Fenerbahçe hiç bir şekilde bizi ilgilendirmez. Bize ne ya.Bu arada Özer Hurmacının bize yararlı olacağını düsünüyorum. Alınırsa iyi tadrnfser olur diyorum ama sanırım Ankarspor bırakmayacakmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldıray nuri sahin ozer hurmaci mehmet yıldız gokhan unal zafer yelen bide egin baytar alsın baska taransfer ıstemiyom
isteme zatenn
Yorum
-
İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırakın feneri bizi ilgilendirmez
yaşlı futbolcu = para yiyen katkı yapmayan futbol oynayamayan ön yargısı yanlış.
berkamp, maldini, figo, kahn vs. gibi örnekleri özellikle vermedim arkadaşlar kendi ligimizden örnek veriyim diye.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldıray nuri sahin ozer hurmaci mehmet yıldız gokhan unal zafer yelen bide egin baytar alsın baska taransfer ıstemiyom
Şuayip şaka yaptı arkadaşlar hemen de alınıyosunuzLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
bu arada son dakika haberleri Palermonun sıkı pazarlığı işe yaramısve Juventusdan Amauri için istedikleri rakamı koparmışlar Sezonu 14 golle kapatan Brezilyalı için ödenen rakam 12.5 milyon euro. Nocerinoyu da bonservisiyle verdiler ki kağıt üzerinde onun fiyatı da 7.5 milyon euro.Yetmedi bir de Lanzafameyi yollayıp bonservisinde %50 pay vermişler Del Piero Trezeguet ve Iaquinta'nın olduğu kadroya 4. santrfor. YaTrezeguet valiz toplayacak ya da Iaquinta... Fiorentina'dan ayrılan Liverani de Palermoya imza attmış
beğendiğim 3.adamda gitti gidyor bütün topçularEğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek istediğimi mi anlatamıyorum? ben diyorum ki;
yaşlı futbolcu = para yiyen katkı yapmayan futbol oynayamayan ön yargısı yanlış.
berkamp, maldini, figo, kahn vs. gibi örnekleri özellikle vermedim arkadaşlar kendi ligimizden örnek veriyim diye.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehay allagım bir daha haber koyanında kopyalayanında
neyse yarın fotomaç alabılırsınız ts posteri vberiyor sahsen ben odamı suslemeye basladım
baktın büyük çıkmış düzeltiverseydin.. çok zor değil..
haber kopyalarken de mesajı önizleme yapıp koyarsanız daha şık durur..
kimseyi itham etmek istemez burdaki kimse.. ama artniyetli düşündürtmeyin insanlarıHadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehay allagım bir daha haber koyanında kopyalayanında
neyse yarın fotomaç alabılırsınız ts posteri vberiyor sahsen ben odamı suslemeye basladım
sana kimse haber kopyalama demedi galiba.
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoca puntolarla yazmana takıldı millet zaten
baktın büyük çıkmış düzeltiverseydin.. çok zor değil..
haber kopyalarken de mesajı önizleme yapıp koyarsanız daha şık durur..
kimseyi itham etmek istemez burdaki kimse.. ama artniyetli düşündürtmeyin insanları
Yorum
Yorum