştırdım. Alınacaklar,
              4 yabancı (Cale ve Colman alındı 2 kaldı)
              Türkiye'den 4 oyuncu(Selçuk, Burak, Giray ve Egemen olarak gerçekleşti)
              4 veya 5 tane gurbetçi genç oyuncu (Ceyhun, Sami ve içerden aldığımız 3 oyuncuyu da sayarsak bence gerçekleşti.)

Bu durumda en fazla 2 tane daha transfer yaparak olayı kapatabiliriz. Bence öyle çok büyük beklentiler içine sokmayalım kendimizi. Nuri Bey ve Ziya Doğan'a gösterdiğimiz sabırdan daha fazlasını hakediyorlar şu anda.

Yorum

Abi yeter Allah'ını seversen ctrl+w yap,lütfen.Büyük Trabzonspor taraftarı için yap bunu.
                İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi sen hiç olumlu birşeyler düşünezmisin? bak ne güzel bir gün, güneş, yaz.. bunlar da ilham vermiyor mu sana?
                Beyler aman!!!!

Biz sabahtan beri o muhabbetteyiz ne olur

Söz gümüşse suküt altındır...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetimin euro 2008 sonuna kadar bekleyeceğini sanmıyorum
                  yanlış hatırlamıyorsam hacısalihoğlu "forvet için euro 2008 i bekleyebiliriz" veya buna benzer bi şey söylemişti...
                  O Yüsden dedim ...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yönetim burakla ilgili açıklama yaptımı o niye yokmuş imza töreninde
                    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundan bir iki ay önceki yazıları karıştırdım. Alınacaklar,
                      4 veya 5 tane gurbetçi genç oyuncu (Ceyhun, Sami ve içerden aldığımız 3 oyuncuyu da sayarsak bence gerçekleşti.)

Bu durumda en fazla 2 tane daha transfer yaparak olayı kapatabiliriz. Bence öyle çok büyük beklentiler içine sokmayalım kendimizi. Nuri Bey ve Ziya Doğan'a gösterdiğimiz sabırdan daha fazlasını hakediyorlar şu anda.
                      Bu durumda 2 yabancı hakkı sol açık ve forvet olarak kullanılabilir.
                      10 numaraya ise hiç gerek yok.
                      Çünkü Ersun Yanal'ın sisteminde yeri yok.

Yorum

• İlk olarak Nurettin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tamam bunlara üç dört sene sabredip bekleyeceksek mesele yok ..ama hiçte öyle görülmüyor bu transferler yapıldığında nerdeyse insanlar şimdiden takımımızı bir dahaki sezonun şampiyonu ilan etti.. bu arda ; selçuk u bilmem ama burak ın 2 sene bile Trabzonda kalacağına pek ihtimal vermiyorum...
                        Neden Bu kadar Negatifsiniz ?
                        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetim burakla ilgili açıklama yaptımı o niye yokmuş imza töreninde
                          Menajeri yurt dışındaymış...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Bu durumda 2 yabancı hakkı sol açık ve forvet olarak kullanılabilir.
                            10 numaraya ise hiç gerek yok.
                            Çünkü Ersun Yanal'ın sisteminde yeri yok.

Son satiri dogru yazmissin

Yoksa Fatih cildirirdi
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süper ötesi olurdu ama Wolfsburg SATMAZ!!!

Arkalarinda VW Markasi var ve Paraya ihtiyaclari yok.
                              satsada kaç liradır o herif be? amanatidis'de olabilir almanya'dan, çok yararlı bi adam..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Lucreto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bundan bir iki ay önceki yazıları karıştırdım. Alınacaklar,

Onlara gösterdiğimizin yarısını gösterelim şampiyon oluruz abi
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X