Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe hiç bir şekilde bizi ilgilendirmez. Bize ne ya.Bu arada Özer Hurmacının bize yararlı olacağını düsünüyorum. Alınırsa iyi tadrnfser olur diyorum ama sanırım Ankarspor bırakmayacakmış.
    KARADENİZGÜCÜ

Yorum

• yanlış anladın bizi ne yaparlrsa yapsın o ezikler

Yorum

• İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yıldıray nuri sahin ozer hurmaci mehmet yıldız gokhan unal zafer yelen bide egin baytar alsın baska taransfer ıstemiyom

isteme zatenn

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bırakın feneri bizi ilgilendirmez
          ne demek istediğimi mi anlatamıyorum? ben diyorum ki;

yaşlı futbolcu = para yiyen katkı yapmayan futbol oynayamayan ön yargısı yanlış.

berkamp, maldini, figo, kahn vs. gibi örnekleri özellikle vermedim arkadaşlar kendi ligimizden örnek veriyim diye.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

yıldıray nuri sahin ozer hurmaci mehmet yıldız gokhan unal zafer yelen bide egin baytar alsın baska taransfer ıstemiyom

Şuayip şaka yaptı arkadaşlar hemen de alınıyosunuz
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu arada yarınki imza töreni için futbolculara güzel bir karşılama yapacaklarmış trabzonda olsam giderdim havaalanına

Yorum

• Bizim transferler bu kadar büyük yazı ile konulmadı buraya ...neyse arkadaşın çok üstüne gitmeyin olur arada böyle hatalar

Yorum

• bu arada son dakika haberleri Palermonun sıkı pazarlığı işe yaramısve Juventusdan Amauri için istedikleri rakamı koparmışlar Sezonu 14 golle kapatan Brezilyalı için ödenen rakam 12.5 milyon euro. Nocerinoyu da bonservisiyle verdiler ki kağıt üzerinde onun fiyatı da 7.5 milyon euro.Yetmedi bir de Lanzafameyi yollayıp bonservisinde %50 pay vermişler Del Piero Trezeguet ve Iaquinta'nın olduğu kadroya 4. santrfor. YaTrezeguet valiz toplayacak ya da Iaquinta... Fiorentina'dan ayrılan Liverani de Palermoya imza attmış
                  beğendiğim 3.adamda gitti gidyor bütün topçular
                  Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• hay allagım bir daha haber koyanında kopyalayanında

neyse yarın fotomaç alabılırsınız ts posteri vberiyor sahsen ben odamı suslemeye basladım
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne demek istediğimi mi anlatamıyorum? ben diyorum ki;

yaşlı futbolcu = para yiyen katkı yapmayan futbol oynayamayan ön yargısı yanlış.

berkamp, maldini, figo, kahn vs. gibi örnekleri özellikle vermedim arkadaşlar kendi ligimizden örnek veriyim diye.
                      pardon da ne demişim ben

Yorum

yatma zamanım(n) gelmiş

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hay allagım bir daha haber koyanında kopyalayanında

neyse yarın fotomaç alabılırsınız ts posteri vberiyor sahsen ben odamı suslemeye basladım
                          koca puntolarla yazmana takıldı millet zaten

baktın büyük çıkmış düzeltiverseydin.. çok zor değil..

haber kopyalarken de mesajı önizleme yapıp koyarsanız daha şık durur..

kimseyi itham etmek istemez burdaki kimse.. ama artniyetli düşündürtmeyin insanları
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hay allagım bir daha haber koyanında kopyalayanında

kardes Allah yazmak istemissin ama ilk basta kucuk harfle baslamissin.. biraz daha dikkatli lutfen..

sana kimse haber kopyalama demedi galiba.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              koca puntolarla yazmana takıldı millet zaten

baktın büyük çıkmış düzeltiverseydin.. çok zor değil..

haber kopyalarken de mesajı önizleme yapıp koyarsanız daha şık durur..

kimseyi itham etmek istemez burdaki kimse.. ama artniyetli düşündürtmeyin insanları
                              kardesim merak ettim , avatarinda 7 yaziyor ne demek istiyorsun

Yorum

Yükleniyor...
                              X