Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Dinamo Kiev'in kalecisi mi? Hayatımda bu kadar angut bir kaleci görmedim. Yanından bile geçmemek lazım bence...
    Sen öyle diyorsan öyle olsun abiAma senin aklında hangi kaleci var merak ettim?
    ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• Kiralık olabilir...Ama sadece kiralık...Abratmadan tabi oluyorsa, yoksa kampanya falan şeklinde değil, yönetim ve hocanın aklına yatıyorsa denesinler olmuoyrsa eyvallah desinler...Ne Fatih yıpransın ,ne yönetim ne hoca ne kulüp ne taraftar...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• içimden geçen sadri başkan süpriz bir forvet transferi gerçekleştirecek sonra herkes kalacak

Yorum

• bundan yönetimin gerçekden haberi var mı ki akşama programı izleyelim öyle karar verelim
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• suana kadar sanirim 9 milyon € harcadik..elimizde 3-4 milyon € kaliyor solbek ve forvet transferi icin.eger hüseyini satarlarsa 3 milyon € iyi bir orta saha oyuncusu daha alabiliriz..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              suana kadar sanirim 9 milyon € harcadik..elimizde 3-4 milyon € kaliyor solbek ve forvet transferi icin.eger hüseyini satarlarsa 3 milyon € iyi bir orta saha oyuncusu daha alabiliriz..
              daha ne solbeki sami,ismail,cale hepsi sol bek

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya abi ne serdar'ı ne tecrübesi ne işi var onun bizde ben bi kalecilik özelliği göremedim adamda

toLga'ya razıyım şahsen serdar alınacaksa

Ben Serdarin en az 6 - 7 macini seyrettim (Lig TV'de).
                Hepsinde süperdi.
                O yüzden isimizi görür diyorum ben.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  içimden geçen sadri başkan süpriz bir forvet transferi gerçekleştirecek sonra herkes kalacak
                  zaten iki haftadir soka soktular bizi. son darbe öldurucu darbe olacak heralde, banada oyle geliyo.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    komedi ...
                    trajedi
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• daha lig bitmeden baskan hucumda cok eksigimiz var diyordu sadece burakla olmayacagini baskanda cok iyi biliyor iyi bir yabanci forvet alacaklardir ama iyi bir yabanciyi almakta cok vakit aliyor en azindan 2haftamizi alir...

simdiye kadar yapilan transferleri zamana yaysalardi daha guzel olurdu

Yorum

• bugün kayserispor yöneticileriyle saat 12de gökhan ünalla ilgili bir randevü vardı ne oldu bilen varmı
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          15 milyon euro yu bulacak o..
                          şu ana kadar yapılanlar 10m u buldu mu??

3.5 selçuk burak
                          2 giray
                          1,5 ceyhun
                          3 de diğerlerinin toplamı desen??
                          10m u bulmadı daha...

bi 4-5m euro daha harcanacak..
                          büyük kısmı da forvete tabii ki..
                          colmani unuttun sanirim ceyhuna bir bucuk degil 750 bin verdiler..nerden baksak bir 9 milyon € harcadik.en azindan gökdenizden aldigimizi iyi degerlendirdik..hüseyinide satarsalar 3 milyon € sanirim söyle bir 7 milyon € daha transfer yapabiliriz..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Birde bunları alırsak tam süper olacak ....

-Luis Figo

Ayağımıza kadar gelmiş bir futbolcu kesinlikle almalıyız 2 avroya anlaşmışlar yaşlı diye vazgeçmişler kesinlikle alınmalı futbolcunun yaşı maşı olmaz oldu ki kötü performans gösteriyor Dubai veya Katara güzel parayla kakalarız

- Abdurrahman Dereli

Müthiş sağ bek milli takım hocası olsam euro 2008 de ilk 11 oynatırdım aynı zamanda Akçaabatlı hemşerim

- İbrahim Akın

Bjkde oynadığında keşke bizde olsa dediğim sol kanat oyuncusu, ibrahim akın harcanıyor Trabzona gelerek küllerinden yeniden doğar

- Nikola Zigic

Sırbistan milli takımının vazgeçilmez forveti kariyeri gollerle dolu

- Kovacevic

Eskiden Nihatla beraber Real sociedadda oynayan takımı Nihatla beraber 2.liğe taşıyan yetenekli bir forvet

SAYIN BAŞKANIM BU 5 OYUNCUYU ALALIM !!

Gözümde tütüyor

Ahhh ahh...
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Başka transferlere yönelelim arkadaşlar sizce Fatih Türkiye'ye gelir mi?
                              En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 29.05.2008, 16:58.
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• özer ve engin baytarın durumları ne bilen varmı çok kalieli iki oyuncu bide yaserle anlaşmıştık hani gs aldı falan diyolar nedir durumlar
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Yükleniyor...
                                X