Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Konuyu 221 Aktif Üye Görüntülüyor 221 (147 Üye ve 74 Misafir)

Şimdi site çökçek.
    ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• ya ben anlamadım seyretmedim de selçuğu ama şu tepkilerinizden 2. Ünal Karaman olması gerekiyor.Pardon gs ye attığı gölü biliyorum o kadar

Yorum

• Hazır bu kadar adam toplanmışken bilhassa Trabzondaki arkadaşlar daha ilk mağlubiyette ortalığı yıkıp dökmeyeceklerine, uzun vade de başarılı olacağı açık olan bu takıma hocaya ve başkana destek vereceklerine söz versin.. birde imkanı olan kombine forma dergi ne alabiliyorsa artık...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Badaloglu bitti diyorsa bitmistir
          Hadi hayırlı olsun.

(UEFA)

Yorum

• Bu misafir üye kısmı bu kadar kalabalık oluyor muydu ?

Yorum

• Bu ne iştir misafir sayısı üye sayısından fazla olacak nerdeyse artık ezikler bizden çok merak ediyorlar daha kimi alaca TS diye

Yorum

• lan iki dakka kalktım 200 barajını aşmışız..

la vur gözüne..

habu yabancı forvet kim??

Yorum

• arkadaşlar alakasız ama ÇARŞI grubu kendisini fesh etmiş istanbul çocukları
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• hayden uşaklar kombinelere hücuuum !!..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar alakasız ama ÇARŞI grubu kendisini fesh etmiş istanbul çocukları
                      haha niye
                      boyner mi olmuşlar

reklama girmiyor di mi

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazır bu kadar adam toplanmışken bilhassa Trabzondaki arkadaşlar daha ilk mağlubiyette ortalığı yıkıp dökmeyeceklerine, uzun vade de başarılı olacağı açık olan bu takıma hocaya ve başkana destek vereceklerine söz versin.. birde imkanı olan kombine forma dergi ne alabiliyorsa artık...
                        Erdal kardeşim nokta tespit yapmışsın

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar alakasız ama ÇARŞI grubu kendisini fesh etmiş istanbul çocukları
                          Bu haberi nerden duydun kardeş?

(UEFA)

Yorum

• Trabzon'da olup,durumu da olmasına rağmen kombine almayan febe'li olsun
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haha niye
                              boyner mi olmuşlar

reklama girmiyor di mi
                              ççç

Yahu Fatih bunu nasıl başarıyosun....

Yorum

• Raul Bobadilla 33 maçda 18 gol atmış hemde genç 87 doğumlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X